« آنچه که باید از لغات فعال و غیر فعال انگلیسی بدانیم »

سلام آقا کامبیز خیلی خیلی ممنون از مقاله عالی و انگیزشیتون flower
من خودم بعضی وقتها احساس میکنم نیاز دارم به انگلیسی صحبت کنم شاید هم فکر میکنم آماده هستم البته شما قسمت بالا فرمودین خیلی عجله نداشته باشین اول دایره لغات رو افزایش بدهید. ولی به نظرتون این احساس غیر واقعیه برای ما ها که دروس قدرت رو تموم نکردیم.

2 پسندیده

من مشکلم اینجاست که تمام لغاتی که میدونم لغات فعال هستن چون توی پادکست و زبانشناس و فیلم یادشون گرفتم !!! اما تعدادشون بسیار پایینه !!!
حالا فکر میکنم باید به روشی که ای جی گفته یه مدت طولانی کتاب بخونم ولی دیگه تکرار نکنم هرجمله رو و بازگویی و اینارو بذارم کنار چون وقت نمیشه !! تا دایره لغاتم بره بالاهرچند غیر فعال !

2 پسندیده

ممنون سپاس بسیار از زحمات بیشمار شما

2 پسندیده

عالی بود ممنون از راهنماییهایتان

2 پسندیده

سلام
بسیار عالی…:slightly_smiling_face:

1 پسندیده

عالی بود
خداقوت
اگر ممکنه درمورد لایتنر anki که اشاره کردید یه توضیحی بفرمایید
ممنونم

1 پسندیده

مثل هممیشه عالی و درجه یک :rose::rose::rose::rose:

ممنونم مقاله ي خيلي خوبي بود

1 پسندیده

درود بی پایان به شما
خیلی عالی
من همیشه به سایتتون سر میزنم و هر روز از اپ استفاده می کنم و تقریبا برای تعداد بالایی از دوستام پیشنهاد دادم

یه تجربه شخصی دارم

اینکه اگه معنی کلمه ای رو توی لایتنر هم گذاشتین سعی کنید بعد از طی کردن مراحل یادگیری اون ، یک بار هم برعکسشو عمل کنید
یعنی فارسی رو بخونید و سعی کنید معادل انگلیسی رو به زبان بیارید
و این میتونه حتی تو اپ هم این قابلیت رو اضافه کنید که بشه و این امکان رو داشته باشیم تا بتونیم به مغزمون فشار بیاریم تا معکوس هم کار کنه و فکر میکنم میتونه نتیجه بخش باشه و سرعت رو بالاتر ببره

البته من با یک جعبه لایتنر ویندوزی این رو تجربه کردم

با سپاس فراوان

3 پسندیده

سلام
مقاله بسیار عالی بود.

2 پسندیده

مثل همیشه عالی بود :heart::heart::heart::heart:

1 پسندیده

یه کار عالی دیگه، خسته نباشید

1 پسندیده

مثل همیشه عالی و ب موقع :rose:

3 پسندیده

سلام اقا کامبیز واقعا عالی بود مثل همیشه همینجور ادامه بدین ممنونم:pensive::pensive::clap:t2::ok_hand::ok_hand::ok_hand::innocent::innocent::rose::smiling_face_with_three_hearts:

2 پسندیده