این تاپیک برای دریافت ارزیابی شما از مجموعه تلویزیونی «حفره» در اپلیکیشن زبانشناس است.
توضیح مختصری از این دوره: یک انیمیشن کانادایی ماجراجویی معمایی با لهجه آمریکن و امتیاز 7.2 است که توسط ویتو ویسکومی ساخته شده است. سه نوجوان غریبه در یک دنیای خطرناک بیدار می شوند و سعی می کنند تا درک کنند که چه ارتباطی با یکدیگر دارند، در حالی که آنها تلاش می کنند تا زنده بمانند…
سلام بسیار عالی جملات ساده هست وبرای افراد مبتدی بسیار عالی و دوست داشتنی است من که امروز یک قسمتش را دیدم مکالمه را کاملا متوجه شدم برای تمرین مکالمه بسیار عالی است بازهم از تیم زحمت کش زبانشناس سپاسگزارم
سلام.خسته نباشید…کلا اپلیکیشن خوبی هست .فقط ی ایراد خیلی خیلی خیلی مهم داره .
هیچ فیلمی توش نیس که ی زندگی معمولی باشه و درباره همه چیزای عادی که همه ما داریم در روز صحبت میکنیم صحبت کنن…مثل سریال فرندز
همه فیلماتون یا درباره ۱۰۰ سال پیشه که میخوان بجنگن با هم…یا درباره کشتنه.یا جادوییه و …
ی سریال لطف کنید بزارید که کاملا مثل انسان و مث همه ماها زندگی نرمال داشته باشن و حرفاشون حرفای عامیانه و روزمره باشه
سلام وقت بخیر
فیلم های فارست گامپ، جنگ با پدربزرگ، کودا
سریال کالکشن فیلم خانه پدر، اداره، یه نگاهی به معرفی که کردم بندازید.
متاسفانه سریال فرندز به اپ اضافه نمیشه چون باید بررسی کلی بشه و پوشش های بازیگران و دیالوگ ها رو باید سانسور کنیم همینکار هم خیلی زمان میبره و هم اینکه به محتوای فیلم لطمه میخوره.