ارزیابی شما از کتاب «باید به تو خیانت کنم»

این تاپیک برای دریافت ارزیابی شما از کتاب «باید به تو خیانت کنم» در اپلیکیشن زبانشناس است.

توضیح مختصری از این دوره: لهجه: امریکن/ امتیاز: 4.8/ رمان تاریخی “من باید به تو خیانت کنم” اثر روتا سپتیس، سال انتشار 2022، رمان برگزیده ما فوریه نیویورک تایمز و از پرفروش ترین رمان های تاریخی آمازون رژیم های کمونیستی در سراسر اروپا در حال فروپاشی هستند. در رومانی 1989 ، کریستین فلورسکو هفده ساله آرزوی نویسنده شدن را دارد، اما رومانیایی ها آزادانه نمی توانند رویا پردازی کنند. آنها مقید به قوانین و اجبار هستند.

سطح: خیلی سخت

:+1:عالی

1 پسندیده

کتابای این نویسنده واقعا عالین و همیشه تو قلب و ذهن آدم میمونن و بخشیشم اهمیت خود این کتابا برای خود این نویسندست ب نظر من…انگار همه ی وجودش رو برای نوشتن این کتابا میزاره، برای گفتن داستان زندگی مردمی که از خودشون صدایی ندارن.

1 پسندیده

3 posts were merged into an existing topic: تعمیرگاه زبانشناس :pushpin:

A post was merged into an existing topic: تعمیرگاه زبانشناس :pushpin:

این کتاب خداست .بهترین کتابی که بود خوندم

1 پسندیده

کتاب واقعا قشنگیه

1 پسندیده

عالی بود منم دوست داشتم کتابی هست که چشم انداز تازه ای باز کنه

1 پسندیده

فوق العاده است این کتاب

1 پسندیده

واقعا وجود ترجمه برای یادگیری خیلی مهمه ، متاسفانه اکثر آثار ترجمه نداره

دوست خوبم دوره های متوسط و پیشرفته ترجمه انجام نمیشه و تنها به دلیل کمک بهتر به شماست و از آنجایی که این منبع برای افرادی با سطح متوسط ‌ و پیشرفته هستش اصلا توصیه نمیشه که با ترجمه کار رو پیش ببرن.

افرادی که در سطح متوسط و پیشرفته هستن نیازی به ترجمه ندارن آن هم به دلیل اینکه بیشتر روی متن تمرکز کنن و از لحاظ ذهنی بیشتر درگیر زبان شوند که این باعث تثبیت بیشتر مطالب میشه.
البته لازم به ذکره که دوره های با ترجمه هم در اپ هستش اگر در سطح مبتدی هستین میتونید به این بخش ها مراجعه کنید.
از قسمت کاوش، دسته بندی «دروس ترجمه شده» برید.