سلام دوست خوبم تخفیف رو ما اعمال نمیکنیم
سیستم به صورت رندوم به پنل کاربران تخفیف اعمال میکنه و حدود ۲۴ ساعت مهلت تخفیف هست و بعد برداشته میشه
سلام . امکانش هست امکانی به لایتنر اضافه کنید که کلمات خارج درس که مطالعه آزاد داریم را بتونیم بهش اضافه کنیم .
عالی تر از عالی خیلی دوسش دارم ممنونم ازتون
قسمت تالارش یه کم سخته محیطش برا پیدا کردن جواب سوالامون و اگه یه سری سوالها و جوابها بجای اینکه تو تالار باشه بعنوان نکات اضافه تر ضمیمه اون درس بشه و از شلوغی تالار کم کنه بهتره، بعضی از درسها جای متن ترجمه با متن اصلی تطابق نداره، یه سری از لغات قابل اضافه کردن به لایتنر نیستن و وقتی اطلاع رسانی میکنیم خبردار نمیشیم که مسکل کی حل میشه تا بتونیم لغت رو به لایتنرمون اضافه کنیم و در واقع کلمه رو گم می کنیم، و یه بخش جدا برای گزارش مشکل رو دروس اضافه کنین بهتره تا اینکه همه چی یه جا تو تالار باشه، اگه ویسهایی که برا مرور لایتنر نمایش داده میشه اولویت نمایشش برگرفته از همون دروسی باسه که مطالعه کردیم خیلی عالی میشه
دوست خوبم تالار برای تعامل و پرسش و پاسخ کاربران ایجاد شده. برای پیدا کردن سوال مورد نظر میتونین سرچش کنین اگر نبود تاپیک ایجاد کنین. و یا از داخل اپ بخش ارزیابی و سوال اون درس رو چک کنین تمام سوالات مرتبط به اون درس رو بهتون نشون میده
مواردی که مشکل دارن خیلی راحت میتونین از داخل اپ گزارش بدین تا رسیدگی بشه. دکمهای برای این مورد تعبیه شده
دوتا نکته رو خواستم بگم که بنظرم اگر لحاظ بشه عالیه. اول اینکه وقتی یه مبحثی رو داریم گوش میدیم به همراه متن. زمانی که میخوایم پخش رومتوقف کنیم اون دکمه پایین رو زدن یکم سخته بنظرم. مثلا بخوایم ب متن توجه بیشتری کنیم. پیشنهاد من اینه که این قابلیت رو اضافه کنید که به هرجای صفحه یکبار تپ کنیم پخش متوقف بشه و با زدن مجدد پخش ادامه پیدا کنه. منظور همون قسمت های خارج از متن انگلیسیه. اینجوری هی مجبور نمیشیم تمرکز رو بزاریم ب درست لمس کردن دکمه توقف که پایین صفحه قرار داره و بجای اون تمرکز بیشتری به متن میتونیم داشته باشیم. حتی اگه بصورت دیفالت هم نشد میتونید بعنوان یه شخصی سازی داخل تنظیمات اضافش کنید. مورد بعدی اینکه من کاربر ios هستم. از اندروید اطلاعی ندارم ولی بنظرم بعضی مباحث رو مثل لغات پرکاربربد یا جملات پرکاربرد رو به همراه معنی برای استفاده از بخش ویجت گوشی اضافه کنید. وقتی روی صفحه اصلی گوشیم ویجت برنامه رو اد کنم هم موارد بیشتر جلوی چشمم قرار میگیره و هم اینکه باعث اشتیاق به باز کردن برنامه میشه تا مطالعه بیشتری داشته باشم در طول روز. با تشکر
من این نظرمو قبلا ثبت کردم. الان خواستم یچیز دیگه هم بگم. بنظرم خیلی خوب میشه اگه این قابلیت ایجاد بشه که روی هر کلمه انگشتمون رو نگه داریم بصورت آنی فقط تلفظش پخش بشه. ینی نیازی نباشه حتما روش تپ کنیم که کلا صفحه جدید باز بشه با ترجمش و اینا. منظورم اینه که غیر از اون مورد این هم لحاظ بشه. مورد بعدی اینکه مثلا من خوندن متن رو متوقف کنم و روی متن اسکرول کنم و از هر جمله ای که خواستم پخش رو مجدد شروع کنم. اینکه با کشیدن نوار پایین یا دونه دونه زدن دکمه بازگشت پخش یخورده کارو سخت میکنه. مثلا روی همون جمله مورد نظر انگشت رو به سمت چپ یا راست بکشیم از همونجا پخش صدا شروع بشه. حتی میشه کشیدن انگشت به جهت مخالف این حرکت رو برای پخش مکرر همون جمله در نظر گرفت. ینی من شاید بخوام یک جمله رو مکررا پشت سرهم بشنوم که تلفظش رو قشنگ یاد بگیرم. بنظرم این جور آپشن هایی محیط برنامه رو کاربر پسند تر میکنه و بیشتر میشه از برنامه لذت برد. بازم ممنون از بابت این برنامه خوب
عالي
عالی
A post was merged into an existing topic: اضافه شدن قابلیت فول اسکرین ویدئو و بهبود مدیریت لغات داخل لایتنر
عالی و کاربردی
عالی
کتابهای دبیرستان و دانشگاه رو ندارید چرا؟ منابع تدریس در دانشگاه رشته های مختلف رو لطفاً وارد نرم افزار کنید…
برای بارگذاری این موارد هنوز تصمیم گرفته نشده
سلام
ای کاش دروسی که در بازه اشتراک دانلود کردیم بعد از پایان اشتراک هم قابل دسترسی بود
دوست خوبم این مورد در قوانین نوشته شده که شما با تهیه اشتراک به دورهها در مدت زمان اشتراک دسترسی دارین و صاحب اون محتوا به طور کامل نیستین
Perfect
ای کاش مثل دولینگو اگر روزی نتونستیم زبان کتر کنیم بسته به امتیازاتمان حالت فریز داشت تا زنجیره مون قطع نشه …الان زنجیره بنده قطع شد و از وقتی قطع شده بی رمق تر شدم و استمرار در کار رو از دست دادم!!
بسیار عالی و دوست داشتنی
دوست خوبم برای احیا زنجیره، نجات دهنده قرار دادیم.
با ده روز مستمر زنجیره زدن یه نجات دهنده دریافت میکنید.
و یا اینکه قبل از شکستن زنجیره هم میتونید نجات دهنده بخرید
ولی اگ ی بخشی ب عنوان ازمون یا مسابقه هم اضافه کنین عالی میشه