سرعت یادگیری در کوتاهترین زمان برای امتحان

این تاپیک مربوط به درس «چهل و دوم - دایره لغات» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «۵۰۴ واژه‌ی کاملا ضروری»، فصل «درس ۴۲»

سلام دوست گرامی یکی از مواردی که باید در نظر داشته باشین اینه که ما ساعت برامون مهمه نه ماه و سال و…

هر چه ساعات مطالعه با کیفیت شما در روز بالاتر باشه، زمان رسیدن شما به هدفتون سریع‌تر خواهد بود.

یعنی مثلا کسی که روزی ۲ ساعت مطالعه‌ی با کیفیت داره، مشخصا سریع‌تر از کسی که روزی بیست دقیقه میخونه به سلاست زبانی میرسه.

بنابراین شما بایستی با توجه به هدف و زمانی که دارید، میزان مطالعه روزانه خودتون رو تعیین کنید.

اگه هدف و سطح‌ زبان انگلیسی‌تون رو بهم بگین من میتونم برنامه‌ای به شما بدم که با استفاده از اون تو اپلیکیشن زبانشناس بتونید به بهترین شکل زبان خودتون رو تقویت کنین.

2 پسندیده

سلام من سطح‌‌ام 1 هست و هدفم مکالمه و نوشتن انگلیسی هست
هم به زبان علاقه دارم هم اینکه تو دوران دانشجویی‌ام میخام یاد بگیرمش چون برای کار … مزیت هم واسم محسوب میشه

من با داستان‌های بچگانه دارم میخونم چون پایه‌زبانم خوب نیست و قبلا زیاد پیگرش نبودم در حد مبتدی به بالا سطحمه

اگر امکان داره راهنمایی کنید در مورد نحوه و زمان و …
من الان روزی تقریبا یک ساعت میخونم

و اینم بگم از تکنیک سایه و تکرار فعالعانه استفاده میکنم

1 پسندیده

سلام دوست عزیز @alireza1314

پیشنهاد میکنم تاپیک زیر رو مطالعه کنید و بعد از مطالعه لینک زیر، هر سوالی هم داشتید ما در خدمتتون هستیم :pray::cherry_blossom:

2 پسندیده