سلام
چرا احساس میکنم اینجا ازم خاطره بدی مونده؟
بعد از اون تاپیک اعتراض
چرا؟
@zargol6
@flamboyant-desert
@far-reaching-analyst
@HasanNoori1382
@sadaf116
چرا؟
سلام
چرا احساس میکنم اینجا ازم خاطره بدی مونده؟
بعد از اون تاپیک اعتراض
چرا؟
@zargol6
@flamboyant-desert
@far-reaching-analyst
@HasanNoori1382
@sadaf116
چرا؟
چرا ؟
چرا اینجور فکر میکنی؟ . اعتراض کردن یه ویژگی خوبه مخصوصا توی سن شما . ما تازه داریم از شماها یاد میگیریم
جدی؟
چطور؟
من چیزی ندارم ارائه بدم برای یادگیری
چطور شما از ما یاد میگیرید ؟
میتونید یکم بیشتر توضیح بدید؟
عزیزم منظورم اینه نسلی که از همون اول با تکنولوژی بزرگ شدن مثل شما جسارت بیشتری دارن. نسل ماها همیشه ترس اینو داشتیم که چی بگیم یا نگیم. اعتراض کردن هم یه مدل جسارت داشتنه. و اعتراضتون هم به جا بود
ن همچین فکری نکن اصلا به نظرم منم این که بخوای از حق دفاع کنی .خیلی خوبه . چه خوب چه بد اون تاپیک حق شما بود که به قول خودتون بهتون بگن چرا بدون اینکه بهت بگن تایپیکو پاک کردن خییلی خوبه و دقیقا این چیزیه که تو وجود شما هست … البته باید کمی هم دقت بشه برای موضوعی که میخوای انتخاب کنی
آها
فهمیدم
راست میگید
پاسخ های شما دوستان درسته
حیف دو راه و حل درست نداریم
@far-reaching-analyst
@zargol6
شاید هم به این پاسخ ها در آینده اضافه بشه
براتون شخصی پیام گذاشتم
انسان به دلیل اینکه در زندگی روز مره شکر گذاری و کمبود بی خدایی بخاطر تنبلی پی گیر نمیشه مدام در طول روز احساس حال بدی استرس ترس یأس تا امید حس قربانی شدن پوچی و حس ترد شدن حس های این قبیل را یدک می کشد به دلیل فاصله گرفتن از صاحب عالم ما در طی یک بیست چهار ساعت باید شکر گذاری بنویسم اقرار خطاها تا در یک بیست چهار ساعت روز مرده کارکرد پرهیزکار و مبارز با نفس رو بجای بیاوریم تا در دایره ساختن یک کارمای خوب برای یک زندگی کامل رویای قدم مثبت برداریم و حتی تعزیه و ورزش و دم نوش هم به ما کمک می کند بهترین انرژی داشته باشیم و حتی صحبت کردن از اتفاق های بد باعث تخیله و حتی نوشتن عالی تمامی انجام دادن این عملکرد شکستن سخنگوی درونت که همیشه خواسته تنبل باشی حرکت های مثبت غافل بشی تا در از عقب افتادن های زندگی برات دایره خود آزاری درست کنه یک وقت های ما نمی دونیم چه مون شده زمانی که باید خلع بی خدایی در خود گسترش بدهیم