باسلام من اکثر متن ها و حرف های انگلیسی رو خوب متوجه میشم ولی نمیتونم همون هارو خودم بگم . منظورم اینه که مکالمه ام ضعیفه ولی حرفهای بقیه رو خوب میفهمم ، به نظرتون چیکارکنم مکالمه ام خوب شه؟؟
@sepide-str
این تاپیک مربوط به داستان «جوجه اردک زشت» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «داستانهای بچگانه»، فصل «بسته ی اول»
1 پسندیده
سلام دوست خوبم سطح فعلی زبانتون رو بگید تا منبع مناسب سطح خودتون رو راهنمایی کنم.
به این دلیله که شما تو ذهنتون دارین به فارسی ترجمه میکنین و نمیتونین به انگلیسی جواب بدین اول باید اطلاعات و دانش زبانتون رو گسترش بدین و کاملا از ترجمه کردن جدا بشین و بتونین براحتی و روان صحبت کنید.
دلیل بعدی هم اینه پارتنر ندارین و خودتون رو به چالش نمیکشین و باید یه پارتنر هم داشته باشین و با همدیگه قرار بزارین کاملا به انگلیسی چت و حرف بزنین و خودتون رو به چالش بکشین.
4 پسندیده
ممنونم دوست خوبم
فقط میشه راهنماییم کنید که چطور باید از ترجمه کردن جدا بشم؟؟
من در اپلیکیشن زبان شناس سطح ۱ هستم اما فکر میکنم بیشتر باشم
1 پسندیده
اگر سطح شما مبتدی هستش باید اول اطلاعات و دانش زبانی خودتون رو تقویت بدید و همچنین دایره لغات تون رو افزایش بدید و سطحتون کم کم بالاتر بره و وابستگی به ترجمه هم کمتر بشه.
از تکنیک پنج استراتژی برای مکالمه استفاده کنید
میتونید از دوره نیمچه داستان شروع کنید این دوره برای سطح مبتدی هست. و اگر این دوره آسون بود، دوره داستان های واقعی رو انتخاب کنید.
خوبی این دوره ها اینه که از روش تی پی آر اس تهیه شده و شما با این دوره و پنج استراتژی میتونید ذهنتون رو انگلیسی کنید و کمتر به زبان فارسی فکر کنید.
3 پسندیده
سلام عزیزم
ببین اینقد باید خودت مجبور کنی تکرار کنی که وقتی موقعیت پیش اومد ،بدون فکر کردن چیزی که باید بگی رو انگار بلدی شروع به گفتن میکنی
سعی کن تو غالب عبارات مکالمه یا حرفای ضروری رو حفظ کنی ،چون اینجوری تو یه الگوی ثابت داری یه الگو متغییر پس کارت در واقع نصف میشه
Be careful with …
ﻣﺮﺍﻗﺐ ﭼﻴﺰﻱ ﺑﻮﺩﻥ
. Be careful that you don’t catch a cold.
ﻣﺮﺍﻗﺐ ﺑﺎﺵ ﺳﺮﻣﺎ ﻧﺨﻮﺭﻱ
Be careful not to spill the milk.
ﻣﺮﺍﻗﺐ ﺑﺎﺵ ﺷﻴﺮ ﺭﻭ ﻧﺮﻳﺰﻱ.
از این دسته عبارات خیلی زیاد هستن و دسته بندی های مختلف دارن پس فقط باید تمرین کنی مثلا روزی چندتاش انتخاب کن همش باهاشون جمله سازی کن بعد چنتای دیگه لغتا رو هم هر درسی داری مطالعه میکنی تو همون متن یاد بگیر دونه دونه هیچ فایده ای نداره
رفیق مکالمه هم نداشتی داخل تالار بفرستی سوالاتت رو خیلی از دوستای باتجربه هستن که با زبون ساده برات رفع اشکال میکنن
موفق باشی⚘⚘
2 پسندیده