دیدن YoKambiz منو نا امید میکنه!

سلام

از تایتل تعجب نکنید
کسی که باعث شد من مصمم بشم از زبان شناس استفاده کنم @YoKambiz بود، حدود ۳ سال پیش! (اما به دلایلی من سه ماه پیش شروع کردم…)

اما چرا نا امیدم میکنه!
چون هنوز داره زبان میخونه!! چند سال باید زبان خوند! من خسته شدم از بس زبان خوندی!

واقعا اگر بناست زبان خوندن اینهمه طول بکشه من به گوگل ترسلیت راضی میشم :rofl:

میدونم حرفم اشتباهه اما نمیدونم چرا ؟!

15 پسندیده

دلیل اومدن yo قبل از kambiz چیه؟ :sweat_smile:

9 پسندیده

دقیقا همینه
ولی فیلم دیدن توی زبان شناس که فایده نداره، فیلم رو باید کامل دید تا لذت برد

وقتی من بتونم فیلم ببینم کامل، دیگه نمیام زبان شناس، می‌شینم کامل میبینم عشق میکنم

5 پسندیده

به هر حال بحث من اینجا زبانشناس و غیرزبانشناس نیست
منظورم اینه که باید از فرایند یادگیری لذت برد و لذت بردن رو مدام حواله به آینده نکرد

7 پسندیده

باید برای زبان خواندن هدف داشته باشی
۱-مهاجرت میخواهی بکنی

5 پسندیده

اون چیزی که واسه شما ناامید کننده اس یعنی مداومت واسه دیگران پله پیشرفت محسوب میشه چون همین الان خیلی ها دوست دارن مث آقا کامبیز بشن چرا؟چون ایشون جای بهانه آوردن تلاش کرده و استمرار داشته.
در ضمن زبان تا یه جایی یادگیریه بعد از گذران مرحله ای میرسه به پیشرفت و لذت بردن از مطالعه یا ترجمه یا …

9 پسندیده

اولاش ی خورده سخته ، بعدش به خودت افتخار میکنی ی زبان دیگرو میفهمی انگیزه بیشتر میده تا بیشتر خودتو در معرض قرار بدی؛
کامبیزم همینجوره دیگه کاملا زبانو میفمه زبانو نمیخونه تا یادبگیره میخونه که در معرضش باشه مث زبان خودمون
همیشه در معرضشیم

تا جای من میدونم یادگیری باید لذتبخش باشه تا هی تکرارش کنی ، مثلا انگلیسی قدرت شروع کن روی روانت کار میکنه
انگیزه میده بهت تا موقع یادگیری ورزش کنی.

6 پسندیده

من فکر میکنم ایشون چون شده پشتیبان زبان‌شناس هنوز داره میخونه وگرنه زبان اینقدرا هم طول نمیکشه

6 پسندیده

اتفاقا زبان خیلی طول میکشه. شما حتی برای یادگیری زبان فارسی هم تا دوران متوسطه ادبیات فارسی و املا و روخوانی و شعر فارسی یادمیگیرید.اره مثلا رشد زبانت در حد یه بچه چهار ساله انگلیسی باشه زیاد طول نمیکشه مثلا در حد پپاپک فقط پیشرفت میکنی

6 پسندیده

هیچکیم فارسی دقیق خوب بلد نیس، مگه اینکه طرف رشتش ادبیات فارسی باشه معلم یا استاد دانشگاهی چیزی باشه بتونه تفسیر کنه شعرای قدیم رو
فارسی محاوره ای با چیزی تو کتاب مینویسن زمین تا آسمون فرق میکنه؛

کلا یادگیری زبان تمومی نداره عمر کشش نمیده :joy::joy: بعضیا فکر میکنن انگلیسیو باید زود یاد بگیرن درشو ببندن سخت در اشتباهن
بعدشم کامبیز دیگه در معرض لذته دیگه کتابای پیشرفته کامل میفهمه ،درک بالا از چیزی به آدم لذت میده غیر اینه؟

