لینک imdb
ژانر:اکشن
از نظر من بخاطر سرگرم کننده بودن و امتیاز خوب این فیلم مورد توجه کاربران قرار بگیره
این فیلم رو چون سرگرم کننده هست درخواست دادم
درباره خوب بودن برای زبان آموزی نظر خاصی ندارم چون هنوز به زبان انگلیسی نگاه نکردم
سلام
میخواستم درخواست کنم اگه امکان داره چندتا فیلم تخیلی اضافه کنید…
همه فیلم و انیمیشنای اینجا رو دیدم و تقریبا حدود ۶_۷ تایی که خیلی مورد علاقم نیستن فقط باقی موندن… کلا با فیلم و انیمیشن زبان یاد میگیرم
بنابراین نیازمند یاری سبزتان هستم
با تشکر… @afarkhani
سلام و خداقوت به زباشناسیای عزیز
من میخواستم به لیست بلند بالای کتاب های درخواستیم اضافه کنم ولی مثل اینکه بخش درخواست کتاب بسته است.
گفتم اینجا بزارم که میس نشه
دو برادر به عنوان شکارچی راه پدر خود را دنبال می کنند و با موجودات ماوراء طبیعی شیطانی از انواع مختلف از جمله هیولاها، شیاطین و خدایان که در زمین پرسه می زنند مبارزه می کنند.
جالب اینجاست که موحودات ماورایی رو بر اساس تحقیقات از فرهنگ های مردم مناطق مختلف جهان استخراج کرده بودن و صرفا تصور نویسنده نبوده نثل سریال گریم.
از ایران هم جن آل گویا در این سریال بود.
ولی من کلا ژانر وحشت دوست ندارم، نگاه نکردم
کارتون « آواتار، آخرین باد افزار »
امتیاز 9.3
یک انیمهی پر محتوا و عرفانی،
طرز صحبت کردنشون جوری هست که هم برای تمرین لیسنینگ و هم اسپیکینگ عالیه.
هر قسمت کوتاهه و ۲۰ دقیقه است.
سلام
فیلم سرگذشت ناگوار
امتیاز ۶.۸
ژانر ماجراجویی کمدی
داستان سه فرزند یک خانواده ثروتمنده که بعد از آتشسوزی خونشون و کشته شدن پدر و مادرشون سرپرستی و اختیار اموالشون به فردی از فامیلشون میرسه…
کتابش توی اپ موجوده،چون فیلمشم خوب ساخته شده و کلا داستان جذابی داره پیشنهادش دادم
با سلام .لطفاً فیلم سینماییrambo first bloodرو در قسمت زوم قرار بدید.این فیلم از آثار معروف سیلوستر استالونه است و سطح زبان متوسطی هم داره و میتونه برای همه مفید باشه.
سایههای سیاه
کمدی-ترسناک
داستان یک خونآشام ۲۰۰ ساله به نام بارناباس کالینز است.
فیلم های تیم برتون همشون ارزش دیدن دارن
فک میکنم فیلم جالبیه و با ستاره هایی که توش بازی میکنن بیننده رو جذب میکنه
سلام ممنون میشم این مجموعه فیلم رو به اپ اضافه کنید.
احتیاج به سانسور ندارن و زیرنویشون توی اینترنت موجوده
امتیاز بالا دارن، داستان جذاب و بازیگران محبوبی هم دارن…