دوستان آیا این درست است که
Anything
در جملات سوالی و منفی به کار میرود؟
چون من جملات سوالی دیده ام که از
Something
استفاده شده است.
( ببخشید اگر سوالم تکراری است چون در سرچ در پرسش ها نتوانستم تفاوت ایندو را پیدا کنم)
سلام دوست خوبم بله حدستون درسته.
همونطور که می بینین، something تو جملات مثبت بکارمیره وچیزیه که ما نمیدونیم دقیقا چی هست.ممکنه اسمشوندونیم یااینکه کلا چه چیزیه.
مثلا میگیم:I am hungry and I am going to eat something.
یامشکلی پیش اومده ومیگیم :I should do something to overcome this problem
وanything توجملات منفی استفاده میشه.هرچیزی میتونه باشه.هر موقعیت،اتفاق یا…وقتی برامون مهم نیست.
اون لینکم چک کنین باز سوالی بودبپرسین
سلام
در تکمیل حرف دوستمون من یچی اضافه کنم
Something: یا کلا هر کلمه ای که پیشوند
some
داره ما مطمئنیم که اون شخص یا چیز وجود داره ولی نمیدونیم کیه یا چیه
Anything: یا کلا هر کلمه ای که پیشوند
any
داره ما مطمئن نیستیم از اینکه اون شخص یا چیز وجود داره
تفاوت اصلیشون همینه به خاطر همین از anything در جملات سؤالی یا منفی استفاده میشه چون نمیدونی وجود داره یا نه
ولی خب توی جملات سؤالی هم something استفاده میشه
Is something wrong?
Can i do something to help?
توی سؤالاتی که ما جواب رو تقریبا میدونیم یا توی پیشنهاد دادن ها میشه استفاد کرد
سلام.خیلی ممنونم ازتوضیحاتِ تکمیلیِ همیشگیِ شما.
همه مون بخوبی میدونیم که یادگیریِ زبان یه پروسه ی بی منتهاست،وهمیشه چیزهای جدیدی برای یادگیری وجودداره،اگه دقت کرده باشین من اکثرا لینک میذارم توپاسخهام یا اسکرین شات میفرستم ازسایتها یا دیکشنریهایی که معتبرترباشن،یا حداقل ارجاع میدم به تاپیکهایِ مشابه یامقالاتی که سایردوستان زحمت ارایه اشو قبلا کشیدن،دلیلش هم اینه که معتقدم،یادگرفتن ماهیگیری،خیلی بهتروسودمندترازماهی دادنه، وازطرف دیگه ،یکی ازدرسهای بزرگی که ازآقای a jگرفتم وبسیارارزشمنده برام،دانش آموز مستقل بودنه تاحدامکان.چون قویامعتقدم اگه اون اوایل شروع یادگیریم،بادیکشنری،سایتهای معتبرو…بیشترآشنایی داشتم،مطمئنا پیشرفتم سریعتروعمقی تربود…وقتی مادیکشنری روچک میکنیم فقط معنی اون کلمه ی موردنظرنیست که متوجه میشیم کلی مترادف،متضاد ،اصطلاحات ،ضرب المثل ومثالهای زیادی روهم میتونیم یادبگیریم ودرمواقع لزوم ازشون استفاده کنیم.یا یه سایت معتبرمیتونه جواب خیلی ازسوالاتمونوداشته باشه اگه مرتباازش استفاده کنیم.
به هیچوجه قصدجسارت ندارم وفکرکردم لازمه این توضیحات رواینجااضافه کنم.ممکنه شمایادوستان خوبمون نظرمتفاوتی داشته باشین،خوشحال میشم بشنوم.
ببخشید من قصد جسارت نداشتم و نمیخواستم ناراحتتون کنم
من خودم نظرم متفاوته واسه همین یه توضیح اضافه کردم چون من باورم اینه که بله ما هر سؤالی داشته باشیم میتونیم توی سایتهای مختلف و دیکشنریها سراغش بریم و خیلی چیا یاد بگیریم پس دیگه لازم نیست اینجا سؤال بپرسیم. ولی من خودم به شخصه وقتی اینجا سؤالی میپرسم یعنی بعد از کلی سرچ کردن، نتونستم جواب رو پیدا کنم یا حال سرچ کردن نداشتم پس اینجا دوس دارم خیلی واضح جواب بگیرم و دوس ندارم(حتی متنفرم) منو به یه لینک ارجاع بدن چون اعتقادم بر اینه که گاهی اوقات یه دانش آموز یا زبان آموز حتی بهتر از معلم یا سایت های مختلف میتونه یچی رو به ما بفهمونه چون اونم مثه ما هس و به زبون خودمون یچی رو توضیح میده و به قول خواهرم همیشه میگه معلمم جواب رو میپیچونه یا خیلی سخت توضیح میده و یجورایی قابل درک نیس ولی وقتی تو یا یه دانش آموز دیگه به زبون خودتون ساده بیانش میکنین بیشتر میفهمیم
و در آخر من اینجا وقتی سؤالی رو جواب میدم میخوام از اطلاعات و دانشی که حالا از قبل داشتم استفاده کنم یعنی یجورایی واسم محض یادآوریه و واسه همینه که من به یه لینک ارجاع نمیدم چون سرچ نمیکنم
درآخر حرف شما درسته باید ماهیگیری رو یاد بدیم ولی چون من خودم اگه اینجا سوالی داشتم بعد از کلی سرچ میام میپرسم فکر کردم بقیه هم همینجوری هستن
درهر صورت بازم ببخشید اگه ناراحتتون کردم من به شخصه خیلی دوستون دارم و همیشه جوابهای شمارو به بقیه دوستان چه انگیزشی چه جواب سؤال دنبال میکنم
خواهش میکنم عزیز. بهيچوجه ناراحت نشدم.مطمئن باشین.فقط خواستم نظروروشمو توضیح بدم.
