ارزیابی شما از فیلم «ویلابی ها»

ارزیابی شما از فیلم «ویلابی ها»
none 2.571428571428572 7

این تاپیک برای دریافت ارزیابی شما از فیلم «ویلابی ها» در اپلیکیشن زبانشناس است.

توضیح مختصری از این دوره: انیمیشن ژانر ماجراجویی ساخت کشور کانادا است که توسط کریس پرن و کوری اونس کارگردانی شده است. این انیمیشن از نمره IMDb نسبتاً خوبی (6.4) برخوردار است. داستان یک خانواده شش نفره را تعریف می‌کند که پدر و مادر خیلی بدی دارند که به آنها بی محلی می‌کنند. فرزندان آنها به ترتیب یک پسر به اسم تیم(ویل فورت) یک دختر به اسم جین(آلسیا کارا) و دو پسر دوقلو که اسم هر دوی آنها بارنابی است(سین کولن) بچه‌ها تصمیم می‌گیرند تا پدر و مادرشان را به یک سفر بفرستند که دیگر نتوانند از آنجا برگردند. بعد از رفتن پدر و مادر یک پرستار(مایا رودولف) وارد خانه می‌شود و …

سطح: خیلی سخت

زیاد دوست نداشتم اما موضوع جالبی بود

به نظرم کارتون خیلی جالبی بود و برای یادگیری زبان هم خوبه

به نظرم میان کلی انیمیشن پیام مثبت محور دار اصلا نباید چنین گذینه ایی به زبانشناس اضافه بشه. واقعا شایستگی نداره بین انیمیشن های زبانشناس قرار بگیرد.

دوست خوبم سلیقه های مخاطب متفاوته و ما براساس سلیقه و علاقه مخاطب ها به اپ اضافه میکنیم.

محتوای جالبی نداشت

محتوا بسیار ضد ارزش های خانوادگی.مناسب کوکان نیست.

انیمیشن خئلی خوشگلیه و من اولین بار دوبله فارسیش رو دیدم و عاشقش شدم و بنظرم میشد باهاش زبان یاد گرفت و شروع کردم به دیدن هر روزش و الان کامل انگلیس رو بلدم:sunflower::yellow_heart:

سلام خیلی انیمیشن جالبی برام نبود چیز آموزنده یاد نگرفتم بنظرم این همه انیمیشن خوب است بهتر جایگزین این انیمیشن بشه