پس به نظر شما فیلم ها ارزش دیدن و کتاب ها ارزش خوندن رو دارند؟
به نظر من بله.
چون فیلمها مثل کتابها طولانی نیستن و در طول چند روز میشه تمومشون کرد، به نظرم اول فیلمو ببینید و اگر مورد پسندتون واقع شد می تونید کتابهارو هم بخونید. اگر هم نه که ضرری نداشته، فیلمی به انگلیسی دیدید و زبانتون تقویت شده.
موافقم
منطقی بود
این کتاب خیلی جالب و متفاوته. مخصوصا شخصیت اصلی اصلا مثل شخصیتای قهرمان دیگه نیست، آشفته و سر درگمه، نقش بازی میکنه و از ی آدم بی نقص ی دنیا دوره. پایان کتابم واقعا عالیه. در کل خیلی خوب حقیقت رو نشون میده ولی کتاب غم انگیزیه…انگار اصلا امیدی توش نیست. خاطره ی قشنگی به جا نمیزاره از خودش برات. این جملیه که شما گفتین واقعا خوب توصیف میکنه داستان کتاب رو.
موافقم باهاتون
به نظرم ارزش کتابهای پادآرمان شهری در همین نگاه نه چندان امیدوارشون به آینده ست. گاهی باید به خودمون و دیگران تلنگر بزنیم. وقتی جورج اورول رمان ۱۹۸۴ رو نوشت که سراسر ناامیدی و درماندگیه، شاید همین هدف رو داشت.
سلاممم
مجموعه ی The school for Good and Evil نوشته ی Soman Chainani
من فقط ۲ فصل اول این مجموعه رو تموم کردم و به احتمال زیاد ادامش رو تابستون بخونم. خیلی حواس آدم رو پرت میکنه، من فصل اول رو تا ساعت ۴ صبح بیدار بودم داشتم گوش میدادم.
هرچهار سال ی بار، ۲ تا از بچه های بالای ۱۲ سال روستای Gavaldon ب طرز عجیب غریبی ناپدید میشن و دیگه هیچ وقت به این روستا برنمیگردن. اهالی روستا به گشتن دنبال دخترا و پسرای گمشدشون بدون هیچ نتیجه ای ادامه میدن، تا اینکه بچه های روستا متوجه میشن که مدت کوتاهی بعد از گمشدن هر جفت، همون بچه ها تو کتابای داستانشون ظاهر میشن، یکی به عنوان قهرمان داستان و یکی به عنوان شخصیت منفی یا همون villain داستان. پس این بچه های گمشده از کجا سر در میارن؟ مدرسه خیر و شر، جایی که افسانه ها و قصه ها ساخته میشن…
داستان این کتاب در مورد دو تا دختر به اسم Agatha و Sophie هستش، یکی مطمئن که لایق ی زندگی بزرگتره و یکی مطمئن که نخواستنیه…
این از اون کتابایی که اگه چند صفحه اولش رو بخونید، میفهمید قراره ادامش بدین یا نه، چون تو همون چپترای اول شخصیت کاراکترای داستان براتون روشن میشه و شخصیتا مهم ترین عناصر ی داستانن و من از همون اول عاشق این دو تا شخصیت شدم.
در واقع این ی تکنیکه که همه ی آیکونای معروف دیزنیم تو داستاناشون اون رو دارن. تو همون ۵ دقیقه اول داستان، خواسته و آرزو های شخصیاتا، ترس هایی که مانع رسیدن اون ها به این خواسته ها میشن و باورهای غلطی که منشأ این ترسان رو بهمون نشون میدن. یعنی کاری میکنن که ما با کاراکترا ارتباط بگیریم و وقتی که کاراکترا برامون مهم شدن، داستانم برامون مهم میشه. در واقع مهم اینکه اون inner conflict شخصیتا به خوبی بیان بشه.
فقط نمیدونم چرا کاور این کتابا این همه بد دیزاین شده.
Stories go wrong when people think their own happiness is bigger than anyone else’s.
…
to find true love with another soul, first you have to find it within.
