خواهش میکنم گلم ![]()
![]()
خیالتون راحت.منم همینطورم.فارسی یاانگلیسی
اگه یه نوشته امروزازم ببینین،(خصوصا انگلیسی)دوسه روزبعدش اگه چک کنین تفاوتهای زیادی توش میبینین.![]()
![]()
واقعااین قابلیت تصحیح وادیت نعمت خیلی بزرگیه وکمک کننده.
گفتی مستند جنایی
بذار تو این زمینه هم معرفی کنم
![]()
آلیس هنوز مرده است
Alice is still dead
.
ساخت ایالات متحده
انتشار ۲۰۱۹
کارگردان ادوین پندلتون استیونز
کمپانی APS Films
.
دختر جوانی بنام آلیس طی یک جنایت احمقانه کشته شده است، از آن دست جنایت هایی که در کشورهایی مثل آمریکا می شود دید و در کشورهایی مثل سوئد و دانمارک احتمالا نشود.
در مستندهای جنایی معمول بر روی قاتل، روال قتل، روش های کشف جنایت و غیره تمرکز می شود در حالی که در این مستند به شکلی صمیمانه با اعضای خانواده و دوستان آلیس مصاحبه می شود و تاثیر این جنایت بر آنها بررسی می شود.
زاویه دید متفاوت این مستند جنایی را دوست داشتم.
حذف ناگهانی یک دوست یا یک عضو خانواده چه تاثیری میتواند داشته باشد.
فیلم زیر تریلری کوتاه از این مستند است.
حالا من مونده ام که این کار اسمش رو هم نمیدونم عادت بذاریم یا خصلت، ویژگی اخلاقی یا هر چیز دیگه خوبه یا بد، و یا اینکه مثل بیشتر امور روزمره مرایا و معایبی رو توام داره؟
اساسا چرا اینجوری هستیم؟ منشا خاصی داره؟
![]()
تو انگلیسی بهش میگن proofread. منکه ازخودم راضیم تواین زمینه ودوسش دارم.![]()
![]()
میتونه منشأ متفاوتی داشته باشه،حتمابه نوع شخصیتهام مربوطه.
یباردیگم توتالاراشاره کردم باین موضوع،فارغ ازینکه دیگران چه فکری درمورد تصحیح نوشته هام داشته باشن،واسه دلم اینکارودوست دارم،چون بهتره آدم هرکاری روبه بهترین شکل ممکنش که درتوانش هست انجام بده.
چه چیزی بهترازین که مااینجاداریم زبان آموزی میکنیم،تمرین writing هم جزوه اشه.
خب خوشبختانه فرصتشم که داریم،بیایم اشتباهات نوشته هامونوتصحیح کنیم.
البته منظورم باون شکل وسواس گونه نيست…
درموردمن یه علتش برمیگرده به عاشق ادبیات بودن وداشتن بهترین دبیرادبیات دنیا .
خیلی عالی بودن.خیلی زیباتدریس میکردن.
قشنگ مینوشتن.صداشون هنوزتوگوشمه.
گرچه متأسفانه این روزا گاهی به زبان مادری مون بی مهریهایی میشه.
یه جنبه ی مثبت این قضیه،حفظ زبان واستفاده ی درست از اون هست.این نظرمنه.
گاهی فکرمیکنم،تمام مزیتهای تالاربه یه طرف،این قابلیت ادیت هم به یه طرف.![]()
سلام خیلی هم ممنون از لطفتون…
…
…
حکم نخودی این جمع رو دارم.
اینقد جو سنگینُ فرهیخته شده…که احساس میکنم وسط شبکه چهارم… ![]()
خودمم اون تبلیغ پفکنمکیِ کانال یک ![]()
اصلا با این معرفی های فوق العاده دوستان… گرخیدم چی معرفی کنم.
اما مجبورم دیگه… ! مجبور…
Temple Grandin
MIDB : 8.2
بیوگرافی_ درام
یه فیلم تلویزیونی محصول سال ۲۰۱۰
به کارگردانیه یه کارگردانیه… ![]()
![]()
بر اساس زندگی نویسنده، دامپزشک ، پروفسور و استاد علوم دامی
آمریکایی، تمپل گراندین که به بیماری اوتیسم مبتلاس.
من همون سالهای انتشار…فیلمو دیدم و بنظرم بسیار فیلم تاثیر گذاری بود از هر لحاظ…آموزنده ![]()
واقعا دیدنشو پیشنهاد میکنم.
