یکم صبرکن.ازیه دوستام پرسیدم ببینم خوب کارمیکنه واسه ایرانیااین روزایانه.
ببین پرسیدم.گفت که بهتره از vpn استفاده بشه.
میتونی اونجاواسه خودت roomبزنی وبالاخره کم کم آشنابشی بامحیطش.
فکرنکنی یوقت Hilokal فقط واسه تمرین کره ای هست همه میتونن تمرین داشته باشن
اگه نصبش کردی بهم خبربده به دوستایی که میشناسم اونجا بگم هواتوداشته باشن
اگه میشدشماو عرفانه وزينت ومریم وفاطمه جان و… همگی بیاین توlingbe عالی میشد .
همه دورهم خوش میگذشت…واقعا امیدوارم همتون هرجاروواسه تمرین اسپیکینگ انتخاب کردین همواره روبه پیشرفت وبه قول مجیدِ قصه های مجید،روبه ترقی باشین.
مرسی حتمااا نصبش میکنم … و اگه سختم بود مزاحمت میشم
Lingbe اگه نصب میشد واقعا عالی بود خیلی خوش میگذشت … ی پوعن مثبت برای من بود کنار شماها کلی چیز یاد میگرفتم امیدوارم مشکلش حل بشه
همینطور خودت مهربون
تمام فرمایشات شما و زرگل جان خوندم و استفاده کردم.
واقعا صبا جون تنها کسی منو تشویق کرد چار خط انگلیسی نویسم شما بودین… واقعا ممنونتونم
خیلی دوست دارم بیام لینگبی ولی همچنان احساس میکنم نمیتونم اخه سطحم بالا نیست میام ضایع میشم منم نیست خیلی از ضایع شدن واهمه دارم
خلاصه اره دیگه…
زرگل از کمکایی هم که من بهت کردم در این عرصه بگوووو @zargol6
خیلی خوشحالم اینومیشنوم.خواهش میکنمامیدوارم همچنان ادامه بدی…my dear granddaughter
حست اشتباهه.
قرارشد دیگه ازین حرفانزنی.وگرنه…
چراکه نه…منم ازطرف زرگل جان یکدنیاسپاسگزارم.
شادباشین همه.
ببین دیگه من چه اعتماد به نفسی دارم با این سطحم میخوام برم تو این برنامه ها
تو که خیلی خوبی
کمکای تووگفتنی نیس که دیدنیه بزا نگم ریا نشه
نوعا جووونم!!!
اعتماد به نفس شما تقدیر شدنییه … دوسش دارم
و همین اعتماد به نفس بجا باعث پیش رفتِ و نبودش باعث پس رفت…
دیدی
( بازم از روی علم سخن در کردم اووف این معلومات داره منو میکشه)
یه بار قبلا هم گفتم توش خالیه پاک پاک
آره هیچی نگو من زهدو پیشه گرفتم.. بزار ریا نشه !
چشم
بندا خدا همش به بیراهه رفته !
قربونتون ساعات خوشی در کنارتون بودم.خوش باشید
My dear grandma sis friend
همیشه روشن.
اصلامنظورم این نبودسکوت اختیارکنی.
وگرنه:یعنی اگه به تمرینت ادامه ندی،فقط یه granny یکم بداخلاق وغرغرو میشم،(داخل پرانتز دورازجون)
امااگه سعی کنی به writing هات ،فارغ ازینکه دیگران چه فکری درباره اش دارن،می پسندن یانه…ادامه بدی،اون قسمت sister/friend هم همچنان فعال میمونه.
اینجابهترین محیطه واسه تمرین زبان…کاش بتونیم همه مون بخوبی ازش بهره ببریم.
اجازه بده باهات توزمینه ی تصحیح اشتباهاتمون توسط اوناییکه سطحشون ازمابالاتره،موافق نباشم.
همه مون بیش ازاونچه لازمه تومدارس،بخاطرسیستم غیراستاندارد موردقضاوتهای نابجاقرارگرفتیم،بزاراینجاراحت باشیم وپیشرفت کنیم.قرارنیست کسی بهمون نمره بده…نیازم نداریم…فقط داریم تلاش میکنیم بهترازقبلمون باشیم.همین.
