من عاشق این کتابم، واقعا خیلی قشنگه. با اینکه موضوعش ساده ب نظر میرسه، انقدر عمق و عشق توش میشه پیدا کرد که اصلا نمیشه به این کتاب ساده گفت. من خودم هر وقت حالم خوب نیست ی راست میرم سمت آدیو بوک این کتاب، یعنی فکر کنم تنها کتابیه که من ۶ یا ۷ بار بهش گوش دادم. نمیدونم چجوری ولی ی جورایی به آدم کمک میکنه سختیای زندگی رو راحت تر بگذرونه. لحظه های خوب داستان واقعا آدم رو خوشحال میکنه، لحظه های غمگینشم واقعا قلب آدم رو ب درد میاره. و ی چیزی که من خیلی دوست داشتم در مورد این کتاب این بود که کلیشه نداشت و حقیقت بود. مثلا شخصیت اصلی کتاب، جو، خوشقیافه نیست! در حالی که تو ۹۹ درصد کتابا، شخصیتای اصلی یا بی اندازه خوش قیافن، یا خوش قیافن ولی خودشون نمیدونن یا بزرگ میشن خوش قیافه میشن! و تو همه ی این کتابا شخصیتا اصرار دارن که زیبایی ظاهری مهم نیست در حالی که نویسنده داره تمام تلاشش رو میکنه که رو زیبایی کاراکترا تاکید کنه و این واقعا فیک بودن باور نویسنده رو نشون میده.
این کتاب پره حقیقته و گاهی اوقات پذیرفتن اون حقیقتا سختن ولی ی دید بهتری از زندگی به آدم میدن و بعضی موقع ها هم اون حقیقتا آدم رو تسکین میدن و آدم دوست داره که با تمام قلبش بهشون باور پیدا کنه.
Beauty, youth, good fortune, even love itself, cannot keep care and pain, loss and sorrow, from the most blessed. For into each life some rain must fall, some days must be dark and sad and dreary.
…
Be comforted, dear soul! There is always light behind the clouds.
…
I do think that families are the most beautiful things in all the world!
…
Jo had learned that hearts, like flowers, cannot be rudely handled, but must open naturally.
…
The humblest tasks get beautified if loving hands do them.