رشته زبان انگلیسی

سلام دوستان
یه سوالی هست که چند وقته ذهنمو درگیر کرده که در ادامه متن مطرحش میکنم

من یه دانش آموز کنکوریم که زبانم در سطح مدرسه خیلی خوب هستش یعنی نمراتم در درس زان انگلیسی بیسته
من واقعا زبان انگلیسی رو دوست دارم و تصمیم گرفتم که توی کنکور زبان شرکت کنم و در رشته زبان انگلیسی ادامه تحصیل بدم .
من چون از قبل به صورت جدی کلاس زبان نمیرفتم و اینا ، اسپیکینگم خیلی ضعیفه
قطعا هم سطح کنکور زبان از کتاب مدرسه خیلی بیشتره و من الان دارم تلاش میکنم گرامر و درک مطلب و دایره لغاتم رو قوی تر و بیشتر بکنم تا بتونم در کنکور زبان رتبه خوبی کسب کنم
اگه من در کنکور رتبه عالی کسب کنم و دانشگاه تهران پذیرفته بشم آیا این ضعیف بودن اسپیکینگم و جمله سازیم برام خیلی بد میشه و باعث میشه سر کلاس آبروم بره و…
یا خودشون تو دانشگاه هم باهامون اسپیکینگ کار میکنن ؟
اینا رو میگم چون خیلی ها از بچگی کلاس رفتن.
و سوال دوم اینکه که سطح دروس چقدره برای مثال چون فکر میکنن دانشگاه تهرانی و رتبه خوب آوردی زبان رو از سطح پیشرفته شروع میکنن و انتظارات خیلی بالایی دارن که بتونی قشنگ حرف بزنی و مهارت شنیداریت فوق العده باشه و جمله سازی خیلی خوبی داشته باشی و … یا از سطوح متوسط یا حتی پایین تر شروع به درس دادن میکنن و این انتظارات رو در سال اول ندارن ؟
من از این میترسم که اساتید زبان رو از سطح پیشرفته تدریس کنن و نسبت به کسایی که از بچگی کلاس رفتن به شدت عقب بیفتم و نتونم همراه کلاس پیش برم و در نتیجه نفر آخر کلاس باشم
میخواستم بدونم رفتار دانشگاه هایی مثل دانشگاه تهران چطوریه گرامر و کلمات و … رو از سطح پیشرفته درس میدن یا متوسط آیا استاد به این دید دانشجوهاشو نگاه میکنه که همه الان اسپیکینگ قوی دارن یا نه شروع میکنه به آموزش دادن اسپیکینگ و تمرین باهامون ؟
امیدوارم منظورمو فهمیده باشید :blush:
ممنون که به سوالاتم پاسخ میدید:smiling_face_with_three_hearts:
سلامت و تندرست باشید :heart:

1 پسندیده

سلام دوست خوبم

اگه بخوام تجربه‌ام رو به عنوان شخصی که لیسانس و ارشد رشته مترجمی زبان گرفته بگم، میتونم این رو بگم که رشته زبان در دانشگاه به این معنی نیست که اونجا به شما زبان یاد میدن و یا مهارتهای زبانیتون رو روش کار بکنن.

هر شاخه ای که بخواین شرکت کنین مثل ادبیات زبان انگلیسی، مترجمی زبان انگلیسی یا آموزش زبان انگلیسی سعی روی این هست که شما به صورت تخصصی روی اون رشته مهارت کسب کنین

مثلا کسی که مترجمی رو انتخاب میکنه با فنون ترجمه اشنا میشه و در کنارش تا حدی هم به مهارت‌های زبانی مرتبط میشه

ولی خود من که کلاس زبان قبلا رفته بودم وقتی برای اولین بار با استادا اشنا میشدم و تو کلاس به زبان انگلیسی صحبت میکردن، بچه‌هایی رو میدیدم که حرف‌های استاد یا شوخی‌های استاد رو متوجه نمی‌شن و از من می‌پرسیدن استاد چی گفت. و همینطور واکنش استادها به این موارد اینطور بود که فکر نکنین ما اینجا اومدیم که زبان شما رو تقویت کنیم، شما باید یه سطح متوسط و خوبی از زبان رو داشته باشین وقتی رشته زبان رو انتخاب می‌کنین

در کل بخوام خلاصه کنم، توی دانشگاه روی مهارت‌های زبانی کمتر کار میشه و باید از قبل سعی کنین سطحتون رو به متوسط برسونین. برای اسپیکینگ هم مسلما خیلی بولد نمیشه مگر اینکه ارائه به زبان انگلیسی داشته باشین. و توصیه‌ام این هست که حتما قبل از رفتن به دانشگاه روی مهارت‌های زبانیتون کار کنین.

اگه فقط اسپیکینگ مشکل دارین چند وقت کلاس free discussion شرکت کنین یا کلاس مکالمه آنلاین بگیرین. چون کلاس‌های معمولی زبان هم بیشتر تمرکزشون روی گرامر، لیسنینگ و لغته

2 پسندیده