سلام صبح همگی بخیر
گزارش ۱۰ اردیبهشت
سلام ب همه ی دوستان عزیز امید وارم حال دلتون عالییی باشه
اینم گزارش امروزه Miracle
11 اردیبهشت ماه
فرداتون خوش از خوشم اونورتر
سلام دوستان،
زیبوک امروز من:
#پیشنهاد_عدم_مطالعه
بعد از حدود ۱۰ ساعت گوش دادن به این کتاب تصمیم گرفتم دیگه ادامه ندمش.
خیلی دیده بودم یه سری اینو توصیه میکردن و میگفتنکتاب عالیایه ولی واقعا واقعا کتاب بهدردنخوریه:)
شاید، تازه اونم شاید، اگه آمریکا به دنیا اومده بودم کتاب متوسطی میشد.
کل کتاب پر از آمار و قیمت چیزای مختلف و وبسایته. انقد مطالبش اسپسیفیکه که ۹۴ درصدشون اگه دقیقا تو موقعیت یکه نویسنده مورد نظرشه نباشین بکارتون نمیان.
آخر هر فصل یه خلاصهی فصل گذاشته که اگه یه روز بهسرتون زد این کتابو بخونین همون خلاصههاش کفایت میکنن.
هرچند همونا ام به درد نمیخورن!
خلاصه همین😂 پشیمونم از اون ۱۰ ساعتی که سرش گذاشتم.
سلام ب همه ی دوستانِ امید وارم حالتون خوب باشه
12 اردیبهشت ماه
کتاب انتقام کوتوله های حیاط تا قسمت ۱۰ خونده شد
اینم تموم شد!
انتراپرنور؛ از اون اسمهاست که فکر میکنم تو ایندهی نه چندان دور تبدیل به صفت بشه، از بس که این روزا هایپ دورش زیاده و تقریباً همه حس میکنند اگه یه انتراپرنور باشن موفقترینن!
سر همین کلمه کتاب های خیلی زیادی نوشته شده. چطور انتراپرنور بشیم؟ چطور انتراپرنور بمونیم؟ چه کارهایی لازمه؟ و غیره و غیره
این کتاب هم از این قاعده مستثنا نیست. صادق باشم شاید حدود ۳۰-۴۰ درصد این کتاب واقعاً به دردتون بخوره. اگه مصمم هستین که بیزینس خودتونو داشته باشید و افرادی رو زیر دستتون اداره کنین و اگه واقعا یه “عملگر” باشید همین مقدار هم کافیه.
دارن هاردی رو دوست دارم، قبلا ازش بخش هایی از کتاب اثر مرکب رو خونده بودم و قابل قبول بود. هم حرفایی که اونجا زده بود و هم حرفایی که این جا میزد خوب و ارزشمند بودند اگه واقعاً به کار بگیریدشون احتمالا تاثیر مثبتی روی عملکردتون داشته باشه.
فقط یه مشکلی هست که من به طور کلی با نثر دارن هاری دارم که باعث میشه کتابهاشاونجور که باید به درد من نخوره. اونم اینکه بیش از حد کتابشو دراماتیک میکنه و وقتی که میخواد یه مفهومی رو برسونه به جای اینکه تمرکز رو روی چرایی قضیه بذاره یه داستان خیلی احساسی و تاثیر گذار تعریف میکنه.
این شاید تو اون لحظه حس خیلی قدرتمندی رو تو من ایجاد کنه ولی فقط مختص همون لحظهاست و یه ساعت بعدش من میمونم یه سری کارا که بهم گفتن خوبه انجام بدم.
مثال بزنم، اینکه قلبتونو دنبال کنین و واقعا برین دنبال علاقتون، خیلی مهم و ارزشمنده. ولی اینکه یک نفر(مربی) لحظهی قبل از مرگش و آخرین کلمه ای که بهزبونآورده تو این خصوص بوده شاید منو تو لحظه منقلب کنه، ولی تاثیر اساسی ای رو من نمیذاره چون چراییای پشتش نیست و خیلی کِیس بِیسده. بجز این موضوع ولی در مجموع کتاب قابل قبولی بود .
به این کار میگن مغلطهی توسل به عواطف یا احساسات یا همون argumentum and passiones.
که زمانی بکار میره که گوینده یا نویسنده بخواد استدلالی رو بدون شواهد مبتنی بر واقعیت شکست بده و احساسات مخاطب رو قلقلک بده .
من دوران دبیرستانم اکثر این کتابها رو با ترجمه خوندم و بعدها فهمیدم خیلی از این کتابها مثل بیشعوری، اثر مرکب، خودت باش دختر و غیره در زمرهی کتابهای زرد قرار میگیرن و هیچ پشتوانه علمی و منطقی ندارن یا دستکم شبهعلم هستن و آسیبها و تبعات مخربشون بالاست.
البته این کتابی که شما معرفی کردین در حوزه کسب و کار بوده ولی از اونجایی که نویسنده، نویسندهی زردنویسیه و تو کتابهای قبلیش اینو ثابت کرده؛ کمی این کتابش رنگ و بوی کتاب انگیزشیها رو گرفته.
و چقدر خوشحالم که شما انقدر مخاطب فعال، نکتهبین و نقادی هستین و متوجه این موضوع شدید.
جامعهی ما به همچین انسانهای کمیابی نیازمنده حقیقتا.
لذت بردم. موفق باشی
@nasehifa و @arezoo-alipanah بسیار لذت بردم از نقد هاتون موفق باشید دوستانم
سلام ب همه ی دوستان عزیز امید وارم حال دلتون عالییی باشه
13 اردیبهشت ماه
انتقام کوتوله های حیاط تا قسمت ۱۸ خونده شد
مراقب خودتون باشین
وای واقعا واقعا.
من فکر میکردم مشکل از منه که انقد فیلم و کتاب انگیزشی دیدم و خوندم دیگه اشباع شدم و اینا روم تاثیر نمیذاره!
نگو واقعا یه معضل بوده:|
ممنونم خیلی خیلی!
ممنونم ازتون شما خیلی خوب و عالی کتابها رو معرفی میکنین