این تاپیک برای دریافت ارزیابی شما از کتاب «هرگز سازش نکنید» در اپلیکیشن زبانشناس است.
توضیح مختصری از این دوره: لهجه: امریکن نمره: 4.4 از 5 کتاب هرگز سازش نکنید، اثری نوشته ی کریس واس است که اولین بار در سال 2016 انتشار یافت. کریس واس پس از سال ها خدمت در نیروی پلیس شهر کانزاس به FBI پیوست و شغلش به عنوان مذاکره کننده در گروگان گیری ها، او را در مواجهه ای رو در رو با خلافکاران مختلف، از جمله سارقین بانک و تروریست ها، قرار داد. او به بالاترین سطح حرفه ی خود رسید و مذاکره کننده ی ارشد FBI در گروگان گیری های بین المللی شد. کتاب هرگز سازش نکنید، مخاطبین را وارد دنیای مذاکراتی حساس و پیچیده و البته وارد ذهن واس می کند و از مهارت هایی پرده برمی دارد که به او و همکارانش کمک کردند تا در مخاطره آمیزترین شرایط به موفقیت برسند و جان انسان ها را نجات دهند. واس در این راهنمای کاربردی و قابل فهم، از نه قاعده ی موثر در هنر مذاکره سخن می گوید؛ قواعدی که ما را قادر می سازند چه در زندگی شخصی و چه حرفه ای، بر دیگران تأثیرگذار باشیم و به هدف مطلوبمان برسیم.
سطح: خیلی سخت
این کتاب از زبون یکی از مامورای اف بی ای نوشته شده که کارش مذاکره با گروگان گیرا بوده و سعی میکنه اصول مذاکره رو درحدی که بلده یاد بده. در واقع میگه با هر مدل مذاکره ای-خرید و فروش، درخواست کار، درخواست افزایش حقوق، تخفیف گرفتن،…-طوری رفتار کنین که انگار زندگیتون بهش وابستست و اندازهی یه گردگان گیری مهمه(خیلی دارکه این دید ولی تو این مسائل پلیسام سعی میکنن یجور چونه بزنن و تخفیف بگیرن دیگه؟). من اصولی که گفت رو رو سعی کردم رو آدما پیاده کنم، ولی اونجوری که میگفت معجزه نمیکرد😅 شاید چون انگلیسی زباننیستیم، شاید چون من درست انجامشون ندادم، شایدم چون آدما باهم فرق دارن و علمی که از تجربه به دست میاد ممکنه صددرصد هم قابل اتکا نباشه.
بهرحال کتاب خیلی خوبی بود، و ایدهی زیادی بهم داد تو اشتباهاتی که ممکنه تو حرفا و تو ایمیلام مرتکب بشم.
سعی میکنم بیشتر و بهتر روشاشو امتحان کنم، و خدارو چه دیدیم، شاید تونستم مذاکره های خوبی رو به انجام برسونم:)
راستش فک میکنم اونقدا که باید کاربردی و عملی نیست، نکته های خوبی داره ولی بیشترش درمورد مذاکره با باج گیرا و گروگانگیراس که خب فک نکنم برا افراد معمولی خیلی سودمند باشه! اما خب همونجور که گفتم نکات خیلی خوبی هم لا به لای کتاب پیدا میشه.