برنامه‌ی پیشنهادی برای دوره «انگلیش‌پاد» ؟!

سلام، امیدوارم خوب باشید
دوستان کسی برنامه‌ی پیشنهادی برای دوره انگلیش پاد نداره؟ من البته مشغول دوره‌ی انگلیسی واقعی را یاد بگیر آقای ای‌جی هوگ هم هستم اما در کنارش، اونم اضافه کنم

ممنون میشم اگه نظری دارین بشنوم :sunflower:

2 پسندیده

سلام دوست خوبم این پادکست جوری طراحی شده که نیاز به برنامه پیشنهادی نداره.
میتونید فشرده شنوی کنید و مسلط که شدین به درس بعدی برین.
این پادکست هر درسش سه تا آیتم داره:
بخش اول: مکالمه
این بخش مکالمه میکنن که چندین بار گوش بدید که با نحوه سوال و جواب هم آشنا بشید و همینطور لغات و اصطلاحات ناآشنا رو هایلایت کنید.
بخش دوم: بررسی
این بخش یه بار مکالمه پلی میشه و بعد لغات و اصطلاحات رو استخراج و با مثال های مختلف توضیح میده.
برای این بخش نیاز دارید چندین بار گوش بدید چون خیلی چیز باحال و خفن رو آموزش میده و سریع یاد گرفته میشه.

بخش سوم: واژگان

مترادف لغات و اصطلاحات رو میگه بعد شما اون لغات و اصطلاحاتی که در مکالمه یاد گرفتید رو میگید.

تمامی این بخش ها نیاز به فشرده شنوی داره که کاملا مسلط بشید.

2 پسندیده

عالی:+1::ok_hand:
ممنون و متشکر از راهنمایی‌تون!

دوره‌ی خیلی جذابیه

2 پسندیده

@alic1
سلام ممنون از شما بخاطر تاپیک خوبتون

من یه سوال داشتم اینکه من میخوام مکالمه‌ام عالی باشه و دارم انگلیسی قدرت رو میگذرونم درواقع در ابتدای قدرت هستم میخواستم بدونم برای داشتن مکالمه خیلی خوب در کنار قدرت انگلیش پاد رو بخونم یا دوره های مکالمه انگلیسی مث عبارت های رایج و مکالمات کاربرد و…اینا.
@sepid_str

سپیده خانوم میشه راهنماییم کنین.من هدفم لیسینینگ و اسپیکنیگه خیلی قوی و همینطور مکالمه خیلی خوبه

2 پسندیده

سلام عزیزم
برای داشتن مکالمه روان و سلیس باید حرف بزنید یا با خودتون یا با یه نفر.
تا حرف نزنید و از لغات و ساختار استفاده نکنید نمیشه مکالمه قوی داشت.
در کنار قدرت، میتونید از انگلیش پاد استفاده کنید چون کاملا مکالمه محوره با کلی مثال های مختلف و یا از تاکتیک های پایه برای شنیدن هم میتونید استفاده کنید.
این دوتا منبع برای مکالمه تمرین کردن عالیه :ok_hand:

1 پسندیده

مچکرم سپیده خانومی

من دیگه در کنار قدرت انگلیش پاد رو تمرین میکنم
:rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose:

1 پسندیده

خواهش میکنم، در واقع ممنون از خانوم کارشناس:point_up::pray:

2 پسندیده

@alic1
:tulip::tulip::tulip::tulip::tulip::rose::rose::rose:

من میتونم چن تا سوال ازتون بپرسم اینکه شما دارین دوره انگلیسی واقعی رو میخونین قدرت رو هم قبلش خوندین؟؟این دوره انگلیسی واقعی خیلی سخته یا نه؟؟
میشه بپرسم درس چندم این دوره هستین؟و یه چیز دیگه اینکه این دوره فک کنم فقط پنج شش درس اولش ترجمه داره بقیش نداره بدون ترجمه مشکلی ندارین برا ادامه دادنش؟؟

