درباره ی نصرت

کسی هست نصرت رو تا آخرش رفته باشه (همون برنامه‌ای که برای اسپیکینگه منظورمه)
بعد دیگه حرف زدن‌تون روون شده؟

4 پسندیده

من تا چهلش رو رفتم ولی دوس دارم تا ته اش برم . اگه گروهی خواستین برین و بهم گزارش بدین منو هم اد کنید . البته یک ماهه دیگه برای استارت این کار برای من خوبه.
این ماه یه فایل های دیگه اس ک باید گوش بدم.

6 پسندیده

شاید آقای مشرقی بتونن کمک تون کنند . می دونم تا ته اش رو رفتن.

@mashreghi1

5 پسندیده

من الآن بیستم
فکر کنم تا یه ماه دیگه می‌رسم به چهل و میتونیم با هم جلو بریم.

3 پسندیده

خب همین جا اعلام کنیم که کسی دیگه ام خواست اضافه بشه، هر چه تعداد بیشتر بشه، انگیزه برای ادامه دادن هم بیشتر میشه .
دوم اگه یه کدوم پا پس کشید ،بقیه هستن که ناامیدت نکنند و ادامه دهنده باشند .
درنهایت اگه کسی اضافه نشد، رسیدین به فایل چهلم به من بگید تا با هم پیش بریم.

کسایی هم که خواستین اضافه بشین و فایل هاش رو ندارین ، توی کست باکس تنها سرچ کنید آموزش زبان نصرت . کلی پیج هست فکر کنم. من یکیشو حداقل دیدم.

Screenshot_20221226_145526

6 پسندیده

سلام.
من انگلیسی رو با نصرت شروع کردم. دوبار هم تمومش کردم، بار سوم خواستم ادامه بدم ولی دیگه تکراری شده بود، ولی معتادش شده بودم، بخشی از روتین روزانه ام بود که هر روز ساعت 6 بعدازظهر بهش گوش می دادم.
من شخصاً برای شروع زبان نصرت رو به همه پیشنهاد می کنم، چون نصرت شروع یادگیری رو براتون آسون می کنه. (فقط شروع رو آسون می کنه نه ادامه رو)
نصرت در واقع کپی متد پیمزلره. صرفاً یه راوی فارسی به فایل‌های پیمزلر اضافه کردن، اسمش رو گذاشتن نصرت. هیچ خلاقیتی در ساختش به خرج ندادن. تعداد لغاتی که در هر درس یاد میگیرید کمتر از 10تا است. که فکر کنم سر جمع کمتر از 500 تا لغت داشته باشه. اگر سوال شما اینه که نصرت می‌تونه انگلیسی شما رو روان کنه، جواب ساده است. با 500 لغت، نه. ولی سود این روش جای دیگه است. این مجموعه قدرت شنیدن و لهجه‌ی شما رو تقویت می‌کنه. ولی زبان انگلیسی یه تعریف ساده داره: هر چی بهتر و بیشتر بتونی از لغات انگلیسی استفاده کنی، زبان شما بهتره. پس همزمان با کار کردن با این مجموعه حتماً مشغول افزایش دایره‌ی لغات خودتون باشید.
تا وقتی که همه‌ی لغات انگلیسی رو حداقل یک بار نشنیده باشید، زبان شما به سطح حرفه‌ای امکان نداره برسه. از منابع زیاد استفاده کنید. فقط نصرت نمی تونه قول روان شدن به شما بده. می تونه به سطح زبان شما کمک کنه. همین.

من هیچ مجموعه‌ی آموزشی‌ای رو تاحالا به طور کامل تموم نکردم (غیر یکی دوتا)، ولی چیزی رو از دست ندارم. لغات توی زبان بارها و بارها و بارها تکرار می‌شن، اگر توی یه مجموعه‌ی آموزشی اونا رو نشنوید یه جای دیگه حتماً به گوشتون می‌خورن. نسبت به انتخاب منبع سخت‌گیر نباشید.

من شخصاً فقط دیکشنری می‌خونم و همیشه می‌خوندم. از هیچ منبعی استفاده نمی‌کنم. کار منابع اینه یه تعداد از لغات دیکشنری رو انتخاب و به شما یاد می‌دن، ولی من مستقیم بعد از نصرت رفتم سراغ دیکشنری. مادر تمام مجموعه‌های آموزشی.

تمام حرفای بالام رو خلاصه کنم:
روش درست و غلط توی انگلیسی وجود نداره. کندتر و تندتر وجود داره. یکی رو انتخاب کن باهاش پیش برو. اگر عجله نداری منبع مهم نیست.

