سلام دوستان
وقتتون بخیر
بخشید من در خصوص تعداد لغات مورد نیاز هر سطح سوال داشتم
خودم در سطح دو هستم و برای تکمیل باید ۱۵۰۰ لغت رو یاد بگیرم ، خواستم ببینم تعداد لغتهای سطح ۳ تا ۶ چقدره
سطح 1: 100
سطح 2: 500
سطح 3: 2000
سطح 4: 6000
سطح 5: 12000
سطح 6: 20000
سلام دوست خوبم در تکمیل پاسخ دوستمون باید بگم که از سطح ۱ برای رسیدن به سطح ٢ باید ۴٠٠ تا جدید یاد بگیرین
از سطح ۲ برای رسیدن به سطح ٣ باید ١۵٠٠ تا جدید یاد بگیرین
از سطح ۳ برای رسیدن به سطح ۴ باید ۴٠٠٠ تا جدید یاد بگیرین
از سطح ۴ برای رسیدن به سطح ۵ باید ۶٠٠٠ تا جدید یاد بگیرین
از سطح ۵ برای رسیدن به سطح ۶ باید ٨٠٠٠ تا جدید یاد بگیرین.
محاسبهاش هم به این شکله که در واقع میزان لغتی که در هر سطح یاد گرفتین برای سطح بعد ازش کم میشه. یعنی مثلا وقتی نوشتیم سطح پنج ١٢٠٠٠ و سطح شش ٢٠٠٠٠، یعنی برای رسیدن به سطح شش اون ١٢٠٠٠ لغتی که در سطح پنج یاد گرفتین از ٢٠٠٠٠ سطح شش کم میشه و در واقع شما ٨٠٠٠ لغت جدید برای رسیدن به سطح ۶ باید یاد بگیرین
چیزی که من تو تاپیکای قبلی دیدم همین بود تو سطح سه باید هزار و پونصد تا لغت یاد بگیریم،اما من الان تو سطح دو هستم و باید هزار و پونصد تا لغت یاد بگیرم
واقعا ممنونم توضیحاتتون کامل و جامع بود
ممنون از اینکه پاسخ دادید
درود
یعنی تعداد لغاتی که تا پایان سطح ۵ یاد میگیریم در مجموع همون ۸۰۰۰ تاست؛ درست میگم؟
البته شما به لغات مرحله ۶ اشاره نکردین. مجموع کل لغات تا پایان سطح ۶ رو هم ممکنه بفرمایید؟ (اصلا پایان داره؟)
سئوال منم هست البته
الان من دو هزار تا دارم تا سطح پنج تمام بشه
حدود هزار و پانصد کلمه فقط تو جعبه لایتنر دارم
فکر کنم دو ماه دیگه قاعدتا این دو هزار تا تمام میشه و می رسم به سطح شش به امید خدا
بعدش چی میشه؟
البته بعنوان یه پیشنهاد، کاش در پایان این سطح یه امتحان می گرفتین و یه گواهینامه صادر می کردین
این گواهینامه های موسسات ایرانی کاربرد خاصی که ندارن
کلی گواهینانه و … تو یه کشو دارم
اما از جهت علاقه ای که به زبان شناس دارم، اگه از زبان شناس گواهی نامه بگیرم به دیوار می زنم
سلام وقت بخیر
بله درسته سطح پنج 8000 لغته و مجموعا کل سطح 20 هزار لغت هست.
مدرکی ارائه نمیشه وقتی سطح شما در اپلیکیشن به پایان میرسه به این معنی نیست که تموم شد،، یادگیری همچنان ادامه داره و روی تسلط خودتون بیشتر باید کار کنید نتیجه ی عالی بدست بیارید مثل مترجم شفاهی، راهنمای گردشگری و خیلی شغل هایی هست که نیاز به متخصص حرفه ای داره نه مدرک.
منم مثل شما مدارک زیادی داشتم مثل سازه های ماکارونی پل، رباتیک، نانوفناوری و… که همه رو انداختم دور چون بی استفاده بودن و فایده ای برام نداشتن. الان فقط مدرک دیپلم و دانشگاهی رو دارم
یعنی سطح پنج تمام شد آخر آواتار و شمارش کلمه و غیره است؟
چه باحال
جالبه
البته از جهتی هم درسته، در پایان این سطح زبان آموز قاعدتا حداقل بیست هزار کلمه باید بلد باشه (البته تعداد اسامی خاص این وسط کم نیست، شاید حداقل دو هزار تایی باشند)
.
ولی فکر خوبیه که یک گواهی هم بدین، بعنوان یه پیشنهاد میشه لطفا بررسی اش کنید؟
خیلی از گواهی ها یا بقولی تقدیرنامه یا یادنامه ها صرفا جهت ارتباط افراد با اون مجموعه ارائه میشه.
بعضی از موسسات انواع مختلفی از برچسب، جا کلیدی، کیف، خودکار و هدایای تبلیغاتی دیگه هم میدن
اهمیت این چیزها در حفظ ارتباطه
اگه ارتباط با مخاطب و مشتری نباشه پول دور ریختنه
و در قوی ترین حالت ارتباطی یادنامه، استیکر لباس و کیف، جا کلیدی، و برچسب کارت عابربانک و کارت مترو و امثالهم هست، چیزهایی که افراد انتخاب های بسیار دیگه ای هم در دسترس شون هست و آدم های دقیق الکی و بدون دلیل اونها رو انتخاب نمی کنن
نه سطح شش هم داریم و پیشنهادتون رو به مدیریت انتقال میدم.
متشکرم
بله بله اشتباهی اختلافش رو گفتم
ممنونم از راهنماییتون
خیلی موافقم باهاتون
بهشخصه وقتی اسم آزمون و مدرک میاد هیجان بیشتری واسه یادگیری دارم؛ البته اگه مثل بعضی آزمونا سوالات اونقدر جزئی و بیکاربرد نباشن که از هدف اصلی یادگیری دورمون کنن:/