خواهش میکنم خوشحال میشم بتونم کمکی کنم
راستش مدتها پیش که خواستم انگلیسی قدرت رو بخونم بنا به دلایلی نشد ادامه بدم و دیگه رررفت تا این اواخر! این مدت هم بعد از یه مشورت کوچیک با پشتیبانی عزیز، تصمیم گرفتم انگلیسی واقعی رو شروع کنم و الان درس چهارمش هستم (هر درس، یک هفته تقریبا)، و نسبت به انگلیسی قدرت که تجربه‌ش رو کمی دارم،بايد بگم زیاااد سخت‌تر نیست، اصطلاحات بیشتری تو هر درس داره نسبت به انگلیسی قدرت و جواب هایی که تو داستان‌ کوتاه باید بدین کمی طولانی تره، همین!
ترجمه هم بله 4درسِ اول ترجمه دارن اما مابقی نه؛ برای بنده اوکیه و از اونجایی که خیلی از اصطلاحات رو تو قسمت واژگان هر درس توضیح میدن، ترجمه نداشته باشه هم زیاد چیز غیرقابل فهمی باقی نمیمونه و همگی پوشش داده میشن

طولانی شد ولی خواستم کامل باشه😄
سوالی بود هستیم در خدمتتون🌻

1 پسندیده

@alic1

مچکرم ازتون بخاطر جواب کامل و جامعی که دادین ممنونم:rose::rose::rose:.خیلیم عالی دارین پیش میرین من اگه بخوام این دوره رو بخونم هر درسش رو بیش از یه هفته براش زمان میزارم.

حالا یه سوال دیگم دارم(ببخشید البته)اینکه من دارم قدرت میخونم و اگه بخوام انگلیسی واقعی رو هم در کنارش پیش ببرم البته بصورت‌کُند و خیلی یواش پیش ببرم که به قدرت اسیب نرسه بنظرتون مشکلی پیش نمیاد؟؟اصن میشه یه همچین چیزی؟

1 پسندیده

@sepid_str

سپیده جان نظر شمام چیه در رابطه با این👆سوالی که بالا پرسیدم.

1 پسندیده

خواهش میکنم، اتفاقا هرچی تکرارتون بیشتر باشه بهتره، کار بهتر رو شما میکنین

در رابطه با سوالتون اولا باید بگم که چقدر اشتیاقتون برای شروع هردوره‌ی جدیدی رو درک میکنم😄
و اینکه… نظر تخصصی با خانوم پشتیبان، اما نظر شخصی‌م اینه که اگه ابتدا قدرت تموم بشه بعد واقعی رو شروع کنین، بهتر باشه
چون از طرفی ممکنه کمی سنگین بشه و از اون طرف مثلا انگليسی واقعی رو در روز حداقل باید یک ساعت و نیم وقت گذاشت و نگرانیم این هست که، به کیفیتی که مشخصه دنبالش هستید نرسید یا سختتون بشه

اما هرطور خودتون صلاح میدونین، همون خوبه

2 پسندیده

خیلی ممنون‌ومچکرم از شما آلیس جان عزیز.سپاس واقعا از نظراتتون استفاده میکنم.امیدوارم هرچی سریعتر به نیتیو تمام عیار بشین👌

1 پسندیده

ممنون از آرزوی قشنگتون که به تنهایی نیمـی از آرزوهای بنده‌س😄
فقط اینکه… من علی هستم:sweat_smile::laughing: یوزرنیم‌ام کمی شُبهه‌انگیزه گویا:joy:

عزیزم دو دوره اصلی با هم پیش برین رو پیشنهاد نمی‌کنیم چون این دو دوره سنگینه یک دوره اصلی و یک الی دو منبع فرعی باید انتخاب بشه.

2 پسندیده

بله واقعا زبان فقط یه طرف قضیه‌اس آرزو های خیلی بزرگتری وجود دارن که تسلط به زبان در مقابل اونا از نیم هم کمتره.

ای وااااای باورم نمیشه:joy:ببخشید واقعا معذرت.من تا الان فک میکردم دارم با آلیس حرف میزنم:laughing:واقعا نام کاربریتون خیلی آدمو به اشتباه میندازه

1 پسندیده

ممنونم سپیده خانم مرسی

1 پسندیده

خواهش میکنم، حق میدم بهتون😄
باید تغییرش داد:joy::pray:

1 پسندیده

سلام ،من یسوال داشتم من خودم معمولا وقتی یکبار هردرس انگلیش پاد رو گوش میدم متوجه میشم کامل چون خیلی خوب توضیح میدن ایا بازم لازمه دفعات بیشتری گوش کنم؟ چون ی بار این کار و رو کردم و خسته کننده بود برام

سلام مهشاد عزیز
درسی که براتون آسونه و بلدید رو نیاز نیست تکرار داشته باشید.
درس هایی که براتون سخته و حدود 80 درصد رو متوجه میشید رو فشرده شنوی کنید چون لغات و اصطلاحات پرکاربردی داره که باید فعال بشن و در روزمره اتون استفاده کنید.