انگلیسی قدرت یا دروس Vip؛ کدامیک مناسب تر است؟

سلام
انگلیسی قدرت و وی آی پی یه سری تفاوت هایی دارند.

1. اینکه آیتم هاشون متفاوته یعنی وی آی پی ایتم هایی علاوه بر اونایی که تو قدرت هست داره مثلا برای بهبود تلفظ دروس اینتر اکتیو 3 داره، برای بهبود درک انگلیسی واقعی دروس conversation داره برای توضیحات بیشتر درباره موضوع درس دروس commentary داره.
  2. سطوح اینا کاملا با هم متفاوته. یعنی قدرت خیلی آسونتره. وی آی پی هم زیاد متفاوت با قدرت نیست ولی یکمی بابت بعضی از آیتم هاش سخت تره
  3. آیتم ها اسمی شبیه همند ولی ذاتا نه. مثلا شما تو وی آی پی هر آیتمی یه لغت خاص و متفاوت با دروس دیگه رو بهتون آموزش میده. ولی تو قدرت تمام دروس برحسب یه سری لغاتی که در درس اصلی دیدید تدریس میشن.

از اونجایی که درصد بالایی از دروس رو متوجه میشید بهتره که وی آی پی رو بخونید چون 99% یعنی تقریبا مسلط بر درس.
درباره گرامر ناخودآگاه و دروس روانشناسی و… نگران نباشید تو دروس وی آی پی همه این موارد تعبیه شدند و وجود دارند.
چون خودم هم وی آی پی رو مدتیه دارم کار میکنم پیشنهاد من اینه شروع کنید. البته وی آی پی ترتیب خاصی نداره برید توش هر موضوعی که براتون جذابه رو شروع کنید. یه توضیحی درباره دروس هم در تاپیک زیر دادم. میتونید از اون توضیحات استفاده کنید. بهتره این دروس رو بیشتر از یه هفته براشون وقت بزارید چون آیتماشون خیلی بیشتر از قدرته و باید تمرکز بیشتری داشته باشید.

در کنار دروس وی آی پی اگه بتونید کتاب های گوس بامبز و یا هری پاتر رو هم بخونید دیگه میشه نور علی نور

11 پسندیده