بعد اگر دوست نداشتین من هستم ![]()
بیاین فش بدین ![]()
![]()
تمپل گراندین
حالا ایشاالله جو سبکتر شد میریم سراغ ژانرهای بلا ![]()
درضمن تو بقچه ام همه چی دارم جز مستند
… ژانرو بگین فیلمو میگم ![]()
![]()
البته ترکیو، هندی شرمنده تونم…
وای چه عالی بود معرفی ات ![]()
راغب شدم حتما ببینمش ممنون گلم
متشکرم، لطف داری
بابت فروتنی ات هم متشکرم، میدونم هنرمند و نقاش هستی و اهل مطالعه و این فروتنی هم احتمالا از شوخ طبعی ات ناشی میشه
بهرحال
انتخاب خیلی خوبی بود ![]()
اتفاقا زندگی نامه ها هم از جهتی جز مستند ها قرار میگیرن
زندگی نامه معرفی کن لطفا، فیلم هایی که تمام یا بخشی از یک زندگی واقعی رو روایت می کنند. میتونن خیلی آموزنده باشند
![]()
نکته جالب اینکه منم دانشگاه کشاورزی خوندم و ایشون از اساطیر رشته ماست
تمپل گراندین
Temple Grandin
بنظر میاد در کودکی در اثر تغییر ساختار خانوادگی و کمبود محبت مادر دچار بیماری اوتیسم شد
اما بعدها با موندن در مزرعه یکی از خویشاوتدان عاشق حیوانات شد. اونجا اون با نجاری و ساختن هم آشنا شد و چیزهایی رو ساخت یا بهبود داد.
بعدها رفت مدارس ویژه بچه های اوتیسم و با بهبود عملکرد تحصیلی اش به دانشگاه هم رفت.
بعدها اون تونست روش رفتاری حرکات گاوها رو کشف کنه و مسیرهایی رو طراحی کرد که گاوها به راحتی و بدون اینکه به خودشون و بقیه صدمه بزنن به سهولت در اونها حرکت می کردند. کسانی که با گاوها یا سایر حیوانات بزرگ سر و کار داشته باشند به خوبی می فهمند ارزش این کار چقدر زیاده.
ایشون چندین کتاب در زمینه رفتار شناسی حیوانات هم نوشت!
مجسمه اون اگه اشتباه نکنم در دانشگاه ایالتی کلورادو نصب شد.
مرسی بابت معرفی .
اره جو داشت یه جوری می شد که من حس می کردم چرا من هیچی نمی فهمم. اینا کجا بوده![]()
ولی کلا این تاپیک رو دوست دارم خیلی و اولین مستند رو دانلود کردم تا ببینم.![]()
سمیرا خانم
موضوع مورد علاقه تون رو بگین تا در اون مورد بهتون مستند خوب معرفی کنم
علاوه بر اون
برای دوستانی که زبان شون بقدر کافی برای مستند دیدن خوب نیست
پیشنهاد می کنم اول دوبله ببینند یک بار
بعد زبان اصلی با زیر نویس ببینن
اگه متن کامل زیر نویس رو که بهش ترنسکریپشن میگیم رو هم پیدا کنید، بخونید و کلمات و اصطلاحات مورد نیازتون رو علامت گذاری کنید به تاثیر مستند دیدن کمک می کنید.
خوبی مستند اینه که خیلی آموزنده است، بیشتر مستندها رو بارها میشه دید. بخاطر همین به نسبت فیلم بیشتر کمک می کنه.
بخصوص برای کسانی که برای ادامه تحصیل قصد مهاجرت دارند، زبان اساتید دانشگاه به زبان مستند نزدیکه یا بهتر بگیم یکیه. برای اونها مستند دیدن ضروریه
@aFsaneh_boroumand
خانم برومند عزیز
ممکنه لطفا در مورد روش درست فیلم و مستند دیدن برای تقویت زبان برای همه ما توضیحاتی بدین
متشکرم ![]()
علاقه ی اصلی ام آدمایی ان که به یه جایی رسیدن و تو دل اون فیلم بتونم یه چیزی ازش برای کسب و کار خودم بگیرم.
یه جورایی تو سبک فیلم Joy یا در جستجوی خوشبختی ولی نه فیلم. واقعی
مثلا من از سریال برکینگ بد یه نکته برداشتم و اون تونست بهم برای کاری که می خواستم شروع کنم جراتی بده برای اون سالی که این فیلم رو دیدم.
من مستند های زندگی ایلان ماسک و زاگربرگ و … رو دیدم ولی اونا خیلی مشهورن . بیشتر دوست دارم در مورد زندگی آدمایی بدونم که خیلی خاص بودن ولی ناشناخته .
جوری که بشه ازشون ایده گرفت.
مثلا خیلی وقت پیش درمورد خانمی می خوندم که با فروش کود یه استارتاپی رو راه اندازی کرده بود. خیلی کامل درموردش نمی دونم ولی دوسش داشتم.
حالا برنامه ی میدون که من توی تلویزیون دیدم و تنها برنامه ی تلویزیونی که دنبال می کردم یه جورایی این مدلی بود، کارایی که فکرش رو نمی کنی ولی میشه ازش به درآمد رسید.
نمی دونم چقدر حرفم رو رسوندم .
این تو زمینه ی کسب و کارم.
قسمت دوم فرهنگ عجیب ملت ها که دیدم شما خودتون یکی معرفی کردین و اولین مستندی بود که دانلود کردم ولی خب هنوز ندیدم.
و در مورد کشور ها هم چنین و بعضی رسومی که ریشه درگذشته شون داره ولی کاملا بی معنیه.
