زنجیره خودتون رو به رخ بکشید🤓

خیلیی ممنونم

1 پسندیده

خیلیی مرررسی:heart_eyes:
حتماا سعی خودمو میکنم:blush::heart:

1 پسندیده

همچنین :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:
راستش رو بخواین خیلی روم تاثیر داشت لهجه ام بهتر شده لغات جدید یاد گرفتم اعتماد به نفس تو انگلیسی بیشتر شده [قبلا وقتی انگلیسی حرف میزدم خیلی از اشتباه کردن می ترسیدم]
انگلیسی قدرت‌و esl پاد گوش میدم و کتاب های مختلف مناسب سطحم میخونم

4 پسندیده

خیلی ممنونم دوست عزیز .‌امیدوار شدم . چون‌منم دقیقا با همین‌منابع دارم پیش میرم‌و دارم نتایجی که شما بهش رسیدید رو درک میکنم .‌براتون آرزوی بهترین ها و پیشرفت بیشتر رو دارم:rose::rose::rose::rose::rose::rose:

5 پسندیده

سلام دوستان شب/ روز بخیر :cityscape:/:night_with_stars:

بالاخره تونستم انجامش بدم!..:confetti_ball::tada::partying_face::star_struck::cookie::chocolate_bar::pizza::chocolate_bar::cookie::cookie::chocolate_bar::pizza::pizza::pizza::pizza::pizza::pizza::cookie::cookie::cookie::cookie::cookie::chocolate_bar::chocolate_bar::chocolate_bar::cookie:

20 پسندیده

احسنت :smiling_face_with_three_hearts:
مبارک تون باشه
:tada::tada::tada::tada::tada::rose::rose::rose::rose:

:cake::cake::cake::cake::cake::cake::cake::cake::cake::cake::cake::cake::cake::cake::cake::cake::cake::cake::cake::cake::cake::cake::cake::cake::cake::cake::cake::cake::cake::cake::cake::cake::cake::cake::cake::cake::cake::cake:

اینم کیک توت فرنگی از طرف من به همگی :tada::tada::tada::tada::tada:

6 پسندیده

ممنون :blush::pray:

5 پسندیده

مباااااارکه آقا یوسف:clap:t2::clap:t2::clap:t2::clap:t2::heart:
ایشالا هزار روزگیت:muscle:t2:

6 پسندیده

ممنونم :pray::slightly_smiling_face:

4 پسندیده

تبریک تبریک تبریکککککک:rose::rose::rose::rose:ان شالله همیشه همینقدر با قدرت و با اراده در مسیر پیشرفت و موفقیت گام بردارید و حال دلتون عالی باشه:rose::rose::rose::rose::rose:

6 پسندیده

:coffee::coffee::coffee::coffee::coffee:اینم چایی کنار کیک:grin::grin:
Help yourself

8 پسندیده

دستت طلا عزیز دلم :smiling_face_with_three_hearts::kissing_heart:

5 پسندیده

ممنونم :pray::pray:

شما هم همینطور

3 پسندیده

تبریک:heart:
پیش بسوی هزار روزگی:muscle::muscle:

5 پسندیده

چه لذت بخشه روی اسکرین قبلی خودت ریپلی بزنی :full_moon_with_face:

13 پسندیده

سلام خوبین ،دنبال پارتنر هم هستین

1 پسندیده

واقعا

آفرین

ممنونم :pray::pray:

1 پسندیده

صرفاً این اولین عکس هست که از زنحیره میزارم و 200 روز از اشناییم با زبانشناس می گذره نمی دونم چه جوری گذشت انگار همین هفته قبل app نصب کردم

15 پسندیده

ان شالله زنجیره ۳۰۰ روزتون و تمام این روزها براتون پر از پیشرفت و موفقیت و حال خوب:rose::rose::rose::rose:

6 پسندیده