به نظرتون ما بچههای انسانی که زبان تخصصیمون خیلی سختتره و باید کلی اطلاعات ریز فرمال و رسمی از توصیف یک پدیده و کلی اصطلاح بلد باشیم،
بهتر نیست که وقتمون رو سر سریالهایی مثل فرندز و هو آی مت یور مادر نذاریم و مستقیما بپریم تو چهارمتری؟ بشینیم مستند نگاه کنیم؟ مثلا مستندهای علوم اجتماعی و علوم انسانی
پن:
این سوال ربطی به علوم انسانی و اجتماعی نداره، مشخصا در حیطه زبانآموزیه
سلام دوست عزیز
من متوجه نشدم منظورتون از علوم انسانی در دبیرستانه یا دانشگاه ؟
به نظر من هر رشته ای زبان تخصصی خودشو داره که با فیلم به دست نمیاد و بهتره کتب مربوطه مطالعه بشه، ولی برای بهبود زیان عمومی یا جنرال فیلم و سریال توصیه میشه
برای مثال یادگیری نوشتن نامه رسمی رو هیچ وقت توی سریال یاد نمیگیرید ولی اسلنگ ها و زیان محاوره توی فیلم به راحتی یاد میگیرید
پیشنهاد می کنم یه نگاهی به این تاپیک بندازی
همونطور که از اسمش پیدا است برلی معدفی مستند درست شده و مستندهای خوبی معرفی شده و هر از گاهی بهش اضافه هم میشه
همشون خوب اند
اما من زبان شناس رو به خیلی ها پیشنهاد کردم
حتی بعنوان هدیه به برخی دوستان اشتراک زبان شناس هدیه کردم (حق اشتراکش رو ما دادیم)
و این مستند شاهد عینی مورد نیاز برخی از اونهاست
بنظرم برای خیلی ها بکار میاد
اما اینکه از کجا میخواین پیدا کنید نمیدونم
و تنها نسخه با کیفیتی که سراغ دارم یوتیوب هست
فکر کنم شما میتونید از یوتیوب با کیفیت بالا دانلود کنید احتمالا
بی تعارف بگم
عملکردتون خوب بوده تا اینجا
بخاطر این معرفی کرده ام
ولی باید به خوبی و جلو بودن در لحظه حال غره نشد و ادامه داد
من مشتری رقبای شما هم هستم
حتی اکانت مادام العمر دهکده زبان رو گرفتم
ولی تا اینجا شما جلوترین
هرچند ممکنه اینطور نمونه
یکی از مهم ترین نکات مثبت شما برای من پاسخگویی و حفظ ارتباط با مشتریانه، هرچند نامعقول و پر توقع باشند
انشالا بتونیم مخاطبانمون رو همیشه راضی نگه داریم. همیشه برای رضایت زبانشناسیهای عزیز تلاش کردیم و از تلاش هم دست نمیکشیم. مهمترین هدف همه برندها ایجاد آگاهی هست که همین ما رو خوشحال میکنه