یاد یه تیکه از سریال لاست افتادم که یه دکمه ای رو مدام باید سر ساعت خاصی می زدند و چند نفر فکر و ذهنشون درگیر اون دکمه بود و درنهایت که زدن اون دکمه متوقف شد، اتفاق چندان خاصی نیافتاد و برام سوال بود که دکمه ی اشتباه زندگی من که منو درگیر خودش کرده چیه ؟
و سومی هم که معرفی کردین ،دنیای حیواناته که تو لیست دیدنی هام گذاشتم. یه پادکستی در مورد مورچه ها شنیدم و واقعا شگفت زده شدم از این همه تنوع مورچه![]()
فعلا همین ![]()
البته توی زمینه ی جنگ هم معرفی هایی داشتین که دوست دارم ببینمشون . یه پادکستی بود فکر کنم از پادکست آن گوش کردم درمورد جنگ بود و خب دیدگاهم رو نسبت به جنگ عوض کرد .
منم حس کردم چقدر چیزی که تو ذهنمون کردن با واقعیت فرق می کنه.
اونا هم تو لیست دیدنی هام گذاشتمشون.
یه چیزی تو مایه های سریال چرنوبیل که وقتی تماشا می کردم یه حس غریبی داشتم.
خیلی خوب
فهمیدم
یه مستند خوب برات سراغ دارم
الان آماده معرفی می کنم
معرفی مستند بعدی تقدیم به شما ![]()
مجموعه مستند غذاهای خیابانی
Street Food
کارگردان و نویسنده، مشترکا: دیوید گلب و برایان مک گین
David Gelb و Brian McGinn
انتشار ۲۰۱۹ توسط نتفلیکس
ساخت ایالات متحده
یک مجموعه مستند است که در هر قسمت به غذاهای خیابانی در یک کشور می پردازد مثل تایلند، ژاپن، هندوستان، اندونزی، تایوان، کره جنوبی، ویتنام، سنگاپور و فیلیپین و غیره
البته به چشم آموزش آشپزی به آن نمی شود نگاه کرد، چون آموزش آشپزی در آن نیست، حتی احتمالا طعم غذایی که در آن نمایش داده می شود را قادر به تصور نخواهید بود!
این مجموعه بیشتر بر داستان زندگی آشپزهای خیابانی تاکید دارد، و در وحله بعدی ریشه های فرهنگی و تاریخی غذاها و از طریق این دو با فرهنگ آن کشور آشنا می شوید.
شخصا این بخش آشنایی با آشپزها را خیلی دوست دارم
داستان زندگی آدم هاست
برخی از اونها خیلی فقیر بوده اند، بچه های خیابان، یا بچه یتیم هایی که چیزی برای خوردن نداشته اند و غیره. و با کار و تلاش و پشتکار، کم کم و بتدریج تونسته اند کسب و کار موفقی داشته باشند و الان خودشون پرسنل هم دارند.
زندگی برخی از اونها رو واقعا میشه بعنوان نمونه هایی از کارآفرینی موفق در نظر گرفت. در وصف این صحبت از زندگی گذشته آشپزها همین بس که بیشتر اونها حین مصاحبه به گریه می افتند، علیرغم اینکه آدم های قوی بنظر میان.
نکته: نقطه ضعف بزرگ این مجموعه مستند اینه که چندان برای زبان آموزی خوب نیست. مستند پرحرفی نیست، و بخش بزرگی از گفتگوها به زبان انگلیسی نیست یا با لهجه افتضاحی از انگلیسیه. برای زبان آموزی میتونه مفید باشه، اما مسلما از بهترین ها نیست.
فیلم زیر تریلر این مستنده
خیلی ممنون . به نظر جالب میاد . حتما می بینمشون![]()
سلام به همگی
یک فیلم هست بیشتر انگیزشی هست ولی جالبه و نشون میده از هر راهی میشه پول در آورد
Chef
یا سرآشپز
کمدی انگیزشی
۲۰۱۴
سرآشپز خلاق و ماهری است که در یک رستوران شیک در شهر لس آنجلس آمریکا کار میکند. کارل به دستپخت عالی خود ایمان دارد و مشتریانش نیز از دستپخت او ابراز رضایت می کنند. اما یک منتقد سخت گیر به نام رمزی میشل میاد …
خواهش میکنم عزیزم…
آره وقت کردین ببینیدش… منم اینجا هستم اگر نیاز شد ![]()
سمیرا جون ماشاالله شما پشت کارتون بالاس… و واقعا فیلم دیدن خیلی موثر تو تقویت زبان…خب کردین دان کردین ![]()
مث من باش کم نیار سر بقچه رو باز کن هر چی داری بریز رو دایره
![]()
ممنون لطف دارید … نیستم ولی تقریبا دوستان در جریان علاقهَ م هستن…بس که هی عکس میزارم
این خیلی بده ![]()
بنظرم اوتیسم اختلالیه که علت ژنیتیکی داره تا محیطی. گرچه محیط هم بی تاثیر نیست…!
علت همین کشف
و اون سازه ای که با قرار گرفتن توش حس آرامش رو بدست میاورد واقعا دردناک و ناراحت کننده بود و هست…