دوست عزیز جواب بسیار واضح و مشخصه
من تمام سوالات مطرح شده در این بخش که مربوط به سطوح مبتدی است را دیدم.
بر عکس واکنش شما عناوینی وجود داشت تحت عنوان:
صبح بخیر
علی کجای ؟
و اتفاقا همین عنوان علی کجایی رو اگه نگاه کنید نه تنها بهش توهین نشد که اینجا جای سوالات مهمتر است و چرا اشتباه تاپیک زدید و غیره ؛ اتفاقا خیلی محترمانه و به شوخی پاسخ هایی داده شد و به راحتی موضوع تمامشد.
اتفاقا سوال من از شما این است که چرا وقتی این موضوع به راحتی و با سیاست برخی دوستان با شوخی تمامشد دوباره شروع کننده یک حس منفی بودید.
به عنوان شروع کننده تاپیک توهین شما رو به عنوان اینکه سوالات مهمتری ممکن است وجود داشته باشد نادیده میگیرم و از شما عذرخواهی میکنم که وقت و صفحه شخصی شما اشغال شد !
دلیل پرسش مندقیقا به دلیل بدیهی بودن این کلمه بود. چرا که این سوال برای من به وجود آمد که ممکن است این کلمه معنای دیگری داشته باشد که با معنای ظاهری آنمتفاوت است ! فکر نمیکنم این چندان عجیب باشد در کلمات !!!
از دوستانی که صبورانه همواره پاسخگو هستند بی نهایت سپاسگزارم.
8 پسندیده
دوست عزیز دوست ندارم دوباره ادامه بدم اما هرکسی وقتی یه تاپیکی میزنه یعنی همه میتونن نظراتشون رو پایینش بگن منم نظرم رو گفتم شاید از نظر شما تاپیک تموم شده باشه اما شاید دیده باشین یه تاپیک که مال دوسال پیشه یا سه سال پیشه بازم کاربرا نظراتش رو پایینش میگن منم نظرم رو گفتم همین چرا وقتی کسی نظری رو میگه که باب میلتون نیست فک میکنید حس منفیه؟؟؟
من به هیچکس هیچ توهینی نکردم دوباره برید صحبتام رو بخونید ببینید کدوم قسمتش توهینه
اگه بحث توهین باشه اینی که شما گفتین هم یه جور توهین و تمسخره
اون تاپیکایی علی کجایی و اینا تاپیکای بی هدفی بودن واقعا بله درسته جای اونجور تاپیکا هم در تالار نیست چون چیزای مهم تری وجود داره ولی همونطور که گفتم اونها به موضوع خاصی اشاره نکرده بودن و کاملا بی هدف بودن همینجوری
3 پسندیده
به این دلیل که برای افراد خارج از ایران دوست دختر معنای متفاوتی داره انها با دختران و پسران زیادی دوست هستند که همگی برای آنها FRIEND هستند . اما وقتی یک شخصی دوست دختر آنها هست یعنی بین آنها رابطه معنی دار و جدی و احتمالا آینده دار وجود داره
3 پسندیده
احسنت به یه نکته خیلی ریز و پر معنی اشاره کردین فقط یه سوال پیش میاد این وسط
آیا این رابطه معنی دار و جدی رو دوست دختران متاهل هم میتونن داشته باشن؟؟
چون تو کشور پیشرفته و متمول آلمان یه قانونی هست که خانم ها مختارن به غیر از شوهراشون هر تعداد دوست پسر که دلشون خواست اختیار کنن و شوهر هم به هیچ وجه دقت کن به هیچ وجه حق اعتراض نداره .
کاش یکمی تعقل و تفکر پشت حرفا و سوالات ما بود!!!
کاش مرغ همسایه غاز نبود!!!
کاش معشوقه ز عاشق طلب جان میکرد
تا که هر بی سر و پایی نشود یار کسی
4 پسندیده
خوب الان صحبت های شما چه ربطی داره
2 پسندیده
تو ادامه جا افتادن واژه زیبای دوست دختر که درکش واسه بعضی مشکله و با نامزد تعبیر شدنش مشکل دارن خواستم واسه باز شدن بهتر همه ابعاد این واژه از شما کمک بگیرم.
آیا این رابطه معنی دار و جدی رو که فرمودین افراد متاهل هم میتونن داشته باشن؟؟؟
2 پسندیده
جا میوفته دوست عزیز
مثل کت و شلوار که جا افتاد
فقط دو عده وقت و زندگی ما رو بابت این بحثا تلف میکنن
2 پسندیده
بنظرم سنگینی این کلمات خیلی خیلی زیاده و حالا حالاها واسه بعضی ها جا افتادنی نیست
1 پسندیده