بالاخره چیکار کنم؟
من الان خیلی بخوام سختگیری کنم، اواخر A2 هستم
مکالمات روزمره رو شروع کنم به عنوان دوره اصلی یا پایه بدون تلاش و در کنارش از منابع فرعی استفاده کنم؟
موندم به خدا
من الان هم کلاس زبان میرم و هم نمیدونم چیو بخونم
البته وقت دارم به اندازه کافی
3 پسندیده
اگه هم سطح انگلیسی قدرت نیستی، از دروس پایه انگلیسی بدون تلاش به عنوان منبع اصلی استفاده کن.
4 پسندیده
دوست خوبم در لینک زیر منابع اصلی از سطح پایه تا پیشرفته به همراه برنامه ریزی گفته شده
در این مقاله برای سطوح مبتدی، متوسط و پیشرفته، برنامهی مناسب برای شروع یادگیری زبان انگلیسی قرار داده شده است که با آن بتوانید از همین امروز شروع کنید.
سلام به همه دوستان.
من روزانه بالای 20، 30 پیغام در پلتفورمهای مختلف دریافت میکنم و به شخصه تازگیا نمیتونم بهشون پاسخ بدم.
از اونجایی که نمیخوام شرمنده کسی بشم، تصمیم گرفتم این مقاله رو بنویسم و یه مسیر یادگیری برای شما رسم کنم. شما میتونید با استفاده از این مسیر یادگیری، به پاسخ مرسوم ترین سوال یعنی «چطور یادگیری زبان رو شروع کنم»…
2 پسندیده
آخه خانوم مشکل اینه که من بین این مقاله و اون مقالهای درباره بدون تلاشه گیر کردم
1 پسندیده
همین لینک که فرستادم اطلاعات جامع و کاملی هست که از پایه تا پیشرفته همه منابع ها با برنامه ریزی یه جا جمع و مرتب کردیم.
اون مقاله ای که میگید هیچ فرقی با این لینک نداره.
با هر کدوم که بیشتر متوجه شدید همونو به کار ببندید
سخت نگیرید اول هر کاری سخته ولی به مرور دستتون میاد که چیکار کنین و برنامه ریزی رو انجام بدین
2 پسندیده