Violin Sonata - BWV 1014:
@nuclear-tic
You may also like this.
𝔹𝕣𝕖𝕒𝕥𝕙𝕥𝕒𝕜𝕚𝕟𝕘 𝕒𝕟𝕕 𝕒𝕝𝕝𝕦𝕣𝕚𝕟𝕘 ![]()
![]()
تکنوازی مشهور باخ با ویولن سل:
کنسرت برای سه هارپزیکورد (یکی از پرشورترین شاهکارهای باخ):
سلام
وقتتون بخیر و خوشی
آهنگای کنسرت براندبورگ خیلی جذاب بودن![]()
![]()
خودم چندان تا به الان پیگیر موسیقی کلاسیک نبودم،فقط گاهی،ولی با گوش دادنشون علاقم رفت رو به فزونی… بسی لذت بردم
ممنون از به اشتراک گذاری این قطعههای بینظیر
سلام و درود.
خواهش میکنم. بسی خرسندم که از این قطعات زیبا لذت بردید.
براتون بهترینها رو آرزو دارم.
![]()
من اونروز برای خواهر زاده 5 ماهه ام گذاشتم جالب بود برام که جذبش کرد جوری که ما تونستیم شام بخوریم ![]()
اقتباس باخ از ویوالدی! یک موسیقی با دو طعم متفاوت!
سلام به دوستان زبانشناس.
به مناسبت شب یلدا میخوام موسیقی بسیار زیبایی رو با شما به اشتراک بذارم. کنسرتی که دو تن از مشهورترین موسیقی دانان تاریخ نوشته اند: ویوالدی و باخ که با هم معاصر بودند.
آنتونیو ویوالدی، کنسرتی زیبا و پر از شور و هیجان برای چهار ویولن نگاشت. باخ تصمیم گرفت این کنسرت زیبا از ویوالدی را به جای چهار ویولن، برای چهار هارپزیکورد بنویسد، او همچنین تغییراتی را در نسخه ویوالدی اعمال کرد و از این راه بر شور و هیجان ذاتی آن افزود. امیدوارم از این دو موسیقی زیبا لذت فراوان ببرید:
کنسرت برای چهار ویولن، ویوالدی:
کنسرت برای چهار هارپزیکورد، باخ:
یلدای همگی مبارک
![]()
پنجشنبه، ۳۰ آذر ۱۴۰۲
نوای دلنشین ساز لوت (عود)، اثری از باخ:
یلدای شما هم مبارک
بابت آهنگ های قشنگی که با حوصله و خوش سلیقگی انتخاب می کنید و میذارین متشکرم
لطف می کنید و حالمون رو بهتر می کنید ![]()
![]()
![]()
![]()
سلام به همگی.
بسیار خوشحالم که دوستان از کنسرت های براندنبورگ استقبال کردند. این شش کنسرت زیبا در فهرست آثار باخ (به آلمانی: Bach Werke Verzeichnis) در شماره ۱۰۴۶ تا ۱۰۵۱ قرار دارند. بنابراین برای ارجاع به آنها در فهرست آثار باخ که حدود ۱۲۰۰ اثر هستند! از عبارت خلاصه شده BWV 1046-1051 استفاده میشود.
دوست دارم که چندتا کنسرت زیبای دیگه از باخ رو با شما عزیزان به اشتراک بذارم، کنسرت هایی که در فهرست آثار باخ شماره ۱۰۴۱ تا ۱۰۴۴ را به خود اختصاص داده اند و بدون هیچ اغراقی از بهترین شاهکارهای باخ هستند. برخی از قطعات این کنسرت ها رو قبلا در همین تاپیک بصورت پراکنده بارگذاری کردم، ولی بنظرم بهتره که اونها رو بصورت یکجا و کامل در اینجا به اشتراک بذارم. امیدوارم که شما دوستان عزیز از این آثار فاخر لذت فراوان ببرید.
![]()
![]()
کنسرت ویولن، BWV 1041:
موومان اوّل:
موومان دوّم:
موومان سوّم:
کنسرت ویولن، BWV 1042:
موومان اوّل:
موومان دوّم:
موومان سوّم:
کنسرت برای دو ویولن، BWV 1043:
موومان اوّل:
موومان دوّم:
موومان سوّم:
کنسرت سه گانه (Triple Concerto) برای فلوت، ویولن و هارپزیکورد، BWV 1044:
موومان اوّل:
موومان دوّم:
موومان سوّم:
عالی، متشکریم ![]()
![]()
شکوه موسیقی باخ
Orchestral Suite, No 2
این موسیقی به نظر من یکی از زیباترین و شکوهمندترین شاهکارهای باخ به شمار میاد. شکوه و زیبایی سحرآمیزی بر این اثر حکمفرماست، به حدی که نوعی احساس خلسه در شنونده ایجاد میکنه. در این جهان پرهیاهو، شنیدن این موسیقی فاخر آرامش خاصی به انسان میده! امیدوارم از این اثر شگفت انگیز لذت ببرید:
فایل صوتی این موسیقی رو قبلا در همین تاپیک به اشتراک گذاشتم:
عالی بود
متشکرم
قطعه ای کوتاه و زیبا از باخ: