ارزیابی شما از «American English File»

سلام وقت بخیر بخش هایی که شامل صوت بوده در اپ بارگذاری شده و در اپ جدید بنام زبان آموز دوه ای هست به اسم انگلیسی با زبان آموز که از مجموعه امریکن انگلیش فایل آموزش داده میشه میتونید اون اپ زبان آموز رو هم نصب کنید.

لینک اپ زبان آموز خدمت شما:rose:

1 پسندیده

سلام، من نظرات را خواندم که کارشناس راهنمایی کرده آپ زبان آموز را نصب کنید. من اشتراک زبان آموز را دارم که بصورت تمرین و آزمون هست اما من مجموعه کامل صدا و فیلم English File را فقط می خواستم برای شنیدن و همراهی و تکمیل کتاب.

دوست خوبم فایل های صوتی امریکن انگلیش فایل در زبانشناس موجوده

واقعاً همین طور بی نظم ، هر چی از هر جا دستتون اومده اینجا چیدید
واقعاً این روش برای شخص در حال یادگیری ضررش بیشتر از فایدش
باعث گیجی و سردرگمی میشید
فقط دیکشنری خوبی داره

اولویت اپلیکیشن با صوت هستش و بخش هایی که شامل صوت بوده در اپ بارگذاری شده
پیشنهاد میکنم در کنارش از نسخه پی دی اف استفاده کنید.

اینکه فقط قسمت‌های صوتیه کتابه. من فکر کردم خود کتابو دارین

دوست خوبم در کامنت های قبلی هم گفتم که بخش هایی که شامل صوت بوده رو به اپ اضافه کردیم

سلام چرا ویدئو هاشو بارگذاری نکردین میشه دلیلشو بگین
و اینکه اینجوری بدون ویدیو هاش اصلا بدرد میخوره ؟

سلام دوست خوبم امریکن انگلیش فایل یک مجموعه کتاب هستش که به صورت خودآموز میتونید استفاده کنید و من متوجه نشدم شما منظورتون از ویدیو کدوم هستش؟ در اینترنت ویدیویی از این مجموعه هستش؟
حقیقتش ما دیتای مجموعه کتاب رو در زبانشناس بارگذاری کردیم
اگر منظورتون رو دقیقتر بگید بهتر میتونم راهنماییتون بکنم :smiling_face::pray:

ممنون از نرم افزار خوبتون:cherry_blossom::heart:
نظرات کاربران رو خوندم و باهاشون موافقم:smiling_face:
چندتا پیشنهاد و سوال::memo:
:question:چرا قسمت های مربوط به فیلم این کتاب فقط بصورت صوتی هستش و فیلمش موجود نیست؟
:question:چرا فقط متن هایی که خود کتاب فایل صوتیش رو داره اینجا گذاشته شده و بعضی reading ها که فایل صوتی نداره زبان شناس هم اونارو تو این برنامه نگنجانده
:question:ممنون میشم که در مورد این سری از کتاب توجه ویژه تر نشون بدید و همه reading هارو زبان شناس واسش فایل صوتی بذاره
:question:و فیلم هارو هم بصورت همون ویدیویی بذارید
م۳ داستان جوجه اردک زشت هم ویدیویی هستش هم متنش
:question:و اینکه متن هارو هم واسش ترجمه هاشو بذارید
یکی از دلایل جذابیت نرم افزار زبان شناس تنوع منابع هست
اما اگر برای ارائه هر منبع اطلاعات تکمیلی بذارید قول میدم هیچ کسی هیچ منبع مکتوبی تهیه نمیکنه م۳ همین کتاب
:question:اون بخشایی از readingها که فایل صوتی نداره خودتون که نیروهایی خوبی دارید خب فایل صوتیش رو تدوین کنید
این خودش مزیت رقابتی و تمایز شماست با اصل این کتاب:smiling_face:
کلا این سری ۵ جلدی امریکن بسیار کتاب خوبی هست
بیشتر بهش توجه کنید ممنون میشم

سلام وقتتون بخیر باشه :tulip:

همکارم توی بخش پشتیبانی باهاتون صحبت کرده بودن و توضیحات لازم رو گفتن اما من اگر بخوام که نکته ای رو اضافه کنم و مجدد اینجا هم توضیح میدم خدمتتون:

بخش هایی که در اپلیکیشن قرار نگرفته متن بدون صوت بوده و امکان این نیست که صوت رو اوکی کنیم و پروسه تولید تهیه صوت خیلی زمانبره
چون صوتش در اینترنت موجود نبود و متن بدون صوت در اپ قابل بارگذاری نبود

اما کتاب امریکن انگلیش فایل رو بچه های تیم مجموعه تولید کردن و در اپلیکیشن زبانشناس پرو قرار گرفته هم ترجمه داره و هم تدریس شده و برای سطح مبتدی تدارک دیده شده میتونید ازش استفاده کنید.

و در مورد استفاده از ترجمه فارسی برای یادگیری زبان انگلیسی، باید بگم که ترجمه میتونه در ابتدای مسیر یادگیری مفید باشه، اما در نهایت باید به سمت استفاده از منابع انگلیسی بدون ترجمه حرکت کنید.

ترجمه میتونه باعث وابستگی به زبان فارسی بشه و مانع یادگیری زبان انگلیسی بشه. وقتی شما به ترجمه فارسی اتکا می کنید، مغز شما به جای یادگیری زبان انگلیسی، به دنبال معادل فارسی کلمات و جملات میگرده. این موضوع میتونه سرعت یادگیری شما رو به شدت کاهش بده.

ترجمه همیشه دقیق نیست و میتونه منجر به سوء تفاهم بشه. زبان ها ظرافت های خاص خودشون رو دارن و ترجمه همیشه نمیتونه این ظرافت ها رو به طور کامل منتقل کنه. این موضوع میتونه در هنگام برقراری ارتباط با انگلیسی زبانان مشکلاتی رو ایجاد کنه.

بجای ترجمه فارسی از دیکشنری انگلیسی به انگلیسی استفاده کنید. و یا اگر سطح زبان ضعیفی دارید از طریق کاوش به بخش دروس ترجمه شده برید و از دوره های با ترجمه فارسی میتونید استفاده کنید

درکل متد یادگیری کتاب های آموزشی به این صورت است که شما باید بدون ترجمه پیش برین و حتی توی موسسات هم اگر این کتاب های آموزشی تدریس بشن به هیچ عنوان با ترجمه باهاتون پیش نمیرن.

و بابت اینکه حواستون به اپلیکیشن خودتون هست و برای رشد بیشتر مجموعه و اپلیکیشن سعی میکنین پیشنهاداتتون رو مطرح کنید بسیار سپاسگزاریم :tulip::pray:

سلام یعنی تمام بخش های کتاب به صوزت کامل تو این دوره هست؟ من کتابشو نخرم؟

دوست خوبم بخش هایی که صوت دارن به اپ اضافه شده اما میتونید از نسخه pdf هم استفاده کنید برای اینکه تمرینات رو بتونید انجام بدید.

چرا سریال Rob & Jenny بارگذاری نشده ؟ آیا امکانش هست این سریال آموزشی زبان بارگذاری شود من چند وقت قبل تعریفش را شنیدم که از مبتدی تا پیشرفته مناسب است

سلام دوست خوبم درخواست جدید ثبت نمیشه :tulip:

great application

2 پسندیده

خیلی خوبه

2 پسندیده