ارزیابی شما از فیلم «شرک ۱»

این تاپیک برای دریافت ارزیابی شما از فیلم «شرک ۱» در اپلیکیشن زبانشناس است.

توضیح مختصری از این دوره: یک پویانمایی کمدی متحرک کامپیوتری آمریکایی است با لهجه امریکن و امتیاز 7.9 است که در سال ۲۰۰۱ بر اساس کتاب تصویری افسانه‌ای به همین نام ساخته ویلیام استیگ ساخته شده‌است. شرک غولی است که در یک جنگل سرسبز در آرامش و سکوت زندگی می‌کند، تا اینکه مأموران پادشاه به منطقه‌ای نزدیک او می‌آیند و از مردم چیزهای عجیبشان می‌خواهند، پیرزنی الاغش را می‌دهد و ادعا می‌کند که الاغش قادر به حرف زدن است. ناگهان الاغ از آنجا فرار می‌کند و به خانه شرک می‌رسد و سربازان هم از آنجا فرار می‌کنند. پادشاه هم تمام حیوانات عجیب را به خانه او می‌فرستد و تا هنگامی که شرک شاهزاده‌خانم فیونا را برای او از قصر اژدها آزاد نکند حکم خانه‌اش را نمی‌دهد…

سطح: ساده

1 پسندیده

سلام ممنون از اپلکیشن خوب تون اگ میشه قسمتا دیگشم بزارید

1 پسندیده

سلام دوست خوبم قسمت های دیگه این مجموعه در آینده اضافه میشه حتما :blue_heart:

خیلی ممنون از تیم زبانشناس بابت و سانسور هاو ترجمه هایی که انجام میدن:rose::rose::rose:
اما بنظرم این انیمیشن نیاز به سانسور بیشتری داشت:sweat:

1 پسندیده

ممنون از حمایتتون :rose:
دقیقا کدوم بخش و کدوم صحنه نیاز به سانسور داره؟

خوشحالم که شرک هم اینجا پیدا کردم، اگه قسمتای دیگش هم بزارید عالی

بسیار عالی کاش سانسور انجام ندید

کدوم قسمت سانسور داره؟ اگر سانسور بی موردی بود بگید که بررسی کنیم

1 پسندیده

چرا کارتونای بهتری مثل کایو یا خانوم پیکی رو نگا نمی‌کنین؟
احتمالا واسه سن شما مناسب‌تر باشن

لطفاً شرک ۲ و ۳ رو هم تو انیمیشن ها اضافه کنید :pray:

سلام دوست خوبم
در حال حاضر از پذیرش درخواست جدید معذوریم، میتونید از منابع مختلف و پرطرفداری که در حال حاضر در اپ قرار گرفته است بهره ببرین:rose:

1 پسندیده

خوب بود ممنون :grin::smiley:

عالی

عالی .عالی .

1 پسندیده

خیلی سخت بود حقیقتا سرخورده شدم و حس کردم هیچ وقت به این سطح نخواهم رسید. چرا انقدر تند حرف میزنن؟ اصلا انگار کلماتو کامل بیان نمیکنن. چقدر اصلاحات عجیب استفاده میکنن. انگار دستور زبانی اصلا وجود نداره

1 پسندیده

میتونید فعلا این کارتون رو دنبال نکنید و کارتون های سطح پایین تر رو انتخاب کنید مثل گیسو کمند، کوکو، پونیو و…

سلام این فیلم خیلی باحال بود تازه لهجه هم باحال بود ممنون

1 پسندیده

خیلی قشنگ بود و خیلی تنوع لهجه داشت. خیلی خوب میشه اگر شرک ۲ و ۳و و ۴ رو هم قرار بدید.

درحال حاضر امکان بارگذاری نداریم دوست خوبم :tulip:

عالی