To find a happy ending with someone else, first you have to find it alone.
…
We only see the finished storybooks, Agatha.
How do we know every Ever After doesn’t take a few tries?
سلام.
مجموعه عطش مبارزه و رمان های “دره ترس” و “شکارچی بسکرویلس” از مجموعه شرلوک هومز به پایان رسید.
داستان شکارچی بسکرویلس (The Hound of the Baskervilles) رو خیلی دوست داشتم. داستان درباره نفرینیه که ادعا میشه نسل اندر نسل خاندان بسکرویلس رو درگیر خودش کرده، مردم منطقه بر این باورند که موجودی عجیب و غریب و فرازمینی شب هنگام در فضای باز پرسه میزنه و مرگ مشکوک اعضای این خانواده هم به همین دلیل رخ میده. شرلوک هومز مسئولیت بررسی این پرونده رو برعهده میگیره و اولین پرسشی که میکنه اینه که اگه موجودی ماورایی و شیطانی در این مرگ ها نقش داره، پس چرا فقط تو یه جای مشخص این قتل ها رو انجام میده و دایره جنایتهاش اینقدر محدوده؟! چون شرلوک هومز درگیر پرونده های دیگه ست، دوستش دکتر واتسون رو به منطقه میفرسته تا براش گزارش بده و پس از مدتی خودش هم به مکان مورد نظر میره. شبها صدای مخوفی شنیده میشه و هومز و واتسون در فضای باز به حل این پرونده می پردازند… اگه فرصت خوندن کتابهای شرلوک هومز رو ندارید، پیشنهاد میکنم این یکی رو از دست ندید.
بدین ترتیب هر چهار رمان مجموعه شرلوک هومز رو به پایان رسوندم و لحظات بسیار خوشی رو با این مجموعه گذروندم، هرچند دوست داشتم باقی داستان های کوتاهش رو هم بخونم، ولی به نظرم همین اندازه کافیه و قصدی برای ادامه این مجموعه ندارم.
مجموعه عطش مبارزه هم به پایان رسید. کتاب سوم این مجموعه با دوتای قبلی فرق داره، این بار نویسنده تصویرهای زشت و مهیبی رو از خودخواهی و پلیدی انسانها به نمایش میذاره، اینکه جنگ هیچ چیز مثبتی توش نیست و حتا طرف برنده هم در نهایت با بازنده فرقی نداره، اینکه خاطرات بد جنگ و کشتار سالها پس از وقوعشون هنوز در ذهن بازمانده ها باقی می مونه و هیچ گاه پاک نمیشه. به نویسنده به دلیل شناخت عالی او از سرشت انسان نمره بیست میدم. شاید دلیل این شناخت دقیق او، از دست دادن پدرش در جنگ ویتنام بوده و این تجربه تلخ و دلخراش رو به طور مستقیم لمس کرده. این مجموعه یکی از بهترین کتابهایی بود که تا به حال خوندم. داستانی که علاوه بر سرگرمی، عمیق و بسیار آموزنده بود.
I no longer feel any allegiance to these monsters called human beings, despise being one myself.
I think that Peeta was onto something about us destroying one another and letting some decent species take over.
Because something is significantly wrong with a creature that sacrifices its children’s lives to settle its differences.
We’re fickle, stupid beings with poor memories and a great gift for self-destruction.
کتاب شرلوک هولمز همون نسخه اصلی قدیمی بود یا بروز شده بود؟
برای وجود یا نبود کلمات منسوخ شده می پرسم
اینی که من خوندم همون نسخه اصلی قدیمی بود. ولی فک کنم یه شرلوک هومز دیگه هم در اپ هست که بروزرسانی شده. (تو بخش کتابهای سطح بندی شده)
سلام آقا مصطفی خوبین
شما همون آقا مصطفای قدیمی تالارین؟؟
سلام
بله خودمم.
خوشحالم دوباره میبینمتون توی تالار
یادمه ی بار خداحافظی کردین چقدر ناراحت شدم
خوشحال میشم بازم تجاربتون رو بشنوم
ممنونم از شما
بله سال ۹۹ دچار بحران فکری شدیدی شده بودم.