امکان نداره کسی بخوادتوزمینه ای پیشرفت کنه وهیچ قدمی براش برنداره…بقول خودت اینوتحقیقات علمی میگه الکی حرف نمیزنم.سندشم کتابِ"ازحالِ بد ،به حالِ خوب"،هست…اسم نویسنده اش یادم نیست دوست داری سرچ کن…
اینجامیخوام باین موضوع اشاره کنم که اگه امروزچیزی نوشتی ودوسش نداشتی میری روش فکرمیکنی…درباره اش جستجومیکنی…آیالغات انتخابیم درست بودش…آیا نیتیوهااینجوری استفاده میکنن…وبالاخره دیریازودبه جوابت میرسی…پس لطفاخودتوازدغدغه ی نظروقضاوت دیگران راحت کن…دوست داشتی توهمون تاپبک زهراجان هرچه میخواهددل تنگت بگو…
یاواسه خودت تاپیک بزن یاهرجای دیگه وضمن نشون دادن هنرای قشنگت انگلیسی اتم تمرین کن…خوش باش دوست خوبم…
بهترینهای خودت درانتظارت هستن.ببین چه جمله ای به ذهنم رسید فی البداهه.
اصلا تمام فرمایشاتتون یک طرف… این نطق فی البداهه تون یه طرف چند بار خوندمش
Granny بداخلاق ندوست… من خودم ! باور کنید اگر بدترین روز زندگیمم باشه وقتی که نوه هام از در میان تُو تمام غم و غصه هامو فراموش میکنم… تو صورت تک تکشون جک خدا بیامورزو میبینم
(خدایا چرا من اینقدر چرت میگم.شبی جاتون خالی مهمونی بودم.همه مونم یه مشت مشنگی مثل خودم… دیگه بس که چرند گفتیم و خندیدیم مردیم
.کاملا بی ربط بود! میدونم! )
با تک تک حرفاتون موافقم و همه صحبت های شما از روی علم و تجربه اس نیازی به سند نیست
گفته بودم مدتهاس کتاب نخوندم…
ولی دارم اغفال میشم دوتا کتاب پربار ماشاالله خان و دایی جان ناپلئونُ بخونم.
( الان که اینو گفتم یادم اومد باید مقصد اون مهاجرتو از سانفرانسیکو به یه جای دیگه تغییر بدم )
با خط قرمزای من بازی نکنید در هر حال sis friend سر جاش باشه
زرگل که تاپیک میزنه… من از نون خوردن می افتم (آدم اینقد بی جنبه !!! )
باید برم تو فکر ترک تالار یا حد اقل کنترلش کنم… تا به زندگی و زبانم برسم.
تمام سعیمو میکنم به تمامی فرمایشاتتون جامه عمل بپوشانم. انشاالله
( میدونم اصلا توقع این جوابارو نداشتین ازم… ولی گفتم سوپرایزتون کنم با جوابای بی ربطم )
حتما به رایتینگم ادامه میدم به دور از هر ترس و برداشتی از قضاوت… یا تاپیک زهرا جون یا هر جای دیگه…
شایدم یه روزی اومدم اونجایی که شما خیلی دوست دارین…
بازم یه دنیا تشکر
خوبه
دلم یه همچین granny خواست.اخه نداشتم درست وحسابیشو.مادربزرگ پدریم شش ساله بودم عمرشودادبه شما.اون یکیم سالهاپیش از تولدم.
خوشحالم شب خوبی بوده…
اغفال اینجوری عالیه.البته من این دوکتابونخوندم…ولی دایی جان ناپلئون روخیلی تعریفشوشنیدم.تیکه های کوتاهی ازسریالشم گاهی گذری دیدم…حالا قضیه من وشمابرعکسه.
بسختی فیلم میبینم این روزاخصوصاغیرمستندباشه…ولی ازکتابخوندن بقول یه عزیزی،سیرایی ندارم.
کنجکاو شدم کجا؟
تلاشمودارم.قول نمیدم.همه چیزبه شمابستگی داره
بنظرم اگه جایی واسه خودت داشته باشی عالیه…منظورم یه تاپیکی چیزی هنراتوبازبان طنزت بانگلیسی اونجاارائه بدی…وااای کاش میدونستی چقدرعالی میشدروطنزانگلیسی ات کارکنی… وقتی پیشرفت کردی وخیلی مشهورشدی یادت باشه کی اولین باراین استعدادتوکشف کرد…یوقت شما جایی تویه کنفرانسی …جلسه ای …بودی بابزرگان این هنر…اونم ردشدوخواست ازت امضا بگیره محلش بدی.ببین کی گفتما…اینجاحداقل زرگل جون شاهده…
امیدوارم هرجارفتی ودوست داشتی بری شادوسلامت وموفق باشی.
Granny اتوهم فراموش کردی،اون دلش خیلی بزرگه…نگران نباش همه ی Granny هانوه هاشونو خیلی دوست دارن وچیزی به دل نمیگیرن…حتی اگه فراموش بشن.
خیلی ممنونم.
سلامت باشی
خواهش میکنم
میگماحس نمیکنی یه چیزایی ازت بمنم منتقل شده…صبح اول وقتی چی نوشتم…
ناراحت نباش صبا جان … اون لحظه من مدیر برنامه هاشم جرات نمیکنه شما رو ندید بگیره …
اصلا شما از الان اماده باش … برای ی قرار شام …
من اینطوری طرف تواماااا
سلام.صبح عالی متعالی.
