نحوه استفاده از being به چه شکله؟

وقت بخیر

داشتم روی مبحث be - been - being کار میکردم سر being یکم به مشکل خوردم . ممنون میشم راهنماییم کنید
تا اونجایی که فهمیدم معنی being در جملات میتونه ( شدن , بودن , باشم , … ) میده اما خیلی قاطی میشه یه جا ها

مثلا :

she can’t stand being lied to

معنی being رو اینجا درک نمیکنم

یا

i enjoy being in a position of leadership

اینجا مثلا معنی بودن داره میده اما !
چرا از ( am ) استفاده نشده مگه ( ing ) نداره فعلمون و حالت استمراری نیست ؟

کلا being خیلی پیچیدس :frowning:

1 پسندیده

گرامر رو بریز دور، ب معنی نگاه کن ک خیلیم واضحه.
اولی گفته او نمی تواند تحمل کند که به او دروغ می گویند
یعنی being stand باهمه ک ب معنی تحمل کردنه.
دومی هم که بازم از روی معنی یعنی از (بودن) در موقعیت رهبری و مدیریت لذت می برم.
به ing اینام ربطی نداره:blush:

2 پسندیده

سلام
ببین ی راهش اینه که همونطور که دوستمون گفت بیخیال گرامر بشی و به معنی بچسبی، اگه ام بخوای گرامرش رو بدونی منم چنتا نکته میگم تا پیچیدگیش برطرف شه :wink:.

خودت گفتی که be یک فعل هست به معنی بودن(شدن و باشم هم مشتقی از بودن هست دیگه! همون معنی رو میرسونه)

از اونجاییه که فعل هست از تمام قواعد افعال پیروی میکنه، یعنی هرجا فعلمون باید ing بگیره، be هم ing میگیره، هرجی شکل ساده فعل بخواد بیاد، be به صورت ساده میاد و هرجا هم شکل past participle لازم باشه بصورت been میاد.

حالا واسه جمله اولی که نوشتی:

She can’t stand being lied to

اینجا چرا بصورت being اومده؟ چون جمله ما مجهوله، اگر جمله ای در زمان حال استمراری باشه، مجهولش با ing میاد.

مثلا همین جمله حالت معلومش یه همچین چیزی بوده:

She can’t stand people lying to her

او اینکه مردم بهش دروغ بگن رو نمیتونه تحمل کنه

جمله حال استمراریه (present continuous) حالا میخوایم
مجهولش کنیم به یک فعل be احتیاج دارم و حالت سوم فعل lie:
(اینکه گفتم حال استمراریه تیکه دومش رو گفتم ها، قسمت lying)

be +past participle = فرمول کلی ساخت مجهول

پس میشه :

She can’t stand being lied to

تو جمله قبلی فاعل (people) رو حدف کردیم، being اوردیم و شکل سوم فعل lie رو اضافه کردیم. به همین راحتی :wink::wink:

:star2::star2::star2:

و اما نکته دوم:

در انگلیسی یکسری افعال هستن که اگه بخوایم بعد اونها فعل دیگه ای بیارم باید بصورت ing دار بیاریم مثل:

Verb +verb +ing

Hate
Like
Love

I enjoy studying English

اینجا هم اگه خواستیم be استقاده کنیم به چه شکلی میاد؟
آفرین با ing

I enjoy being in a good position
He hates being talkative

در مقابل یکسری افعال دیگه فعل بعدیشون به صورت infinitive میاد (همراه با to)

Verb + infinitive

Ask
Allow
Want

I asked him to help me

اینجا هم دوباره اگه be خواستیم …

مثلا:

I want you to be here at 8 o’clock

و در اخر یکسری هم هستن که فعل بعدشون هم میتونه به صورت ing و هم با to بیاد:

مثل :

Help
Remember
Can’t stand

مثلا:

I can’t stand playing basketball

I can’t stand to play basketball

(یه نکته تو پرانتز بگم که بعضی وقت ها بکار بردن فعل با ing یا بصورت infinitive بعد از این افعال معنیشون رو متفاوت میکنه که دیگه در این مبحث نمیگنجه اگه مشتاق بودی بگو چنتا موردش رو بهت بگم)

:star2::star2::star2:

لیست این افعال رو ی سرچ بزنی پیدا میکنی، اگه ام خواستی بگو من از کتاب گرامر برات عکس بگیرم.

امیدوارم گیر ذهنیت برطرف شده باشه، شاد باشی :hibiscus:

5 پسندیده

واقعا ازت ممنونم رفیق برای توضیح کاملت لذت بردم که با نکات اطلاعاتت رو منتقل میکنی … مرسی :pray:

من اصلا سر این being شد که رفتم سر مبحث active & passive کردن جملات و فهمیدم حدودا چی به چیه

میدونی بزرگ ترین مشکلم با گرامر چیه اینکه سعی میکنم برای خودم معنیش کنم و بهش یک چهار چوب بدم . نمیدونم شما هم این مشکل رو داشتی یا نه … یا داشتین بر طرفش کردین به یک راهی

مثلا این مثال رو ببینید

he is washing his car

خب حالا بخوایم مجهول کنیم این جمله رو میشه این :

his car is being washed

درسته ؟ حالا بخوام خودم رو بذارم تو یک مکالمه واقعی هنگ میکنم چرا ؟ بخاطر اینکه من جمله بالا و اصلی رو فعل is رو به ( داره ) معنی کردم حالا بخوام تو مجهول معنی کنم
با being چی کار کنم از نظر معنی ؟ پس معنی Is چی میشه ؟

امیدوارم منظورمو خوب رسونده باشم که بتونید راهنماییم کنید

2 پسندیده

خواهش میکنم.

