این تاپیک مربوط به درس «خانواده» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «تمرین مکالمات روزمره انگلیسی»
سلام
دوست گرامی ما معتقدیم که شما برای اینکه بتونین به انگلیسی مکالمه کنید، نیازی به یادگیری گرامر ندارین.
بذارین براتون یه مثال بزنم.
یک کودک رو تصور کنید که توی یک کشور انگلیسی زبان به دنیا میاد. آیا به این کودک گرامر یاد میدن که میتونه انگلیسی صحبت کنه؟ مطمئنا نه! شما هم دقیقا به همین شکل. اگه هدفتون مکالمه زبان انگلیسیه، اصلا نیازی به مطالعه گرامر ندارین چون گرامر رو میتونین به صورت ناخودآگاه یاد بگیرین.
فرق روشی که ما استفاده میکنیم با روشهای آموزشگاههای زبان انگلیسی اینه که اونا اول گرامر رو یاد میدن بعد میگن صحبت کنید. که به همین دلیل ممکنه زبانآموز به دلیل ترس از اشتباهات گرامری روان صحبت نکنه و روش تاثیر منفی بذاره. این که افراد زیادی پس از سالها رفتن به آموزشگاههای انگلیسی نمیتونن به صورت روان انگلیسی صحبت کنن، گواه این موضوع هست.
برخلاف آموزشگاههای انگلیسی، ما به زبانآموزان میگیم که اول صحبت کنید، بعد اگه نیاز داشتید به سراغ یادگیری گرامر برید.
اگه میخواین بیشتر در این باره اطلاعات کسب کنید، توصیه میکنیم مقاله زیر رو بخونید:point_down:t2:
https://zabanshenas.com/اهمیت-گرامر-زبان-انگلیسی/
اگه پس از خوندن مقاله بالا باز هم سوال یا مشکلی در این رابطه داشتید، من اینجا هستم که بهتون کمک کنم