خواهش میکنم!
(◕ᴗ◕✿)
خواهش میکنم!
(◕ᴗ◕✿)
سلام عزیز دلم دلم منم تنگ بود
مرسی بابت جوابت …راهنماییت خیلییییی کمکم کرد تشکرررر عزیزم
جالب میشه ماهم بریم …
خواهش میکنم گلم⚘⚘⚘⚘⚘⚘خوشحالم کمکی کرده باشم
زرگل جونم اینم بگم که اگه داری از منابع آقای ای جی هوگ استفاده میکنی دیگه راه گریزی نداری جز اینکه امریکن یاد بگیری:joy:
سلام زرگل جان امیدوارم حالت خوب باشه
راستش من چون از اول ب دوره های ای جی گوش کردم ناخوداگاه لحجه ی اونو گرفتم و لحجه ام امریکنه البته هیچ وقت بفکر اینک جدا لحجه رو تمرین کنم نیافتادم
ولی خودم واقعا بریتیش رو خیلی بیشتر دوس دارم و میپسندم کلا هر جای دنیا بری بریتیش ی کلاس دیگ ای داره
نه اون که اغراق شدست. راستش بریتیشو بعضیا خیلی غلیظ حرف میزنن، ولی عمومشون لهجشون خیلی واضح تره. میدونین چیه، بحث فقط سر عادت کردنه، هر چقدر بیشتر گوش کنین براتون راحت تر میشه. من خودم فیلم میبینم حتی وقتی لهجشونم امریکنه گاهی اوقات انقد تند حرف میزنن که من نمیفهمم، باید از رو زیر نویس نگا کنم ببینم چی میگه. گوشتون باید عادت کنه و خب دایره لغاتم مهمه. بیشتر کلمات بین این دو لهجه مشترکه ولی بعضی از کلمات و اصطلاحاتم مخصوص خودشونه که دونستن اون هام بهتون کمک میکنه. مثلا من خودم بعد اینکه کتابای هری پاتر رو خوندم، فیلمش برام خیلی راحت شده بود، چون کلمات رو میدونستم، ولی قبلش ۵۰ درصدشم نمیتونستم متوجه بشم. من با فیلم maze runner (با اینکه ۹۰ درصد بازیگرا امریکن بودن) بیشتر از هری پاتر مشکل داشتم، چون زیاد فیلم نمیدیدم، اگرم میدیدم فیلمایی که میدیدم بیشتر برا انگلستان بودن و من با لهجه امریکن زیاد برخورد نداشتم.
سخت ترین فیلمی که من با لهجه بریتیش دیدم، شرلوک هلمز بود اونم ب خاطر هم سرعت بالایی بود که داشت و هم کلماتش و نه ب خاطر اینکه بریتیش بود.
هر چقدر بیشتر گوش کنید، همون قدر براتون راحت تر میشه.
دقیقا من استارتشو خیلی وقته زدم
عزیزمم امان از این کلاسِ بریتیش که ادمو ترغیب میکنه … ولی به قول خودت ماها با ای جی شروع کردیم و خب گوشمون به اون لهجه داره عادت میکنه
موافقم باهات … گوش دادن خیلیی تاثیر داره .
شدیدا دوست دارم با گوشیم و ی دونه تلوزیون و فیلمای مورد علاقم و ی ادم انگلیسی زبان پرتم کنن تو ی خونه تا حدودا شش ماه بگن حق نداری بری بیرون کلا از هرچی صوت فارسیه فراریم ولی فرار کردنم فایده نداره
سلام عزیزم
من دلیل خاصی برای انتخاب لهجه ام ندارم.
لهجه ها برام مهم نبود که کدومو انتخاب کنم ولی اینقدر که منابع امریکن و فیلم و سریال های زیادی با لهجه امریکن گوش دادم و سایه زدم ناخودآگاه لهجه امریکن رو گرفتم.