اینجاجای خوبیه واسه تبادل اطلاعات،بااحترام به نظرات متفاوتِ دوستان خوبمون. بله هرکس روش خاصِ خودشوداره.
یادِاین گفته افتادم که بایاددادن به دیگران،خودمون مطالبِ یادگرفته شده رو بهتریادمیگیریم وبرامون یادآوری میشه.
بازم خواهش میکنم دوست خوبم. امیدوارم تونسته باشم صداقتمو ازینکه به هیچ وجه از توضیحاتِ وپاسخگوییتون،ناراحت نشدم،منتقل کرده باشم.صرفاتبادل نظربود.
ازلطفِ شماسپاسگزارم،قطعا دل به دل راه داره،ومنم همونطور که قبلا ابراز کردم،ازپاسخهایِ تکمیلی اتون خیلی استفاده کرده ام.
گذشته ازهمه ی اینها،ارزش محیطِ صمیمانه ی تالار وانتقال تجربیات،دانسته ها و…بسیاربالاتر ازاینه که بخاطر یک اظهار نظر ازهم دلخور باشیم.
آرزوي موفقیت وپیشرفت برای شماو همه ی دوستان عزیز
عذرخواهی میکنم ازدوستِ سوال کننده .ببخشید ازینکه تو تاپیکِ پرسشِ شما تبادل نظرداشتیم.
موفق باشین
خیلی ممنون همچنین امیدوارم شما هم موفق باشی و بهترین هارو واست آرزو میکنم صبا جون
ضمن سپاس فراوان از دوست خوبم @saba.a97
ولی من با دوست دیگر @fesqeliii-0-o موافق ترم.چرا که مثلا من همین سوال رو ابتدا همدر اینترنت سرچ زدم و همدر داخل اپلیکیشن ولی باز هم نتونسته بودم در برخی جملات درک کنم. و پاسخ دوستمان(@fesqeliii-0-o ) بسیار بسیار به منبه صورت روان کمک کرد.
و برخی پاسخ هایی که در این جا مطرح میشود به صورت تجربی به دست آمده که لزوما نیازی نیست منبع آن ذکر شود و خیلی مواقع دوستان حدسیات خود را مطرح میکنند که همان هم باعث فعال شدن ذهن می شود.
از تمامی دوستانسپاسگزارم
من که لذت بردم و ممنونم که برای سوال من وقت گذاشتید
خواهش میکنم
بودن درکناردوستان فهیمی چون شما،کسب تجربه ویادگرفتن ازتون واقعاباعث افتخاره.
سلامت وپایدارباشین دوست خوبم.
اگه عمری بود و پاسخی ازطرف من،همچنان منتظرتوضیحاتِ تکمیلی اتون هستم. اصلا من دوست دارم شما یه "چی" اضافه کنید هرموقع صلاح میدنین.
قابلی نداشت دوست خوبم.
خب خداروشکر.
خیلیم عالی.مسئله ی مهم یادگرفتنه،حالا هرکس بایه روشی ممکنه بهتریادبگیره.
برای منم تجربه ی دلنشین وجالبی بود.درواقع من ازشما ودوستمون خیلی ممنونم.
موفق باشین
ببخشید یه سوال بی ربط
شما چجوری بخش های مختلف پیام منرا در یک پیامتوانستید جداگانه بهش پاسخ بدید
خواهش میکنم elina جون.پرسیدن چیزیکه نمیدونیم اصلا خجالت نداره عزیز.راحت باشین
انگشتتونو بذارین رواون قسمتی که قراره بهش اشاره کنین،وقتی آبی رنگ شدوعلامت نقل اومد،ببرین هرجادوست دارین.
به همین راحتی دوست خوبم
وای مرسیخیلی گلید
مرسی همچنین
من خودمم اول راه یادگیری هستم، چیز زیادی بلد نیستم و بیشتر منتظرم بقیه دوستان جواب بدن تا منم یاد بگیرم، حالا این وسطا یه موضوعی پیدا بشه که من از ذهنم کار بکشم میام یه توضیح تکمیلی میدم
خوشحال شدم هم اینکه تونستم کمکی کنم و هم اینکه یه موافق نظرم پیدا شد، فکر کردم همیشه ساز مخالف میزنم
سلام دوستان یه سوال دارم،
به این دو جمله دقت کنید.
من دو تا سناریو میچینم برای این دو جمله میخوام بدونم درسته یا نه و نظر شما دوستان چیه.
?Did you meet anybody interesting at the party
?Did you meet somebody interesting at the party
جمله ی اول ممکنه یک دوست که تو مهمانی نبوده و میخواد بپرسه ایا هیچ فرد جالبی ملاقت کردی؟(طبق دوستمون ک گفتany یعنی نمیدونیم وجود داره یا نه
تو جمله دوم اون دوست شما رو با یه فرد دیده که گرم صحبت هستین
اون تقریبا حدس میزنه که ممکنه اون فرد براتون جالب بوده باشه و ازتون جمله دوم با some میپرسه.
به نظر شما any و some تو این دو سناریو درست استفاده شدند؟
بله، دوست خوبم. درست استفاده شدهن.
توی جملهی اول که با anybody نوشته شده، این مفهوم رو انتقال میده که گوینده چندان امیدی به اینکه شخص مقابل فرد جالبی رو ملاقات کرده باشه نداره.
و جملهی دوم این احتمال رو نشون میده که انگار گوینده حدس میزنه فرد جالبی در اون مهمونی حضور داشته و میپرسه که آیا مخاطبش فرد جالبی رو ملاقات کرده.