ارزیابی شما از اپلیکیشن زبانشناس

برای به دست اوردن هر خدمات و امکاناتی برای یادگیری باید این رو پذیرا باشیم که مبلغی هم پرداخت کنیم :rose:

بسیار عالی و لذت بخشه یادگیری زبان با این برنامه.لطفا مستندهای مورگان فریمن و سریال های جدید هم قرار بدین:smiling_face:

1 پسندیده

این مستند در لیست پیشنهادات کاربران هست به ترتیب اولویت بررسی میشه چون درخواست ها خیلی زیاده زمان می‌بره.

در اپ سریال هم موجوده کافیه از طریق کاوش سریال رو سرچ‌کنید

اپلیکیشن خوب کار نمی کنه

1 پسندیده

لطف میکنین مشکل رو دقیق‌تر و به همراه ویدیو بهمون اطلاع بدین تا بررسی کنیم:rose:

برنامه زبان شناس يك برنامه فوق العاده بين بقيه گزينه ها هست
تمامي موارد يادگيري رو در خود گنجيده است
تشكر ميكنم بابت پشتيباني خوب اين برنامه

2 پسندیده

بسیار اپ عالی است فقط کاش یک جوری به ما که قبلا این اپ را تهیه کردیم اطلاع میدادید که نسخه جدید را به روز کنیم

داخل اپ نوتیفیکشن میاد تا جایی که اطلاع دارم دوست خوبم

A post was merged into an existing topic: پیشنهادات در مورد اپلیکیشن زبانشناس

سلام نمیدونم نقد من رو میخونید یا خیر قصد بی احترامی ندارم صرفا فقط میخوام یک نقد سازنده ای داشته باشم
من خودم به شخصه یکسال اشتراک طلایی خریدم و متاسفانه چندین ماهی هست که سمت این اپلیکیشن نیومدم با اینکه اینقدر عالیه و اپشن های جالبی داره
تنها دلیلشم اینه که رقابت به اون حدی که منو به وجد بیاره و باعث بشه ادامه بدم نیست
یعنی به طور مثال اگر جایزه ای بود مثلا اگر ۳۰ روز مستمر خوندی اینقدر بن تخفیف برای خرید ااشتراک بعدی یا مثلا رتبه ی بین کل بچه هایی که دارن با linguist کار میکنن یا چالشی باشه بالاخره یچیزی باشه که باعث چالش بشه وگرنه که من واقعا راضی بودم اون مدتی که کار میکردم با این اپلیکیشن دسته ای که مثل من باشن موفق به ایستمرار نمیشن ممنون میشم ببینید نقد بنده رو :rose::pray:t2:

1 پسندیده

سلام وقتتون بخیر
ممنونیم از نقد سازنده‌تون. بله حرف شما کاملا درست هست. برای این موارد تدابیری اندیشیده شده که در ادامه به اپلیکیشن اضافه میشه. توصیه‌ای که خدمتتون دارم این هست که شما به مطالعه مستمر با اپ ادامه بدین و زمانی که این امکانات هم به اپ اضافه شد می‌تونین از چالش‌ها، جوایز و مسابقات در اپ بهره ببرین دوست خوبم :rose:

A post was merged into an existing topic: اضافه شدن قابلیت فول اسکرین ویدئو و بهبود مدیریت لغات داخل لایتنر

سلام من بسیار خوشحالم که با شما اشنا شدم :heart_eyes_cat:
شما عااالی هستین :heart:
کاش زودتر اشنا میشدم:disappointed_relieved:

1 پسندیده

عاللللی عالیییی واقعا ممنونم خیلی عالیه کلی با این نرم افزار حال میکنم درود بر شما خداقوت خسته نباشید خیلی عالیه

1 پسندیده

کاش زودتر با این آپ آشنا می شدم.عالیه واقعا.

1 پسندیده

عالیه…!

1 پسندیده

بنطرم آزمون بذارید
چون این طوری بهتر یاد میگیرم
و به لایتنر مترادف کلمه ها هم اضافه کنید

برای سطح مبتدی انجام میشه در ادامه

عالی

1 پسندیده

سلام نمیشه دوباره تخفیف بزارید واسه خرید تا من اومدم نصب کردم برنامه و خواستم طرح طلایی بخرم تخفیف برداشته شد