تالار زبانشناس پر از دوستان عزیز، فرهیخته و با انگیزه ست. من هم خوشحالم که دوباره در تالار فعالیت میکنم.
منم خوندمش، ممنون بابت معرفی
The Phantom Toolbooth
By: Norton Juster
پسر نوجوانی به اسم مایلو که البته اصلا شبیه قهرمان ها نیست، یک پاکت دعوت عجیب تو اتاقش پیدا می کنه
بخش هایی از این دعوت نامه:
EASILY ASSEMBLED AT HOME, AND FOR USE BY THOSE WHO HAVE NEVER TRAVELED IN LANDS BEYOND
Results are not guaranteed, but if not perfectly satisfied, your wasted time will be refunded
مایلو کار خاصی برای اون روز نداره، خیلی هم بی حوصله است و حوصله اش هم سر رفته، میره ببینه چی میشه
و وارد سرزمین عجیبی میشه
داستان خیلی نمادینه، اسامی، اشکال، رفتارها، همه چیزها، از اندازه تا رنگ و غیره برای هرچیزی دلیلی هست و بخاطر همین خوندنش چندان آسون نیست. برای توصیف دقیق برخی افراد یا مکان ها اصطلاحات خاصی لازم بوده. بنظرم کتاب جالبی بود.
تغییرات شخصیت مایلو و چیزهایی که مایلو از دیگران و دیگران از مایلو یاد می گیرند برام جالب بود. این بررسی تاثیر مایلو بر محیط اطراف خودش برام جالب و آموزنده بود.
مطمئنم یک انیمیشن از این کتاب وحود داشته، اما متاسفانه نتونستم پیداش کنم.
بنظرم نمونه خوبیه که دوستان فلاسفه بتونن به عنوان الگو برای نوشتن کتاب استفاده کنن و کتاب های جالب تر و بهتری بنویسن @mostafa.76
سلام آقا بهزاد.
ممنون از معرفی این کتاب
من یه سرچی کردم گویا انیمیشنی با همین نام در سال ۱۹۷۰ ساخته شده. جالبه که نمره ۱۰۰ هم از rotten tomatoes گرفته.
سلام آقا مصطفی
خواهش
دقیقا همین نام بود؟
احیانا قابل دانلود بود از اون منبع؟
بله خودش بود. تو سایت زیر لینک دانلودش هست:
متشکرم آقا مصطفی عزیز
فکر کنم همین امشب بنشینم نگاه کنم
اینستاگرام که فعلا کلا ندارم
به لطف آقایون فیلتر شکنم هم که کار نمی کنه
فکر کنم انتخاب چندانی ندارم
بخصوص کا اخیرا کتابش رو خونده ام
سلام.
این کتابو خوندم. واقعا تکان دهنده بود؛ و چقدر احساس همدردی میکردم با شخصیتهای کتاب. کاش نویسنده ای هم پیدا بشه که درباره رنج ما مردم ایران از این گونه رمان ها بنویسه.
خلاصه که ممنونم از معرفی این کتاب. رمان “در آغوش دریا” رو هم که از همین نویسنده معرفی کردید حتما میخونم.
Please remember that when adversity is drawn out of the shadows and recognized, we ensure that human beings living under oppression—past and present—know they are not forgotten.
خواهش میکنم، خوشحالم دوست داشتین. من خودم عاشق کتابای روتا سپتیس ام، هر کتابی از ایشون بهم بدن نمیتونم زمین بزارم.
(◕ᴗ◕✿)
کاش میشد کلا مجموعه کتابای این نویسنده تو اپ قرار بگیره. تو ژانر Historical Fiction کتابای نسبتا کمتری تو ی اپ هست و کتابای این نویسنده الآن جزو بهترینا و پرفروشترین کتابای این ژانرن.
من خودم در آغوش دریا رو بیشتر دوست داشتم، کاراکترا خیلی بهتر ساخته شده بودن و اون تیکه هایی از انسانیت که تو داستان بود واقعا میدرخشیدن.