شاید تاپیک زیر بتونه بهتون کمک کنه
راهنماهای مشابه دیگه هم از طرف بچه های تیم زبان شناس ایجاد شده
ایده خوبیه که با سرچ کردن از اونها هم استفاده کنید
این فقط یک نمونه است
در این مقاله برای سطوح مبتدی، متوسط و پیشرفته، برنامهی مناسب برای شروع یادگیری زبان انگلیسی قرار داده شده است که با آن بتوانید از همین امروز شروع کنید.
سلام به همه دوستان.
من روزانه بالای 20، 30 پیغام در پلتفورمهای مختلف دریافت میکنم و به شخصه تازگیا نمیتونم بهشون پاسخ بدم.
از اونجایی که نمیخوام شرمنده کسی بشم، تصمیم گرفتم این مقاله رو بنویسم و یه مسیر یادگیری برای شما رسم کنم. شما میتونید با استفاده از این مسیر یادگیری، به پاسخ مرسوم ترین سوال یعنی «چطور یادگیری زبان رو شروع کنم»…
در دو تاپیک زیر هم آموزش جامعی در مورد نحوه کار با این اپلیکیشن وجود داره
سلام دوست عزیزم. مرسی که اپلیکیشن زبانشناس رو نصب کردی. من اینجام تا بهت صفر تا صد اپلیکیشن زبانشناس رو یاد بدم. بدون هیچگونه حرف اضافهای، بریم سراغ اپلیکیشن.
وقتی وارد اپلیکیشن میشین، با یک تخم جغد روبه رو میشین که کنارش سطح شما و تعداد لغاتی که باید یاد بگیرین تا وارد سطح بعدی بشین نوشته شده. با وارد شدن شما به سطح بعدی، جغد کوچولوتون از تخم بیرون میاد و هم بزرگتر میشه و هم قیافهاش تغییر میکنه.
[image]
زیر جغد ۷ تا دایره به نشانهی ۷ روز هفته هست که بعد از گرفتن 15 امتیاز شناخت که ام…
&
همان طور که میدانید، برنامه آموزش زبان انگلیسی زبانشناس یکی از بهترین برنامههای موجود برای یادگیری زبان انگلیسی است که از سال 96 به بازار ارائه شده است و از آن زمان جزو اپلیکیشن های بالا رده بخش آموزش زبان انگلیسی برای فارسی زبانان قرار دارد.
من در این مقاله سعی کردم تا هر آن چه که داخل برنامه زبان انگلیسی زبانشناس وجود دارد را به طور کامل برایتان شرح دهم. پس با من تا آخر این مقاله همراه باشید.
زبانشناس: درسهای آموزشی سطح بندی شده است.
زیبوک: کتابهای داستان و رمان طبقه بندی شده (کودکانه،نوج…
5 پسندیده