این جمله noun clause است یا سؤالی

سلام دوستان
این جمله مربوط به بخش باورها از پادکست انگلیسی قدرت هست که به نظرم ساختار noun clause داره اما به شکل سوالی نوشته و گفته شده.
لطفا شما هم نظرتون رو راجع به این جمله بگین

جمله داخل پادکست:
We have to figure out, how can we get rid of the limiting beliefs?

در صورتی که جمله صحیح اینطور باید باشه:
We have to figure out how we can get rid of the limiting belief.

به نظر شما کدوم درسته؟

2 پسندیده

سلام . سوالتون برام‌ جالب بود برای همین داخل یک‌گروه رفع اشکال انگلیسی که بعضی از اعضاش هم‌ نیتیو هستن پرسیدم .این جواب رو بهم دادن :

Embedded questions are part of a declarative statement so they don’t go through the inversion that normally occurs in interrogative sentences. But people don’t always think in terms of such formal and strict syntactic rules. If the question is “how can we get rid of this?”, the speaker might preface it with “I wonder” or “we need to find out” without changing the structure because spoken language is much more dynamic and spontaneous than written language. You can interpret it as a direct quote: I wonder: “how can we do this?”

4 پسندیده

سوال و جواب هردو جالب بودن!
معذرت میخوام، مکنه لینک گروه رو داشته باشیم که ما هم استفاده کنیم؟ یا… خصوصی هستش :sweat_smile:

2 پسندیده

سلام، سپاس از پیگیری و جوابی که از دوستان گرفتید🙏🏼
پس میشه گفت تفاوت در رسمی یا عامیانه بودن موقعیت مکالمست

2 پسندیده

خواهش میکنم :hibiscus:
درسته . نکته دیگه ای‌که گفتن این بود که اون‌جمله میتونه توی نوشتار درست باشه به شرطی که علائم نگارشی درست استفاده شده باشه:

“We have to figure out: ‘How can we get rid of the limiting beliefs?’."

من‌متن رو ندیدم ، شاید داخل متن با علایم درست نوشته شده و چون گوینده داره عین‌متن رو تکرار میکنه ، جمله گفته شده غلط به نظر میرسه .

3 پسندیده

بله.‌بفرمایید
https://t.me/LEFNS
فقط داخل گروه چت نکنید و سوالاتون رو به انگلیسی بپرسید .

2 پسندیده

حتما، متشکرم ازتون

2 پسندیده

خواهش میکنم :hibiscus:امیدوارم براتون مفید باشه .

2 پسندیده

خیر داخل متن به این شکل نوشته نشده بود
احتمالا خطای نوشتاری داخل نرم افزاره
باز هم ممنونم

2 پسندیده

خواهش میکنم🌺