هندونه در بسته
شاید برای شما هم پیش اومده که وقتی به مغازه میوه فروشی مراجعه میکنید، هاج و واج به هندونه ها نگاه میکنید. نمیدونید این هندوانه خوبه یابد! شیرین یا مزه آب میده!
وقتی کسی برای اولین بار اپلیکیشن زبانشناس رو نصب میکنه، قشنگ حس اون آدمی رو داره که رفته هندونه بخره. نمیدونه توی این قمار انتخاب هندونه شانسش میزنه و یه هندونه شیرین و قرمز نصیبش میشه یا یه هندونه سفید مایل به صورتی بامزه آب! اینجاست که دست به دامان فروشنده یا یه آدم با تجربه میشه.
من توی این تاپیک می خوام چند تا نشونه بهت بگم تا از انتخابت مطمئن بشی.
1- زبانشناس از جدید ترین متد آموزشی و منابع به روز استفاده میکنه تا تو بهتر زبان رو یاد بگیری.
2- یه بخش داره به اسم لایتنر که کمکت میکنه هر لغت رو بارها و بارها تکرار کنی تا ملکه ذهنت بشه و یادش بگیری.
3- در کنارت چند نفر آدم مهربون و خوش اخلاق داری که تنهات نمیزارن، کمکت می کنن و با صبر و حوصله به تمام سوالاتت جواب میدن و این آدما کسی نیستن جز پشتیبانان زبان شناس که در هر حالی میتونی روی کمکشون حساب کنی.
4-در کنار همه اینا یه جایی هست به اسم تالار زبانشناس که کلی آدم خفن و درجه یک عضو هستن که در کنار همدیگه دارن زبان یاد می گیرن. باید بگم توی وجود این آدما چیزی به اسم خساست وجود نداره و هر سوالی که داشته باشی یا هر کمکی بخوای با کمال میل دانسته های خودشون را در اختیارت میزارن. راستی کلی رقابت سالم هم اونجا برگزار میشه که به بهتر شدن همه اعضا کمک میکند.
5-از قدیم گفتن قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود. اگه وقتت کمه و هعی بهانه میاری که وقت ندارم، با تنظیم تایم موردنظرت و مرور روزانه زبان هرروز یه حلقه به زنجیره ات اضافه میکنی و این زنجیره انقدر طولانی و پرقدرت میشه که خودتم بخوایی نمیتونی قطعش کنی، چون براش زحمت کشیدی اینجوری تو هر روز زبان میخونی.
6- … تو بگو!
من پنج تا از مزیت های زبانشناس رو بهت گفتم حالا میخوام تو بهم دیگه چه مزیت هایی داره؟؟؟
مرسی که تا اینجا اومدی و این تاپیک رو خوندی.
امیدوارم با راهنماییهای من یه هندونه شیرین و قرمز و آبدار نصیبت بشه و کیفش رو ببری…