با سلام خدمت همه زبانآموزان گرامی
در این مقاله قصد دارم تا به سوالی که در ذهن بسیاری از دانشجویان و دانشآموزان وجود داره پاسخ بدم
برای برنامه نویسی و الگوریتم تا چه حد باید زبانم خوب باشه؟
برای اینکه بتونید برنامه نویس خوبی باشید یا الگوریتم نویس ماهری باشید، باید به زبان انگلیسی، تا حدودی مسلط باشید
اما برای این کار به تسلط ۱۰۰٪ نیازی نیست، شما برای برنامه نویس شدن نیازی به تسلط بر موادی مانند مکالمه (conversation) اصلا نیست
شما فقط باید دایره لغاتتون رو در این زمینه گسترش بدید
در برنامه نویسی و الگوریتم نویسی باید نسبت به کلماتی که در این حوضه پر کاربرده تسلط داشته باشید که البته شاید تعدادشان زیر ۱۰۰۰ تا باشه
کلماتی مانند :
variable,number,sum,read,print و…
که انصافا ساده هم هستن
اگه صرفا تو ایران کار کنی با سطح b1 کارت راه میفته چون اگه اسم خودت رو بذاری برنامهنویس به داکیومنت خوانی نیاز دارید مگرنه مثل نون بدون خمیر میشین
واسه ارتباط با خارجیها هم خب معلومه باید بتونید ارتباط برقرار کنین و ربط زیادیم به سطح زبانتون نداره.
اتفاقا یه برنامه نویس باید زبانش خیلی خوب باشه تا بتونه جدید ترین منابع برنامه نویسی رو با زبان اصلی بخونه و هر روز چیزای جدید یاد بگیره و دانشش رو ارتقا بده.
والا ما اون روزا ، برنامه نویسی می کردیم اصلا ب زبان نیاز نداشتیم یه چیزایی بود که معنیشو می دونستیم ، فکر کنم زیر دویستا کلمه ام بود . ربطی به زبان نداره .
ولی این که بخای از منابع خارجکی استفاده کنی ، برای هر شغلی خوبه .
ربط دادنش به برنامه نویسی یه ذره فکر کنم پیاز داغشو زیاد کردنه.
در ابتدا که اشکال نداره اما برا بعدا باید حتما خوب باشه زبانش
آخه برنامه نویسی که زبانش خوب نباشه هیچوقت نمیتونه اطلاعات جدید و بروز رو داشته باشه و جزو اولین ها و برترین ها باشه و همیشه اطلاعات تاریخ گذشته و بی ارزش به دستش میرسه چون متاسفانه سایت ها آموزشگاه های برنامه نویسی فارسی زبان تا دست بجنبونن و آموزش های قدیمی رو تغییر بدن و آموزش های جدید رو جایگزین کنن یه عالمه زمان از تاریخ انتشارش میگذره و دیگه اون آموزش و اون اطلاعات به هیچ دردی نمیخوره چون دنیای برنامه نویسی خیلی سریع در حال تغییر و پیشرفته و باید بهش رسید
درسته. تموم منابع بروز جدید خارجیه و جالب اینجاست تو دنیای تکنولوژی و بخصوص اگه اسم خودت رو برنامهنویس بذاری باید بروز باشی
تازه حتی آموزشهای بدرد بخور هم انگلیسی هستن و اکثرا هم توسط هندیها تدریس میشن
یعنی نه تنها انگلیسی نیازه باید لسنینگ خوبیم داشته باشی
سلام خدمت دوستان
من تجربه شخصی خودم از این موضوع میگم؛
وقتی کسی بخواد برنامه نویسی انجام بده ( در موارد کنترل و صنعت ) به چند مورد پیشنیاز برمیخوره:
۱- data sheet تجهیزات که به زبان انگلیسی هستند.
۲- سیستمی که قرار هست کنترل فرایند را داشته باشه که اطلاعات اونها هم به زبان انگلیسیه.
۳- فهم روند کنترل فرایند ( control philosophy ) که این مدرک هم به زبان انگلیسی ارائه میشه.
۴- ممکنه در روند کار با مشکلاتی مواجه بشید که مجبور باشید با شرکت سازنده ارتباط برقرار کنید و تبادل اطلاعات داشته باشید که این امر هم به مکاتبه انگلیسی نیاز داره.
در کل برای فعالیت های برنامه نویسی هر چه دانش انگلیسی شما بیشتر باشه موفق تر و یک قدم از بقیه جلوتر خواهید بود.
باشه من حرفمو پس می گیرم.
من ده سال پیش زبان برنامه نویسی ++C , اچ تی ام ال و جاوا و سی شارپ خوندم.اون موقع نیازی نداشتیم.برای مبتدی اش البته
فکر کنم گفتم هم برای شروع نیازی نیست. اطلاعات من برای ده سال پیشه، اشتباهه پس.
من شغلم چیزیه که اصلا به زبان نیاز ندارم، مهاجرتم نمی خام بکنم، ولی اگه روزی دو ساعت براش وقت می زارم برای اینه که یکی کامپیوتر یکی زبان ، دو تا مهارت مورد نیازه که از دنیا عقب نمونی، حالا تویی که تو اینجایی داری براش تلاش می کنی دیگه .
حالا اگه شغلی داشته باشی که به زبانم نیاز داشته باشی مثل برنامه نویسی و خوندن منابع اصلی و فلان ، دیگه جای شکی نمی مونه .
جدی پیش بگیر و برو جلو.
من هدفم اینه که یه زمانی بتونم فیلم های تدتاک رو بدون زحمت و با زبان اصلی ببینم و از کارهای بی ربط ایده بگیرم برای ارتقای کار خودم .
خدارو چه دیدی شاید یه زمانی برای مذاکره رفتم اونور آب ، باس بتونم بدون ان و من بحرفم دیگه.