صدای مذخرف گوینده

هر داستانی که ببینم این بابا راوی هستش سریع میزنم بعدی،چون حالمو بد میکنه کلا از فرمش ،از صداش بدم میاد. مردک تو رو چه به راوی داستان،با این صدای نکره چاه مستراحی

این تاپیک مربوط به درس «خرگوش آب زیر کاه» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «داستان‌های بچگانه»، فصل «بسته ی سوم»

5 پسندیده

صداش که حرف نداره.

15 پسندیده

سلام دوست عزیز این داستان توسط بومی زبان تهیه شده و طبیعی هستش که به گوش ما ایرانی ها زمخت بنظر بیاد چون گوشمون به صدا و لهجه بومی زبانان عادت نکرده :relaxed:
شما هم مجبور نیستید این داستان رو گوش بدید برید سراغ داستان بعدی یا پکیج بعدی

13 پسندیده

صداش که قشنگه و گرم‌‌! :thinking:

15 پسندیده

من اتفاقا خیلی صدای این گوینده رو دوست دارم خیلی خرفه ای هستند

10 پسندیده

منم با شما هم رای هستم و اینکه اتفاقا واقعا راوی هستش و خیلی هنرمندانه روایت می کنه

3 پسندیده

سلام
پیشنهاد می‌کنم تو مرحله اول روی املاتون کار کنید
و در مرحله بعدی گوشاتون رو به چیزای قشنگ عادت بدین
حتی بد سلیقه‌هاهم غیرممکنه به صدای این راوی بگن بد!

6 پسندیده

خیلی کنجکاو شدم رفتم ببینم کدوم گوینده است :grinning:
دوست عزیز طبیعیه زباد خوشتون نیاد از صداش … مث اینه که به سه انگلیسی زبان بگی چاووشی یا آهنگای علیمردانی رو گوش کنه و انتظار داشته باشی لذت ببره. در حالی که این افراد کلی تو ایران طرفدار دارن اما برای یه خارجی صدای چاووشی مث کشیدن ناخن رو تخته سیاهه :smile:
گوش شما هم به لهجه و صدای بومی زبانها عادت نداره برا همین خوشتون نیومده.
احتمالا وقتی بیشتر زبان گوش بدید از یه جایی ببعد حوصلتون از صداهای عادی سر میره و علاقمند میشید با شنیدن این صداها و لهجه ها خودتون رو به چالش بکشید.

5 پسندیده

وای من عااااشقی این آقای گوینده شدم.خییییلی قشنگ صدای هر حیوون رو در میارن و خیلی جذاب و دوست داشتنی روایت میکنن

3 پسندیده

وای اتفاقا من از صدای این راوی خیلییی خوشم میاد
هر وقت به این میرسم بیشتر گوش میدم
چقد سلایق و نظرات متفاوته:innocent:

2 پسندیده