سلام،
به جای and wanted از wanting استفاده کرده است. چون فاعل همه ی افعال یک شخصه میشه این کار رو کرد و اگه and wanted هم بنویسی میشه فقط خواسته خلاصه نویسی کنه.
جالبه خیلی وقته از این آپ استفاده نمیکنم و اصلا نصب رو گوشیم نبود ولی پیام شما اومد.
موفق باشید
شما لطف دارید. یه نرم افزاری هست به نام Quillbot که عمدتا برای افرادی که با مقاله نوشتن سروکار دارند مناسبه. این سایت بسیار مناسبه و در قیاس با سایتهای پارافریز دیگه یه سر و گردن بالاتره. از این جهت گفتم که با پارافریز جملات مبحث گرامرتون بسیار قوی میشه. اما این سایت تو ایران فیلتره و لی با فیلترشکن کار میکنه و اینکه محدودیت کلمه داره ولی میشه اشتراک بگیرین که فکر کنم بچه ها ۶ ماهشو خریدن ۳۵۰ تومن. خیلی به شما که گرامر براتون اهمیت داره مفید و کمک کننده است.
Wanting to در اینحا گذشته استمراری هست
گذشته استمراری یعنی کاری که در گذشته توی یک مدت زمانی ادامه دار بوده
ترجمه میگه میخواست بدونه چرا دوسش نداره
یعنی یه مدت زمانی میخواسته یه موضوعی رو بدونه و بفهمه
سلام روزتون بخیر من دیروز حواسم نبود به ابن مسئله که فعل wantجز افعالی هست که ingنمیگیره یعنی جز افعال حالتی هست که حالت استمرار نداره برای همین اینجا گذشته استمراری غلطه این گذشته بوده ولی،چون از قانون کاهشی استفاده کزده و مثلا حالا who یا بنظرم بیشتر and و sheرو حذف کرده و فعل wanted رو به صورت ingنوشته اخه تو گرامر reduction ها افعال ingمیگیرند وقتی عمل حذف صورت میگیره البته در حالتی که جمله معلوم باشه نه مجهول چون اگر مجهلو بهشه که خود فعل همون جوری نوشته میشه
سلام روزتون بخیر من دیروز حواسم نبود به ابن مسئلا که فعل wantجز افعالی هست که ingنمیگیره یعنی جز افعال حالتی هست که حالت استمرار نداره برای همین اینجا گذشته استمراری غلطه این گذشته بوده ولی،چون از قانون کاهشی استفاده کزده و مثلا حالا who یا بنظرم بیشتر and و sheرو حذف کرده و فعل wanted رو به صورت ingنوشته اخه تو گرامر reduction ها افعال ingمیگیرند وقتی عمل حذف صورت میگیره البته در حالتب که جمله معلوم باشه نه مجهول