سلام دوستان خوبین؟
من این دو ماه یه تعداد کتاب خوندم که اونایی که تو زبانشناس گوش دادمو فعلا اینجا میگم تا سال بعد باز ریویو های منظمی داشته باشم
اولی کتاب استیوجابز بود. تقریبا تیرماه من این کتابو شروع کردم وخورد خورد گوشش میدادم. برای من خیلی فوقالعاده بود! واقعا شخصیت خیلی جالب و خاصی داشته آقای جابز که خیلی برای من انگیزهبخش و مفید بود. نکتهی جالبش این بود که کتاب واقعا یه قدیس رو به تصویر نمیکشه ک سعی میکنه بیطرف باشه و درکنار خوبی ها و نبوغ استیو جابز، ایرادها و اشتباهاتشم به تصویر بکشه. پیشنهاد میکنم حتما گوشش کنین.
دومی کتاب بلبل اثر کریستین هانا بود. کلا قلم کریستین هانا واقعا عالیه. معمولا یه واقعهی تاریخی یا یه مسئله اجتماعی رو هدف قرار میده و اکثرا با تمرکز روی نقش زنان داستانشو پیش میبره. کتاباش ولی همونقدر که قشنگن پراز بدبختی و عذابن و این کتابم مستثنی نیست از این قضیه.
داستان درمورد دوتا خواهر تو فرانسه در خلال جنگ جهانی دومه. فرانسه تسلیم آلمان شده و داریم از دید این دوتا خواهر اتفاقاتی که میفتاد رو مشاهده میکنیم. من خیلی از چیزایی که تو کتاب گفته میشد رو نمیدونستم، و واقعا باعث شد جنگ رو از دید عمیقتری ببینم و واقعا درک بهتری از شرایط پیدا کنم. کتابش خیلی ناراحت کننده ولی خیلی خوب بود. (قبل خوندن تریگر وارنینگهاشو ببینین حتما)
اینم بگم که من چند بار این کتابو میخواستم شروع کنم ولی نمیتونستم باهاش ارتباط بگیرم و میذاشتمش کنار چون اولش از سال ۱۹۹۵ شروع میشه و بعد به گذشته میره، تقریبا باید دو سه فصل گوش کنین که وارد داستان بشین.
کاراوال، امتیاز: ۳/۵
لجندری، دی-ان-اف کردم، امتیاز:۲/۵
کتاب بعدی که گوش دادم مجموعهی کاراوال بود.
خود کاراوال جالب بود و طوری بود که وقتی شروعش کردم دائم میخواستم ادامه بدم:)
داستان دوتا خواهره که توی یه جزیره زندگی میکنن و پدرشون خیلیسختگیره و اجازهی ترک جزیره رو ندارن.
هر چند وقت یبار یه مسابقهی جادویی به اسم کاراوال برگزار میشه، و آدمای خاصی توشون شرکت میکنن. کاراوال انقدر جادوییه که خیلیا هدفشون از شرکت سرگرم شدن و لذت بردنه تا برنده شدن.
خلاصه چندین سال پشت سر هم یکی از خواهرا (اسکارلت) نامه مینوشته برای صاحب کاراوال، لجند و ازش میخواسته که بیان به جزیرهی اینا و کاراوالو برگزار کنن.
بالاخره بعد از ۷ سال تو سالی که اسکارلت میخواسته عروسی کنه لجند جواب میده و اسکارلت، خواهرش داناتلا و نامزد اسکارلتو دعوت میکنه به کاراوال اون سال.
حالا اسکارلت و داناتلا باید راهی پیداکنن که دزدکی به کاراول برن.
بیخبر از اینکه کاراوال اون سال داناتلا رو هدف قرار داده…
راستش من ایدهی کلیشو دوست داشتم ولی داستانش خوب پخته نشده بود. اون وایب جادویی که ازش انتظار میرفت رو نگرفتم و کتابایی مثب سیرک شبانه رو خیلی ترجیح میدم. از طرفی داستانشم پلات توییستایی داشت که میتونستن خیلی قوی تر باشن. کلا یکم فکر پشت داستانش کم بود.
سعی کردم جلد دومرو هم گوش بدم ولی تو فصل ۱۰ دیگه دیدم واقعا ارزششو برای من نداره و کنار گذاشتم.
داستان پر از کاراکتر های بدون پیش زمینهست، خیلی از قسمتهاش واقعا سطحی پرورش داده شدن(مثلا اینطوری توجیه میشن که: قانون بازی اینطوریه)
من شخصا خیلیخوشم نیومد ولی میدونم مجموعهی پرطرفداریه.
همین دیگه! سال نو تونم مبارک:) ایشالا ۲۰۲۳ سال بهتر، روشن تر و پربار تری باشه برای هممون^-^
پینوشت: الان دارم کتاب داس مرگ رو از زبانشناس گوش میدم، تا حالا ۳ فصلشو گوش کردم و میتونم تا اینجا بگم فوقالعادست. به خاطر کاورش خیلیا جذبش نمیشن ولی عمیقا توصیه میکنم اگه گوش ندادین حتما گوش کنین.
داستانش به شکل حیلی ساده بخوام بیان کنم تو آیندست و آدما دانششون کامل شده و با اصلاحات ژنتیکی که انجام دادن، دیگه کسی نمیمیره. برای اینکه تعادل برقرار باشه یه سری مامور به اسم scythe هستن که میرن و آدمارو میکشن. خیلی عمیقه داستانش تا اینجا و چیزای خوبی رو هدف قرار داده.