ارزیابی شما از اپلیکیشن زبانشناس

سلام ممنون بسیار خوب است
منتها کمک میخواستم
من اشتباها اشتراک نقره ای خریدم
ایا نیتوانم با پرداخت ما التفاوت ان را به طلایی تبدیل کنم و نقره ای من حذف شود؟

سلام وقت بخیر
میتونیم اشتراک نقره ای شما رو به کیف پول منتقل کنیم و شما از طریق کیف پول اشتراک طلایی رو خریداری کنید. اگر میخواین اینکارو کنیم لطفاً اطلاع بدید تا به کیف پولتون منتقل کنیم

سلام به بروبچه های زبان شناس امیدوارم همیشه سالمو پرکارباشید. برنامه زبان شناس یکی از بهترین منابع و مجموعه هاست که من در دیگر برنامه ها ندیدم انها فقط کتاب و دوره هارو معرفی میکنن. اما دراین برنامه همه چیز شسته رفته از مبتدی تا پیشرفته یک مجموعه بی نظیر هست که یکی از بهترین و حرفه ای ترین معلم هاست. ممنونم از زحمات دوستان عزیز

2 پسندیده

2 posts were merged into an existing topic: اضافه شدن قابلیت فول اسکرین ویدئو و بهبود مدیریت لغات داخل لایتنر

سلام وقت بخیر میشه لطف کنید از کتابهای آمریکن انگلیش فایل هم تدریس و فایلهای صوتی و تصویری بزارید تو برنامه:pray::pray

1 پسندیده

بی نظیر ، بی نقص ، کامل ، کاربردی
احسنت به ای خلاقیت
آفرین به این تیم
ارزان

2 پسندیده

A post was merged into an existing topic: پیشنهادات در مورد اپلیکیشن زبانشناس

سلام ، لطفا این گذینه که مدام یادآوری میکنه جعبه لایتنر رو مرور کنیم رو بردارید!! خیلی مزاحمت ایجاد میکنه حتی توی تنظیمات نمیشه حذفش کرد، با تشکر

سلام از منوی برنامه وارد اعلان ها و یادآور ها بشید و همه گزینه ها رو غیرفعال کنید

1 پسندیده

اکثرا مکالمه ها صدا نداره یکبار باز شد الان دیگه با اینکه دانلود کردم‌ همون مکالمه را صدا نداره:thinking::thinking:

سلام دوست خوبم نسخه اندروید هستین یا آیفون؟

بهترینه:heart_eyes:

2 پسندیده

کلا برنامه خوبی نیست بهتر نصب نکنید برنامه بهتر از این زیاد هست هر روز بدتر از دیروز میشه به لطف مدیریت . من دو سال نصب کردم اما راضی نیستم

در برنامه زبان اموز تدریس این کتاب قرار گرفته دوست خوبم

1 پسندیده

یک دور اپ رو کامل ببندید مجدد باز کنین ببینین مسکل هنوز پابرجاست؟

1 پسندیده

علت ناراضی بودنتون رو هم میفرمایین دوست خوبم شاید بتونیم مشکل رو براتون حل کنیم و پیگیری انجام بدیم :rose:

عالی

عالی است

سلام
میشه کتاب هری پاتر را اضافه کنید

سلام دوست خوبم مجموعه کتاب هری پاتر در زبانشناس موجوده از قسمت کاوش میتونید سرچ کنید.

2 پسندیده