توضیح مختصری از این دوره: یک فیلم ترسناک خیالپردازی تاریک از نوع انیمیشن استاپموشن با لهجه امریکن و امتیاز 7.7 است که اکتبر ۲۰۰۹ منتشر شد. هنری سیلیک کارگردان، تهیهکننده و فیلمنامهنویس آن بود. کورالاین بر اساس رمانی به همین نام نوشتهٔ نیل گیمن ساختهشد. این فیلم با نقدهای مثبتی روبرو شد و ۱۲۴ میلیون دلار در جهان فروش کرد. در انیمیشن کورالین دختری یازده ساله است که به همراه پدر و مادرش به یک خانه عجیب و دورافتاده 150 ساله نقل مکان کرده است. او فکر می کند پدر و مادرش هیچوقت درکش نمی کنند و دیگر دوستانش را نمی تواند ببیند و دور و برش هم همسایه های عجیبی زندگی می کنند و همین باعث بداخلاقی او شده است. کورالین از یک دریچه کوچک وارد یک دنیای دیگر می شود و….
godufhydjjfjfjjhjhhu I am very interested in this email and any attachments is intendedgvggj onlyghhggjj for the Friends up to this page was lastghhy modified on that day and I think 6kjdjukfsfvhg
توی سن ۹ سالگی این یکی از ترسناک ترین اتفاقات زندگیم بود اخه این چه فیلمیه برا بچها ساختن؟
شبا دکمه ها میمودن سراغت تا روی چشمات دوزیده بشن:neutral_face:
کارتون عالیه، قبلا بی علاقه بودم تا برنامه زبانشناس و نصب کردم واقعا کاربردیه و اینکه به جای حس درس خوندن حس سرگرمی میده، لطفا اگه قصد اضافه کردن انیمیشن داشتید انیمیشن های زندگی من به عنوان کدو، home, gnome alone هم در نظر بگیرید