اگه یادتون باشه ، قبلا تجربه ۲۶۰ روزه رو گذاشته بودم ، اگه ندیدی برو ببین
من راوی این تاپیک هستم ، حتما بیشتراشون یوسف خودمون رو میشناسید ، یا یوسف میشناسیدش ، یا آقا یوسف ، یا سید ، یا حسینی . آری … چندین روز پیش هم یکساله شد … من هم که راوی ام ، میخوام براتون بگم در که هرکدوم زنجیره ای که وصل کرده بهش ، چه اتفاقاتی براش افتاده ، نیافتاده ، خلاصه … خوش اومدی دوست من!.
در زبانشناس وقتی که زنجیره مون رو تشکیل میدیم بهمون خوش آمدگویی میگه ، اما وقتی تشکیل زنجیره داد ، چی شد ؟ چطور شد اصلا با زبانشناس آشنا شد و به اینجا رسید ؟
( لطفا تا آخر مطالعه کنید ، یک ساعت زمان برد تا نوشتنش )
قبل نصب زبانشناس:
یوسف قبل اینکه زبانشناس رو نصب کنه ، میرفت کلاس زبان ، کمی براش مفید بود ، اما از شانس بدش چینی ها کرونا رو بخاطر پول درست کردند و در سراسر جهان پخش شد ، پدر و مادرش ترسیدند و اجازه ندادند بره کلاس زبان … . خلاصه … تا چند ماه زبان براش تعطیل شد . تابستون مادرش داخل یوتیوب دوره های نصرت رو شانسی دید ، و چون یوسف خان کانادا رو دوست داره… کانادا هم آموزش میداد ، و برای یه مدت با نصرت کار میکرد ، داخل گوگل ترنسلیت متوجه یه چیزی شد ، کلماتی که نصرت آموزش میداد قدیمی بودن ، البته اون فکر میکرد ، اینم گذاشت کنار … تا اینکه با این آشنا شد
با این آشنا شد ، لایتنر نصرت هم پیدا کرد خرید ، با لاتینر کلمه میخوند از رو این کلمه در می اورد … خسته شد و تنبلی کرد گذاشتش کنار
- هی!
چیز ببخشید ، وقت نکرد
عجب آدمیه قبول نداره
- چی گفتی ؟؟!!!
هیچی غلط کردم
آری اینا هم گذاشت کنار تا یک یا دوسال
نحوهی آشنایی با زبانشناس
وقتی که آخرین مادربزرگش به رحمت خدا رفت … دختر خاله اش پیج کامبیز کشاورز رو معرفی کرد ، و در ایام امتحانات کلاس ششمش ، زبانشناس رو نصب و یک روز تست کردند ، سید ما هم خوشش آمد و روز بعدش اشتراک یک ماهه زبانشناس رو تهیه کردند ، کم کم داشت از این هم متنفر میشد
- راست میگه
ولی به زور مجبورش کردن تا بخونه ، کم کم براش شد عادت
ورود به تالار زبانشناس
۳ ، ۴ روز بعدش رفت تالار زبانشناس و اولین تاپیکش این بود
- یادش بخیر …
و اولین نوشته اش که یادمون نیست
- چرا؟؟؟
مرد حسابی ۴.۴ هزار نوشته داری ، چطور پیداش کنم ؟؟؟
آری … از ۷ خرداد ۱۴۰۱ تا ۹ خرداد ۱۴۰۲ ، ۴.۴ هزار نوشته داره و ۹۲ موضوع
- بگو ماشاالله!
ماشاالله
زنجیره یکماهه
وقتی دید یکماه با زبانشناسه خیلی خوشحال شد ، و با اراده بیشتر ادامه داد
… یک فصله
باز هم خوشحال شد
دوران مدرسه
وقتی مدرسه ها شروع شد به زور میخوند
دوران پشتیبان داشتن
سید یوسف ما بلد نبود بخونه ، بااینکه مربی اش بهش کمک کرد و تونست جمله بسازه اما داستان حفظ کردن زیاد به دردش نخورد … ولی نشون داد حافظه قوی داره
- بزن تو چوب!
( یعنی چشم حسودش کور بشه و کسی چشش نکنه )
امتحان ترم اول زبان
براش متن انگلیسی و سر سوال انگلیسی آوردند ، ولی باهوش های کلاس ۷۰۲ هم بلد نبودند و از او تقلب میخواستن ، ولی او نکرد !
- خوب کردم دستم درد نکنه
بی انگیزه شدن
کم کم بی انگیزه و خسته شد ، اما او برنامه ای دارد ، در تابستان ۱۴۰۲ جبران کند
اما تا الان دو نفر قصد دارند این کار را انجام دهند
سید یوسف حسینی و امیرحسین عزیزی
اون کلاس نهم هستش و دو تا باهم این برنامه رو اعلام کردند
مریض
شانس بدش در امتحان آخر ترم اول حالش بد شد ، ولی چون کمی پارتی داشت و معلم ها دوستش داشتند ، جناب یعقوبی بهش ۲۰ داد ، اما نکته اینجاست ، اون در حال بد زبانشناس رو ول نکرد!
- چقدر زجر کشیدم
بله خیلی زجر کشید
تالار زبانشناس
در تالار با دو تاپیک آشنا شد
شدت ۱۴۰۱
و لایتنر ۱۴۰۱
خیلی فعال بود و همین فعال بودنش باعث شد خیلی از افراد اون را بشناسند
و تا الان فعال بوده
یکساله شدن زبانشناس
اون بالاخره تونست یکسال زبانشناس بخونه و از صفر به A2 برسه
یکساله شدن تالار زبانشناس
در تالار هم یکساله شد ، و خیلی خیلی فعال بود
خب آقا این از داستان زنجیره زبانشناسش بود
- جالب بود آورین
اما او سه تاپیک رو درست کرد
و موفقترین چالش او
با اینکه مسابقاتش برا مدت کم تعطیل شده ، اما همچنان چند نفر دلخواهی برا اینکه این همه زحمت به ف
- اهم!
به فنا نره ، گزارش میفرستن تا سقوط نکنه تا دوباره راه اندازی بشه
همچنین اون تونست دوستان زیادی در تالار زبانشناس پیدا کنه !
بریم سراغ جمعبندی:
نقاط قوت :
- یادگیری زبان انگلیسی
- پیدا کردن دوست
- تقویت مهارت ترجمه
- عادت خوب.
- انشا نویسی
- ایجاد انگیزه
نقاط ضعف :
- یکمی گران بودن اشتراک زبانشناس
- یکمی دیر گذاشتن تجربه زبانشناس
ممنون تا اینجا مطالعه کردی ، حالا تو بهم بگو ، از تجربه ات از روزی که شروع کردی ، تا الان ، و اگه دوستمون ( یوسف ) رو میشناسی ، بگو دوستی باهاش چطور بود ؟ آیا بهت کمکی کرده ؟
موفق و پیروز باشی دوست من .