سلام، میخواستم بدونم توی بخشی که من هستم گرامر به صورت جداگانه تمرین نمیشه؟
سلام دوست عزیز
ضمن خوشامدگویی، در حال حاضر در حال مطالعه کدوم بخش هستید؟
داخل اپ دورههای مخصوص گرامر موجوده. که با سرچ کردم داخل قسمت کاوش میتونید بهشون دسترسی داشته باشید.
عکس زیر میتونه براتون مفید باشه.
سلام.خسته نباشید.ممنون از این اپ خوبتون.ولی یک مشکل بزرگ داره.اینه که وقتی میخوای درمورد یک لغتی بخونی متاسفانه گزینه ی سِرْچ نداره.مثلا من میخواستم درمورد افراد سمی بخونم هرچقدر گشتم نتونستم چیزی پیدا کنم.لطفا سرچو بذارین که کارمون راحت بشه
سلام دوست عزیز
ضمن خوشامدگویی، قسمت کاوش همون قسمت سرچ هستش که میتونید موضوعات مورد نظرتون رو سرچ کنید. داخل اپ منابع مختلف هم به صورت موضوعی دسته بندی شده مثل فیلم سریال انیمیشن کتاب و غیره.
و یه نکته اینکه لطفاً قبل از تاپیک زدن در آینده لینک زیر رو مطالعه کنید و نکاتش رو رعایت کنید.
این برنامه بسیار عالی و کاربردی هست من سپاسگزارم از تمامی دستندرکاران
عالی
خیلی خوب
عالی
سلام خوبه ولی از نظر آسپیرین و آموزش گرامر تعامل بین زبان آموز و اپلیکیشن کمه
عاللییی هستین
این برنامه بسیار بسیار عالی و مفید است. تنها رمز موفقیت با این برنامه پشتکار و تمرین روزانه و حفظ زنجیره یادگیری میباشد. من با استفاده مستمر و پیگیری مرتب به نتایج فوق العاده ای رسیده ام. در حال حاضر بیشتر از ۹۶۰ روز است که بطور مرتب از زبانشناس استفاده میکنم و بسیار راضی هستم.
پشتیبانی بسیار ضعیف
سلام دوست عزیز
ضمن خوشامدگویی، لطفاً مشکلتون رو بفرمایید تا بررسی بشه.
کاش بشه به لایتنر خودمون هم بتونیم کلمه اضافه کنیم
سلام دوست عزیز
این امکان وجود داره، وارد بخش لایتنر میشید، داخل قسمت جستجو کلمه مورد نظرتون رو سرچ میکنید و به لایتنرتون اضافه میکنید.
عالییی
فوق العاده ست من وقتی اشتراک رو گرفتم فهمیدم چه منبع فوق العاده ای رو پیدا کردم. دوستان علاقه مند به یادگیری زبان حتما تهیه کنید.میاَرزه
تشکر از تیم زبانشناس که این همه منبع توی اپ گنجوندن ![]()
![]()
2نوشته به موضوع تازه تبدیل شد: اپ کار نمیکنه ؟؟
2نوشته به موضوع تازه تبدیل شد: چرا کار نمیکنه
خوبه
ولی ای کاش خرید قسطی به ابن نسخه هم اضافه میشد