7 پسندیده

زبان انگلیسی محاوره توی بزرگسالان انگلیسی خوب پر از ضرب المثل و ایدیوم و عبارات پیچیده هست. و یه بچه کوچیک انگلیسی مثلا مفهوم متن رو نمیگیره و انتزاع نداره و زبان رو خیلی ابتدایی و عینی استفاده میکنه. مثلا کسی که میخواد بره یه دانشگاه انگلیسی زبان که نمیتونه در حد پپاپک زبانش باشه

6 پسندیده

حالا چرا همتون گیر دادین به پپا پیگ
کارتون قشنگیه که.

3 پسندیده

سلام سلام

نه دوست من اینطوری به مطالعه الان من نگاه نکن. من هنوز هم میخونم چون اهداف خاص خودمو دارم. کارم زبانه و باید با مدرسین برتر ایران همراهی کنم. اگه نخونم ازشون عقب میوفتم.

اما نیازی نیس کسی مثل من باشه. شما ممکنه دو الی سه سال منو بخونید و دیگه مکالمه بلد باشید و کارتون راه بیوفته. باقیش دیگه میشه مصرف زبان. فیلم میبینی و مقاله میخونی و… گذری زبان رو یاد میگیری نه اینکه بشینی و بخونی.

قبلا در این باره مفصل حرف زدم. گفتم مقایسه هیچوقت نمیتونه کمک کننده باشه. تاثیر مخرب مقایسه از مزایاش بیشتره.

شما داری نقطه ضعفت رو با نقطه قوت من مقایسه میکنی در صورتی که ممکنه شما چیزی داشته باشی که من آرزوشو داشته باشم.

همیشه خودت رو با خود گذشتت مقایسه کن تا مقایسه سالمتری داشته باشی.

برات آرزو موفقیت دارم و ایمان دارم با تغییر ذهنیت یه روز به یکی از بهترین ها تبدیل خواهی شد :orange_heart:

حرف yo به معنی سلام یا صدا زدنه. وقتی میگی YoKambiz داری صدام میکنی. :grin:

18 پسندیده

چه جالب :sweat_smile: :hibiscus:

3 پسندیده

من تفریحی میام تو این اپ ، از فیلم هاش استفاده می کنم، با آهنگاش عشق می کنم، پادکستاشو م‌قع کارم گوش می دم. درگیرش نمی شم ولی کلی کلمه فقط از ای جی هوک یاد گرفتم.
به چشم یه دوست بهش نگاه کنید که موقعی که حوصله هیچی رو ندارین پیشتونه، البته برا من ک اینطوریه.

4 پسندیده

خیلی عالی

2 پسندیده

راست میگی

الان دارم به خودم افتخار میکنم

راست میگید

واقعا

اصلا نباید شما راهکار بدید
چون اگه موفق نشه فک میکنه شما مقصر هستید

1 پسندیده

سلام

ببین نباید از یکی کامل تقلید کنید

شاید طرف تونسته بعد از ۳ سال انگلیسی رو کامل یاد بگیره بعد شما بعد ۳ سال هنوز انگلیسی رو یاد نگرفته باشید!

بنابراین باید خودتون تلاش کنید
و با هدف یاد بگیرید
مهم نیست چقدر زمان ببره

مهم اینه که لذت ببری از یادگیری

2 پسندیده

این یک واقعیته. چون منم با کلیپ های انگیزشی ایشون در ابتدا ترغیب به ادامه استفاده از زبانشناس شدم.‌حیف که دیگه بعد یک مدتی ارسال چنین کلیپ هایی متوقف شد. واقعا اگه بعد هر صد روز باز هم یک کلیپ انگیزشی و آموزشی از ایشان به پروفایل هر فردی ارسال میشد خیلی میتونست در عدم توقف در یادگیری زبان و سرد شدن و بی انگیزگی تاثیر گذار باشد

چه جمله فوق العاده ای بود!

1 پسندیده