دقیقا آخری مهمترینه
سلام
ممنون که پاسخ دادید حتما اجرا می کنم![]()
![]()
خب پس باید یه متن کوتاهو انقد تکرار کنم تا حفظ بشم تا برا خودم بازگوکنم درسته؟ مثلا من از مکالمات سطح ساده انگلیش پاد چند تایی حفظ شدم یا تو یتیوب فیلمای چند دیقه ای ک از یه فیلم میزارن و برات ترجمه میکنن تلفظ عباراتشو توضیح میدن میبینم الان نزدیک هفت ماهه مرتب از زبانشناس استفاده میکنم داستاناشو میخونم و به سطح آدو رسیدم ولی نمیخام زیاد تو این سطح بمونم و میخام زودتر سطح اسپکینگم بره بالا حداقل ی چند کلمه ای حرف بزنم انگیزه بگیرم فک میکنم گم شدم
تغییری ک تو این چند ماه متوجه شدم یکی روخوانیم بهتر شده تلفظام صفر بودم خیلی بهتر شده لسینینگم بهتر شده کتاب بافی قاتل خون آشامو اون اولا خیلی سخت بود برام الان آسون شده فقط اسپکینگمو راضی نیستم پیشرفتی نکرده الانم نیمچه داستانارو میخونم بیشترش آسونه ولی بخاطر سوالو جواباش از همون اول میخونم تا برسم ب سختا و تایم تکرارشو زیاد کنم ولی نمیدونم چیکار کنم بقولی زبونم باز بشه
میتونید توی روم های هلوتاک به نیتیوها گوش بدید و کم کم شروع به صحبت کردن کنید. منم هزارگاهی روم میزنم یا رومای دوستان میرم و تاپیک محور یا بحث آزاد صحبت میکنیم. اگه دوست داشتید شما هم بیاید همراهیتون میکنیم تا یواش یواش راه بیفتید.
برای سایه زدن و پیاده کردن استراتژی ۵گانه در اسپیکینگ هر متنی رو که بهش بیشتر علاقه دارید انتخاب کنین. هرچی علاقه تون به متن انتخابی بیشتر باشه بهتره چون راحت تر حفظ میکنین و راحت تر بخاطر میارین. در ابتدا متون خیلی خیلی ساده، شاید باورش براتون سخت باشه ولی من اون اوایل از کلیپ های خیلی کودکانه ی دیزنی شروع کردم. برای اسپیکینگ واقعا میانبر نداریم چون اسپیکینگ یه مهارته مثلا مثل رانندگی یا شنا هرچی بیشتر تمرین کنین مهارتتون بهتر میشه و درنهایت مثل رانندگی تقریبا بصورت خودکار جملات رو در شرایط مختلف تولید میکنین.
نیمچه داستان ها خیلی خوبن و کلا هر دوره ای که بصورت پرسش و پاسخ باشه خوبه چون در پاسخگویی ذهن رو فعال میکنه ولی اگر متون مورد علاقه تون بصورت پرسش و پاسخی طراحی نشده خودتون میتونین سوالات ساده از متن انتخابی تون طراحی کنین.
بازم سوالی بود حتما جواب میدم هرچند دیر به دیر میام تالار
واقعا ممنون از پیشنهادتون فقط میتونم بیام گوش بدم چون بلد نیستم اصلا روم نمیشه
گوش بدید کم کم درست میشه.
ولی اگه به حساب اینه که روتون نمیشه، این خوب نیست! پیشرفت تو اسپیکینگ مستلزم حرف زدن زیاده. اونجا پلتفرم پیشرفت توی مکالمه اس و همه از سطوح از سر تا سر دنیا هستن. پس اشتباه کردن اونجا یه چیز طبیعیه و قابل درکه برای همه. پس اصلاً از اشتباه کردن نترسید. بهترین چالشی که میتونید برای خودتون ایجاد کنید، صحبت کردن با نیتیو هاست.