14 پسندیده

ظاهراً کس دیگه‌ای نیست
البته اگه باشه ما خوش‌آمد میگیم بهش

پس من یه ماه دیگه بهتون پیام میدم.
و الآن هم یه پیام بهتون میدم که تو پیام‌هام داشته باشم‌تون و گم‌تون نکنم.
البته هر وقت نخواستین ادامه بدین رودرواسی نکنین و بگین
چون میخوایم انرژی بگیریم نه اینکه انرژیمون گرفته بشه.

3 پسندیده

جالبه که منم همین موقع گوش میدم

البته باید اینم در نظر داشت که تعداد لغات لازم برای اسپیکینگ خیلی کمتر از لسنینگ و ریدینگه.
یه جایی شنیدم که با دو سه هزار تا لغت میشه راحت صحبت‌های روزمره داشت.
نظر شما چیه؟
راستش حرفاتون یه خورده مأیوس کننده بود.
من فکر می‌کردم با گوش دادن و حرف زدن نصرت به طور کامل بعدش بتونم روون حرف بزنم.

نه راستش من زیاد عجله ندارم.
و سعی می‌کنم با زبان خوش بگذرونم.

ممنون از پاسخ‌تون

5 پسندیده

دوباره سلام.
اگه یه بار دیگه نوشته‌ی منو بخونی، می‌تونی متوجه بشی که هم دارم انگیزه می‌دم، هم ازت می‌گیرم. انگیزه می‌دم چون این تلاش شماست که باعث موفقیت شما می‌شه، نه منبع. ناامید می‌کنم چون واقعاً منبعی که صد‌درصد زبان رو آموزش بده وجودخارجی نداره. نباید بعد از تموم کردن یه مجموعه‌ی آموزشی نگاه کنید ببینید به ادونسد رسیدید یا نه، باید اون مجموعه رو بخشی از مسیر یادگیری فرض کنید. انتهای یه مجموعه مقصد شما نیست. این مسیر پر شده از پیچ و خم‌هایی که برای هر فرد فرق می‌کنه. نصرت رو برای یادگیری 80 درصد گرامر حتماً تموم کن. چون گرامر رو وارد ناخودآگاهت می‌کنه. مجبورت می‌کنه بلند‌بلند حرف بزنی، مجبورت می‌کنه جمله بسازی. مگه همینا رو نمی‌خوای؟ با این مجموعه بهشون می‌رسی. ولی به هر حال هر راهی یه آسونی‌ها و یه سختی‌هایی داره. سختی‌های نصرت اینه که به شما نوشتن و املا‌ی لغات رو یاد نمی‌ده. دایره‌ی لغاتتون رو خیلی افزایش نمی‌ده. حرف من اینه که از فواید نصرت استفاده کنی، کمبودهاش رو از جای دیگه جبران کنی. من نصرت رو با لایتنر استفاده می‌کردم. 14 سال پیش لایتنری که داشتم، لایتنر نرم‌افزار نارسیس بود. درست می‌گی که صحبت کردن لغات کمتری لازم داره، ولی این تعداد سه تا چهار هزارتاست. نه 500‌تا. ولی آیا دونستن این حقیقت ناامیدکننده‌است؟ فکر نکنم. به نظرم فقط داره نشون می‌ده باید نقص کمبود دایره‌ی لغت رو اگه جبران کنی درست می‌شه مشکلت.
یه چیزی به ذهنم رسید که هیچ ارتباطی به صحبت ما نداره، ولی دوست دارم درباره‌اش حرف بزنم.داشتیم با چندتا از دوستان درباره‌ی هوش حرف می‌زدیم، گفتیم باهوش‌ترین آدم کسیه که با عقلش فکر می‌کنه، نه احساسش. اکثر آدما با احساس فکر می‌کنن و قضاوت می‌کنن. اگر آدمی بتونه احساسش رو کنترل کنه، توی هرچیزی که دوست داشته باشه، موفق می‌شه. دیدید بعضی میان می‌گن من انگیزه ندارم بهم انگیزه بده؟ اینا آدمای منطقی‌ای نیستن. اینا رو احساسشون این‌طرف و اون‌طرف می‌کشونه. اینا کسانی‌ هستن که با جریان حرکت می‌کنن. به نظر من 90 درصد آدما پیرو شرایط خودشون هستن، نه تصمیمات عاقلانه‌ی خودشون.
اگر شما بتونی تصمیم بگیری که هر روز انگلیسی تمرین کنی، بدون اینکه به این فکر کنی که آیا امروز حوصله‌ داری یا نه. اینکه فردایی هست یا نیست. اینکه وقت داری یا نه. اینکه خسته‌ای یا نیستی. حتماً به نتیجه می‌رسی. ولی هیچ وقت به جایی نمی‌رسی که از دیگران انگیزه بگیری، یا با حرفشون انگیزه ات رو از دست بدی.
شما تنها چیزی که لازم داری اینه: اگر تلاش کنی، به نتیجه می‌رسی و اگر کم‌کاری کنی دیرتر یا هیچوقت به هدف نمی‌رسی. این تصمیمیه که باید با عقلت بگیری، نه احساست. شما کدوم طرفی هستی؟

