شما هر شب از این اسکرین شات میگرید و اینجا ارسال میکنید
از یک فرودین 1402 گزارشات خودتونو اینجا ارسال کنید
چالش قبلی یعنی چالش لایتنر 1401 که توسط @abalfazl درست شده بود ، خودم دست بکار شدم و سال ۱۴۰۲ بنده میزبان هستم و خدمتتون هستم
امیدوارم امسال سال خوبی بشه
موفق باشید
قبول هم دارم که فرمولها و دستورالعملهای فلسفی و خداشناسی، مانند مطالب ترجمه شدهای است که اصل آن به زبان دیگری باشد. #ویلیام_جیمز
پ.ن: منظورش اینه که چیزی که مذهب رو به وجود آورده، دل و فطرت بشره (زبان دیگری=زبان دل)
روز دوم
2 فروردین 1402 (تلخترین قسمت نوروز هر سال اینه که تماممدت اول عدد مربوط به سال گذشته رو مینویسم، بعد برمیگردم اصلاحش میکنم)
یکی از اشتباهات بزرگ همین است که بعضی خیال میکنند انسان طبعا طالب تنوع است و اصلا تنوع را و اینکه از نوعی به نوع دیگر، لذتها و محبوبهایش را عوض کند، دوست دارد و خودِ تنوع مطلوب است؛ در صورتی که اینطور نیست و اینکه تنوع مطلوب است به این علت است که هیچ مطلوبی قدرت ندارد مطلوبیت خودش را برای همیشه حفظ کند . جهتش این است که آن مطلوب، مطلوب مجازی بشر است و مطلوب واقعی و حقیقی نیست. اگر شیئ مطلوب واقعی و حقیقی باشد، انسان از او سرد نمیشود و اگر از او سرد نشد، طالب تنوع نیست. #مرتضی_مطهری#توحید
امسال هم همچنان به صورت نخودی در خدمتتون هستم (یعنی لغات حداقل یک درس را مرور می کنم) تا ببینم ان شاء الله چند روز در سال ۱۴۰۲ می تونم کل لغات روز رو مرور کنم
ی سوال
در اولین قسمت لایتنر من تعدادی کلمه خوندم و بدون اینکه کلمه جدیدی اضافه کرده باشم ؛ فرداش دیدم ۲۰۰ و خرده ای کلمه بهش اضافه شده یعنی کلماتی که بارها خوندم ولی دیر وارد قسمت دوم میشن . چرا؟؟؟
ولی من که ول کن نیستم تا بیچارش نکنم آروم نمیگیگیرم