معنی get laid در جمله زیر

If you want to get laid, go to college, if you want an education, go to the library
A quote by Frank Zappa

2 پسندیده

Get laid
به معنای داشتن رابطه جنسی هست
اما از اونجایی که فرانک زاپا به تحصیلات آکادمیک زیاد اعتقاد و علاقه‌ای نداشت و عاشق کتاب‌خونه و خودآموزی بود میشه از جمله چنین برداشتی کرد که:

اگر می‌خوای به فنا (ف…ک) بری برو دانشگاه اما اگه می‌خوای سواد داشته باشی برو کتاب‌خونه

بیش‌تر به این مفهوم اشاره داره که تحصیلات آکادمیک مث یه جور شستشوی مغزی هست و تو رو به فنا میده. پس بهتره برای باسواد و فهمیده شدن خودت کتاب بخونی

این برداشت شخصی من هست از جمله

3 پسندیده

:sweat_smile: :sweat_smile: :sweat_smile:

جالب بود مرسی.
من فکر میکردم ازش برداشت میشه اگه میخوای فقط دانش داشته باشی برو دانشگاه چون توی دیکشنری نوشته:

ولی اگه میگین کلا با دانشگاه رفتن حال نمیکرده ترجمه شما بهتره

2 پسندیده

حقیقتش این مواردی که نوشتین بیش‌تر برای lay هست
Get laid معناش متفاوته
اما خب گفتم این برداشت شخصی من از جمله هست بازم هرطور خودتون صلاح می‌دونین:grin::grin:

2 پسندیده

منم برداشت شمارو پسندیدم :sweat_smile: :sweat_smile:

3 پسندیده

با تشکر از شما:grin::v:
ببینید رفتم باز هم واسه اطمینان سرچ کردم یه موقع در خصوص بنده خدا اطلاعات نادرست نداده باشم گریبان‌گیرم بشه:grin::grin:

2 پسندیده

آره بنده خدا ی موقه تنش تو گور میلرزه میگه داداش بخدا منظورم این نبود بد برداشت نکن :sweat_smile: :sweat_smile:

3 پسندیده

شب کابوسش می‌دیدم اگه مطمئن نمی‌شدم:grin:
خداروشکر که گوگل واسه حرفم احترام قایل بود سنگ رو یخم نکرد شرمنده بشم این وسط
حالا دیگه خود دانید
If you want to get laid, go to college.
If you want an education, go to the library.

2 پسندیده

فکر کن Frank Zappa با این قیافه میومد به خوابتون : :joy: :joy: :joy:

So I’d rather go to the library than to college
:grin:

3 پسندیده

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
I’d rather keep quiet and not giving any more solutions​:face_with_hand_over_mouth::woozy_face:

1 پسندیده

“There are only two things to remember. Number one…Don’t Stop, and number two…Keep Going!”

(Frank Zappa)

:joy: :joy: :joy: :joy:

2 پسندیده

:smile::smile::smile::+1::+1::+1::+1::+1::grin::grin:

2 پسندیده