یه اتفاق خیلی مسخره الان افتاد. خب من سعی می‌کنم در همه حال انگلیسی گوش کنم. الان که داشتم این طومار رو می‌نوشتم برات، یه مستند گذاشته بودم درباره‌ی «موفقیت». همین الان رسید به اینجایی که برات کلیپش رو می‌ذارم.

داره می‌گه من اینجا یه اسکناس 50 دلاری دارم، می‌خوام نشونتون بدم که چه فرقی بین بازنده‌ها و برنده‌ها هست. خب این اسکناس رو کی می‌خواد؟ [یکی رفت اسکناس رو از دستش گرفت] گفت خب دبی چکار کرد که هیچ کس دیگه از تماشاچیا نکرد؟ بلند شد و دست به عمل زد. خیلی از مواقع میشینیم و صبر می‌کنیم و امیدواریم و آرزو می‌کنیم، دعا می‌کنیم، مدیتیشن کار می‌کنیم و همه‌ی این چیزا، که البته اینا مهمه ها، بخشی از فرآیندن، ولی یه جا هست که فرصت خودشو نشون می‌ده ولی اگه دست به عمل نزنی به 50 دلار نمی‌رسی.

امیدوارم از اونایی باشی که دست به عمل می‌زنن و فقط به هدف نگاه نمی‌کنن. همین کافیه. کاری به من نداشته باش که حرفم انگیزه می‌ده یا نه.
موفق باشی.

15 پسندیده

ممنون از به اشتراک گذاشتن تجربه‌های خوبتون

5 پسندیده

سلام
توضیحاتتون عالیه.شما واقعا فوق العاده‌این:rose:هرجا پست شما رو ببینم تا آخر با حوصله میخونم⚘

4 پسندیده

عالی بود :ok_hand: … ممنووون

4 پسندیده

سلام من نصرتو سال گذشته شروع کردم و به پایان رسوندم به نظرم برای شروع بسیار مفیده و میتونه کمک کننده باشه برای آشنا شده با زبان انگلیسی و اینکه متوجه میشید که چطور باید ادامه بدیدو به چه چیزی نیاز دارید

3 پسندیده

من سه سال پیش یک دوره نصرت رو کار کردم ، بد نیست اما به زبانشناس نمی رسه! یک نکته مثبتی که داره تکرار یک موضوع در حالت ها و زمان های مختلفه . به نظر من بهترین کار اینه که فقط به یک منبع بچسبیم و از این شاخه به اون شاخه نپریم

3 پسندیده

سلام وقت همگی بخیر. منم دوس دارم نصرت رو شروع کنم.
فایلهاشو از کجا تهیه کردین. و روزانه چه قسمتهایی خوندین

3 پسندیده

سلام نیلوفر جان .
راستش به عنوان مهمان اومدم ولی گویا میزبان شدم.
فایل هاشو توی اپ کست باکس می تونی پیدا کنی، نشد خصوصی بگو برات بفرستم .
من فایل چهل ام و می تونم صبر کنم تا بهم برسی. چون الان نمی رسم بخونم:sweat_smile:
بهم رسیدی بگو با هم ادامه بدیم.
من راستش دنبال یکی بودم که با هم بخونیم .

3 پسندیده

باشه عزیزم. ممنون. منم فایلشو دانلود کردم. انشالله شروع میکنم. نصرت کلا ۹۰ فایل داره . درسته؟

2 پسندیده

نود فایله ولی همه شو یه جا دانلود نکن.
پنج تا دانلود کن اگه گوش دادی برو پنج تای بعدی . من نود تا رو شش ساله دارم رو رمم هنوز گوش ندادم:woozy_face:

3 پسندیده

دانلود کردم:rofl:
شما الان چی میخونید، در کنار نصرت

1 پسندیده

پیشنهاد می‌کنم جهت رعایت حقوق مولفین اثر، اون رو به صورت اینترنتی سفارش بدین. هم خود موسسه نصرت فروش اینترنتی داره و هم برخی از فروشگاه‌های آنلاین. خودم سال گذشته از دیجی‌کالا سفارش دادم که هم سی‌دی فایلها رو داره، هم کتابشون رو. اما اگه اشتباه نکنم سایت نصرت امکان خرید فایل دانلودی رو هم داره.

3 پسندیده