لطف دارین. جواب ها خوندین و ایرادی داشت ممنون میشم بهم بگید تا متوجه بشم.
چه تعبیر جالبی…
مطمئنم صداقت همیشه جواب میده حتی اگه فرد مورد نظر پیدا نشه.
ممنونم از تجربه خوبتون
چقدر زیبا بیان کرید
ممنونم از تلنگر دوستانه و حکیمانه تون
مرسی![]()
موافقم.صداقت همیشه جواب میده.
اماگفتن یه گوهریه که اوناازآدمای بی ارزش نبایدانتظارداشتش.
وبقول یه هموطن بزرگی:“ترجیح میدهم آدم گول خوری باشم(بخاطرصداقت،خوش قلبی ام)،تایه آدم حقه باز گول زن”
خواهش میکنم.
تجربیات خیلی بیشترآموزنده ان تاتحصیلات آکادمیک.
الان بهترین؟
امیدوارم که همینطورباشه
یه جورایی اشتراک گذاری تجربه ها بار فشارهای الکی رو می کاهه و ممنونم از شما که انقدر با حوصله و موشکافانه صحبت کردید.
Thanks gladly my friend
همینطوره که شما گفتین. خب،ماانسانیم ازجنس گوشت وپوست وروح واحساس و… ،نه ربات
متأسفانه بعضیها تلاش دارن همه چیزوربات گونه ببینن حتی روابط انسانی رو.
البته منظورم حساس بودن بیش از اندازه هم نيست.
اما صداقت ودیدانسانی داشتن توهرنوع ارتباطی چه پارتنری،دوستی،فامیلی و…شرط انسانیته.
فارغ ازجنسیت وملیت وهرچیزدیگه ای.
I am glad that you liked the way I shared my experiences.
I hope you can always manage your feelings and emotions in every relationship. ![]()
![]()
ممنونم از راهنمایی کامل و مفیدت ![]()
سلام @bivajheh خب برای اینکه تعادل توی قضاوت هیئت منصفه برقرار بشه (
) و از اشتباه در محاکمهی غیابی یه بنده خدا جلوگیری بشه، من چشم بسته کاملاً حق رو به پارتنر تو میدم.
حتماً دلیل موجهی داشته که پارتنری رو ترک کرده. از اونجایی که کار دخترا اینجا این شده که بهت دلداری بدن، و از سیب گندیده تا گندهگو به پارتنرت نسبت بدن و صرفاً دلت رو خوش کنن که شاید سودی در قطع رابطهاش هست، من جهت مخالف رو انتخاب میکنم. بنده خدا رو چیکارش کردی که گذاشته رفته؟ ![]()
به علاوه آدمی که احساسش به عقلش بچربه، یه چیزیش کمه (نمیگم تخته). دنبال دلیل اتفاقات باش، نه یه دلگرمی احمقانه از طرف کسایی که از هیچی خبر ندارن و نخواهند داشت.
(بخدا آدم بیرحمی نیستما، اینجوری به نظر میرسه.
)
دادا منم پارسال سه تا پارتنر زبان داشتم دوتا دختر یه پسر، بعد چند روز یکی از دخترا فهمید که یه پارتنر دختر دیگه دارم خیلی جدی و بدون اینکه خندش بگیره بهم گفت تو داری بهم خیانت میکنی![]()