ببین من تجربه خودم رو بهت میگم. اینکه اصن معنی کردن کار درستی نیست. چرا؟ چون پروسه رو توی ذهن طولانی میکنه و باعث هنگ شدن مغز تو مکالمه میشه. چرا همه ی اساتید زبان انقدر تاکید دارن دیکشنری انگلیسی به فارسی سمه!!

چون فکر کن آدم هرجمله ای رو بخواد بگه اول فارسیش میاد توی ذهنش بعد میخواد این جمله رو معنی کنه. بغیر از اینکه اینکار خیلی طول میکشه، خیلی وقت ها ساختار های انگلیسی با فارسی متفاوتن و باعث میشه جملات ما با اینکه کلمه به کلمه انگلیسین ولی در بطن خودشون فارسی هستن.

پس یک راه خوب اینه که هرچی سطحمون میره بالاتر از دیکشنری فارسی و معنی کردن کلا فاصله بگیریم و سعی کنیم مفهوم رو درک کنیم.

ی مساله دیگه ام که هست اینه که نمیدونم کلاس زبان رفتی یا نه ولی روش اصولی تدریس گرامر سر کلاس اینه:

استاد میاد در مورد گرامری که میخواد درس بده ی داستانی میگه، ی تیکه فیلمی نشون میده یا هرچیزی که ذهن دانش آموز هارو به صورت ناخودآگاه درگیر اون گرامر بکنه.

مرحله بعد از بچه ها میخواد با این ساختار جدید جمله بسازن و هرجایی لازم شد بهشون کمک میکنه(با این روش درصد زیادی از بچه ها یاد گرفتن بدون اینکه متوجه باشن)

و حالا در مرحله آخر میاد فرمول اون ساختار رو مینویسه چون یکسری ذهنشون فرمول رو خیلی دوست داره و ی جورایی مهندسی طور پیش میرن. تو مرحله بعد با انجام تمرین ها و مثال های بیشتر تقریبا همه یاد گرفتن

حالا ما وقتی بخوایم گرامر بخونیم چیکار میکنیم؟ میریم اول سراغ فرمول. این به خودی خود اشکال نداره ولی باید انقدر تمرین داشته باشیم که هردفه لازم نباشه جملات رو بذاریم تو فرمول و استفاده کنیم چون باز دوباره موقع مکالمه اینکار زمان بره و بخوایم ی مکالمه ۲ دقیقه ای داشته باشیم شاید بیشتر از ده تا فرمول نیاز داشته باشیم که خب نتیجه ش همین میشه که اسپیکینگ ضعیف میمونه.

ما زبان مادریمون رو که با فرمول یاد نگرفتیم که. پدر و مادرمون نیومدن بگن خب فرزندم اول فاعل میاری بعد مفعول … :grin::grin:

صحبتم طولانی شد نکته آخر هم اینکه روش کلی یاد گرفتن هرررر مهارتی اینه:

اول خودآگاه تمرین میکنیم تا اون مهارت به ناخودآگاهمون منتقل بشه مثل رانندگی: اوایل خیلی دقت میکنیم این دنده ۱ه حالا باید پامو بذارم رو کلاچ برم دنده ۲…

به مرور زمان که حرفه ای شدیم اصن فکر نکنیم دنده چند هستیم

زبان هم یک مهارته، اولش لازمه خودآگاه تمرین کنیم و با تمرین زیاد منتقلش کنیم به ناخودآگاه. اینکه ذهن هنگ میکنه مال اینه که اون گرامر هنوز تو مرحله ی خودآگاه باقی مونده.

نمیدونم این حرف هام چقدرش جواب سوالت بود :grimacing::grimacing:

ولی با اینکه نمیشناسمت میدونم خیلی زود پیشرفت میکنی و موفق میشی چون مصمم و پیگیر هستی.

:hibiscus::hibiscus::hibiscus:

3 پسندیده

خیلی ممنونم واقعا ازت محمد جان رفیق
کاملا درک کردم که چی گفتی …

کلاس زبان قدیم رفته بودم اما بی فایده … کلا چند ماهه از اول شروع کردم با کتاب essential grammer in use و یوتیوب شروع به خوندن تا به یه مرحله ای برسم بتونم معلم بگیرم برای مکالمه و سطح پیشرفته … تا تو این هزینه های زیادی که کلاس ها دارن هم بتونم صرفه جویی کنم …

امیدوارم هر جا هستی سلامت و خوب باشی … باز احتمالا با سوالات عجیب من تو تالار بر خواهی خورد :)))
مرسی که هستی

عالیه، صد در صد موفق میشی
دقیقا همینه به نظر منم زبان رو میشه با هزینه صفر یاد گرفت.
ایشالا هرجا هستی شاد‌ و سربلند باشی

1 پسندیده