سلام دوستان شب بخیر
با منی؟
بریدهای از کتابامو میذارم پای پستام اینا رو جناب کامو نوشته نه من؛ اونم از زبان کاراکتر نمایشنامهش نه از جانب خودش
خودم خوبم نگرانم نباش
عه
خب امیدوارم هرچه زودتر تمام مشکلاتون حل بشه
-کالیگولا: حقیقتی است کاملا ساده و کاملا روشن؛ درست است، کمی احمقانه، اما پیبردن به آن دشوار و تحملکردنش سنگین.
-هلیکون: خب، این حقیقت چیست، کائیوس؟
-کالیگولا (سرش را به سویی میچرخاند و با لحنی بیتفاوت): آدمها میمیرند و خوشبخت هم نیستند.
-هلیکون (پس از کمی سکوت): بس کن، کائیوس، این حقیقتی است که همه بهخوبی با آن کنار میآیند. نگاهی به دوروبرت بکن. این موضوع مانع ناهارخوردنشان نمیشود.
-کالیگولا (با از جادررفتنی ناگهانی.): علتش این است که همهچیز دوروبر من دروغین است و من میخواهم آدمها با حقیقت زندگی کنند!
بسیار عالیه
خیلی بیشتر از من خوندید
Of course I do
I’m not that dark
Am I
I know my dear
I wanted to joke with you
امیدوارم می خواستم باهات شوخی کنم همین باشه
من بیشتر kidding به گوشم خورده
I’m just kidding you or something
من اصلا به گوشم نخورده بود
نمی دونستم چی بگم ترنسلیت زحمت کشید
خوب مثل این که تلاشش بیهوده بوده
ممنون که گفتی عزیزم
نه نه نه
به جواب من اعتماد نکنین
من تازه شروع کردهم به انگلیسی فکر کردن و ممکنه چیزایی که میگم چندان درست نباشن
صرفا حدسمو گفتم
در مورد گوگل ترنسلیت هم به نظرم قبل از اینکه جمله رو به فارسی بنویسین خودتون تلاش کنین انگلیسیشو بگین
بعد اون انگلیسیه رو باهاش چک کنین
مگه اینکه یهجاهایی واقعا چیزی به ذهنتون نرسه
اونوقت جای دو زبان رو عوض کنین فارسی بنویسید بقیهش رو
یهکم فعالتر اگه ازش استفاده کنین زودتر راه میفتین
من تازگیا وقتی میبینم اگه فارسی هم بنویسم ترنسلیتور همونی که تو ذهن من بود رو میگه واقعا خیلی کیف میکنم
هرچند میگم تازه شروع کردهم و خیلی خوب نیستم توش
نه بیهوده نبوده.هر دو درسته فقط فکر کنمjoking یکمی رسمی تر باشه
سلام عزیزم منم سعی می کنم زود سراغ گوگل ترنسلیت نرم ولی واقعا دایره ی لغاتم پایینه
چقدر عالی خیلی ممنون
خیلی خوبه که در کنار دوستان چنین اطلاعات خوبی نصیبم می شن
بنده سابقه ی این رو دارم که گفتم فلان کتاب اشتباه نوشته (وقتی سنم کمتر بود و البته در مواردی که مثلا خودم رو ماهر می دونستم ) حالا هم گیر دادم به گوگل ترنسلیت طفلک