ولی همه لهجه ها رو دوست دارم همه اشون رو گوش میدم حتی ارباب حلقه ها و هری پاتر رو چندین بار و چندین بار میبینم.
داستان، فیلم با لهجه های مختلفی هم گوش میدم و میبینم.
چون هدفم اینه که همه لهجه هارو باید متوجه بشم و فقط روی یه لهجه خاص گوش ندم، شنیداری ها از همه چیز برام مهم تره.
ولی برای سایه زدن و تکنیک های مکالمه روی لهجه امریکن تمرکز میکنم.
ممنون برای راهنمایت سپیده جون
@sepide-str
سلام
@zargol6
برام عجببه دوبار منو تگ کردیم
حالا من از بحث خارج نشم
من دوره آمریکایی و بریتیش رو تمرین کردم
بریتیش یکم سخته
ولی آمریکایی ساده است
بنابراین من دوتا رو کار میکنم
شما چجوری راحت تر هستید ؟
آیا آمریکایی راحت تر هستید یا بریتیش
کدوم؟
خب این فقط نظر شخصیم بود که طبق تجربه ای که داشتم گفتم. اما خودمم گاهی اوقات یسری آدمارو میبینم که اینقدر قشنگ بریتیش حرف میزنن که علاقم به لهجه امریکن رو متزلزل میکنه. بازم میگم بستگی به این داره که درون ادم کدومو بخواد! من بیشتر بخاطر سادگیش و عامه بودنش انتخابش کردم چون خیلی راحته یادگیریش واسه من تا بیریتیش. به نظرم مقایسه منصفانه ای نیست چون بیشتر به سلیقه آدم بستگی داره عین کفش میمونه نمیتونی بگی آدیداس یا نایک! جفتش مزیت های خودشو داره مهم اینه شما چی میخوایید!
سلام عزیزم من صاحب نظر نیستم . خود من لهجه بریتیش رو دوست دارم ولی اونقد منابع امریکن برای یادگیری گوش میدم فک کنم لهجم دورگه شده البته اگه لهجه گرفته باشم چون اصولا در تلفظ صحیح هم مشکل دارم چه برسه به لهجه. مثلا چند سال باید توی یه منطقه زندگی کنی که لهجه توی زبانت به وجود بیاد. لهجه فارسی من مثلا حاصل 10 12 سال درس خوندن توی مدرسه هست و هرکی منو میبینه میگه فلانی مثلا اونجایی هستی
منم همینطور🥰
آرزوی همه است😍
بخدا این حرف راسته حقیقته از خود آمریکایی ها بپرسید
عاشقشم
امان بانو امان🥰
فقط بریریتز🇬🇧
دلیل خاصی نداره دوبار تگ کردنتون فکر کنم حواسم نبوده …
من دوره ای جی میخونم وخب امریکن … چندتا پادکست بریتیش گوش دادم به نظرم یکم ترسناک اومد ولی خب فهمیدم به خاطر نا اشنایی گوشم به صداهاس … که امیدوارم درست بشه … ولی درکل امریکن دوست دارم
ممنون شکوفه جان بابت راهنماییت
خواهش میکنم موفق باشید
تموم شد
انتخاب کردید
زرگل جون من خودم همونطور که گفتم امریکن کار میکنم ولی بریتیش هم دوس دارم اما در مورد باکلاس بودنش باید بگم که الان بیشتر سیاستمداران،افرادموفق و… از صحبت کردن با لهجه بریتیش یاهمون RP استفاده نمیکنن چون به جای باکلاس بودن خیلی متظاهرانه و غیر دوستانه و غرور آمیز به نظر میرسه و بجای اون از لهجه RP مدرن استفاده میکنن. با این لهجه فکر میکنم نشه دوستی صمیمی رو ایجاد کرد چون طرف فک میکنه که داری کلاس الکی میزاری.
البته با احترام به همه بریتیشی های عزیز تالار:rose:
من خودمم این لهجهرو خیلی دوس دارم.