خیلی ممنونم.چه شود…چه برنامه ای خواهدبودا…شمامدیرایشون باشی…اصلن من ازالان جام رزو شده است…بلیطم رایگانه…
هرچی نباشه همشهری هستیم…تاباشه ازین طرفا…قربون محبت وصفات
صبح شمام بخیر بانو روز خوبی داشته باشی
والا برنامه براش زیاد داریم تا ببینیم خدا چی میخواد
شما تو قسمتVIP خودتو تصور کن عزیزم الان که فهمیدم همشیهریم که دیگه دیگه بحث شدیدا فرق میکنه
من از اون ادمای عملگرام به بند پ.ب
خیالت راحت
عزیزم… خدا رحمتشون کنه
من یکی از پدر بزرگهامو وقتی ۳ماهِ بودم از دست دادم و دیگری هم ۳سال قبل تولدم… و واقعا فکر میکنم داشتن پدربزرگ خیلی باید لذت بخش باشه.
اما از وجود مادر بزرگهام الحمدالله لذت بردم و میبرم.
البته اون مامان بزرگی که انس بیشتری بهشون داشتم رو چند سال پیش از دست دادم. وبا وجود گذشت تقریبا ۸ سال همچنان به یادشونم و گاها اشک میریزم مثل الان که یادشون افتادم…
اون سال سه نفر از عزیزترین عزیزانمو از دست دادم و نتیجه اش یه افسردگی بود و ریزش مو سکه ای! و
شروع خیلی مشکلات دیگه که همچنان باهاشون درگیرم.
یه چالش اینجا هست خوندن کتابای کاغذی همچین چیزی!
یبار میخواستم عکس یکی از این دوتا رو بزارم که بیوفتم تو رودربایستی بشینم بخونم اما دیدم اینقدر جو و کتابا سنگینن ممکنه فش بخورم. گر چه این کتب هم عالین اما مناسب جو تاپیک نبودن
۱۲ سال پیش این دوتا رو گرفتم … دو ماه نیت خوندنشونو دارم… ایشاالله ۱۲ سال آینده میخونمشون
بعید میدونم این ژانر باب دل شما باشه.
شما مثلا… حتما کتاب دنیای سوفی رو خوندین؟
کجاشو نمیدونم
فقط یادم اومد که سانفرانسیسکو تو دایی جان ناپلئون یه مکان و موقعیت خاص بود
من تو اون بیوگرافی ناشی گیری کردم
در جریانید که من تاپیک نمیزنم
اوووووو
منو میگین !!!
اصلا اگه یه درصد بتونم!
من حرف زدن فارسیم پر از غلط پلودِ دیگه انگلیسی پیش کشم…
بازم ممنون از این همه انرژی مثبت و تصورات زیبا اما دووور
درضمن من هیچ وقت
Granny Sis Friend Sabamo0o0o
فراموش نمیکنم
این کمال همنشین که به حمدالله داره روتون اثر میکنه
شما نمونه اصلی و باشخصیت سایمون کاول زیرپوشیین
تا ابد تو قلبمین
نه دیگه تو اون موقع باید بشینی تو خونه بچه شیر بدی… فکر بیخود نکن
من فک میکردم زرگل شمالیه
منم قولی نمیدم خیلی سخت شد… وارد بازی پیچیده ای شدیم
خیلی ممنونم.
روح همه ی درگذشتگان شادباشه.
متاسفم واقعابخاطراون اتفاقات غم انگیز ومتوالی.
اما شماقوی هستی ومیتونی بااستقبال ازتجربه های جدید،از بارغم اون اتفاقات کم کنی.
میگما،نمیدونم چراهروقت باشمامیخوام حرف بزنم،یهویی این کلمات قلمبه سلمبه میادتونوشته هام.
ازشوخی گذشته،ازدست دادن یه عزیزخودش مصیبت بزرگیه ،حالادیگه سه تاباهم.تصورشم دردناکه.امیدوارم عمرطولانی باسلامتی وشادی درانتظارت باشه.
بقول معروف،بقای عمرشماباشه.وقتی چیزی ازکنترل ماخارجه،باید کناراومدن باهاشو یادبگیریم.حداقل تلاش کنیم.
من هیچکدوم ازپدربزگهامم ندیدم شوربختانه
فارسی وانگلیسی شوباهم.
حتمامیتونی.بدون شک.اگه اراده کنی.
خب هرجادوست داشتی،توتاپیک زهراجان.
ممنونم از my sister friend granddaughter
می بینی امان ازرفیق ناباب