نمیدونم بلد نیستم بنظرم فعلا باید ورودی خوب بگیرم یکمیم خجالتیم اون دوتا جمله ایم ک بلدم نمیتونم ب زبون بیارم جی پی چتم یه روز وصله ی روز قط باز با اون روم میشه
از ی طرفم کمال گرام میگم باید اول خودم خوب یاد بگیرم بعد با بقیه حرف بزنم
فعلا هلو تاک و نصب کنم گوش بدم
شما تا خوب صحبت نکنید به اون سطحی که انتظار دارید نمیرسید. اشتباه کردن بخشی از مسیره. باید اشتباه کنید تا یاد بگیرید.
صحبتو فقط با درسای ای جی یا نیمچه داستانا ک سوال میپرسه جواب میدم
عالیه. سعی کنید تعامل مستقیم هم داشته باشید.
چشم خیلی ممنون از راهنماییاتون جوابایی ک شما دوستای زبانشناس میدین واقعا انرژی میده
موفق باشید.
دوستان موفق باشید
فقط یه نکته خیلی مهم در استراتژی ۵گانه موقع گوش دادن و تکرار همزمان سرعت رو متناسب با سرعت خودتون تنظیم کنین من اون اوایل سرعت صوت یا کلیپ انگلیسی رو روی ۵۰ میذاشتم یعنی اینقدر سرعت و سلاست در ادای کلمات و جملاتم کند بود که مجبور بودم سرعت پخش رو نصف کنم وگرنه به تکرار همزمان با اون صوت یا کلیپ نمیرسیدم و جا می موندم. بعد کم کم سرعت پخش رو زیاد کردم به ۷۰ ۸۰ ۹۰ و ۱۰۰ که پخش معمولی بود و حتی بیشتر از ۱۰۰ که برای روان و سلیس بودن الزامیه، انگار تو مسابقه شرکت میکردم
نکته بالا رو حتما در نظر بگیرین، مطابقت دادن سرعت پخش صوت یا کلیپ انتخابی با سرعت خودتون خیلی مهمه، اولش سرعت رو ممکنه لازم باشه خیلی خیلی کند کنین این اشکالی نداره بمرور سرعت گفتاریتون بالا میره و خودتون متوجه میشین![]()
ببین اشتباه دوست منو نکن، ما هر دو در یک سطح بودیم ولی دوستم اعتمادبهنفس نداشت و توی گفتگوهای خارجی ها شرکت نمیکرد، لسینینگش شد خدا و خیلی دایره لغاتش بالا رفت اما اسپیکینگش همونطور ضعیف موند.
ضمن اینکه برای اکتیو شدن خیلی از همون لغات باید مکالمه کرد.
واقعا ممنون ک حتی این نکات ریزو کلیدیو برام میگین من ناخواسته اینی ک میگینو رعایت کردم شده سرعتو ببرم بالا ولی کم نکردم مگ اینکه یه بخشیشو واقعا تلفظشو متوجه نشم حتی مثلا انگلیش پاد خودش سرعتش زیاده من سرعتشو میزاشتم رو یکونیم و سعی میکردم باهاش شدو کنم بعد چند دیقه ک سرعتو میزاشتم رو نرمال برام راحت میشد و باحال بود بنظرم الان نیمچه داستانا برام کنده و اینکه حتی برای سوال جوابم پاز نمیکنم تا مجبور بشم تند جواب بدم شده ک نتونسته باشم جواب بدم ولی نمیخام ذهنم تنبل بشه و ب پاز کردن عادت کنه نمیدونم دیگ من واقعا سعیمو میکنم و واقعا ب این زبان علاقه دارم
یه قابلیتی از چند نسخه اخیر زبانشناس پرو اضافه شده و اون اینه که شما در انتهای هر درس میتونید با هوش مصنوعی مکالمه کنید و این قابلیت واقعاً عالیه. باعث میشه مطمئن بشید که درک کاملی از درس پیدا کردید. با این قابلیت حتی دروسی که به صورت پرسش پاسخ هم نیستن میتونید به این شیوه باهاشون پیش برید.