سلام دوستان عزیز وقتتون بخیر
میخواستم که روش های خودتون رو در speaking و reading برام بفرمایید، من تو این دوتا ضعیفم
ولی writing و listening هم خوبه
نمیدونم چرا موقع حرف زدن و خواندن خیلی من من میکنم ولی تو ذهنم خوب حرف میزنم
ممنون
سلام، شبتون بخير
من حق آب و گل ندارم راستش، دوستان راهنماییتون خواهند کرد اما در حد خودم خواستم بگم انتهای همهی پیشنهادهایی که بهتون خواهد شد صرفا یک کلمهس و با اینکه دوس داریم اون کلمه معجزهای، قرصی، چیزی باشه، متاسفانه اون کلمه «تمرینـه» …!
برای اسپیکینگ یکی از روشهایی ک زیاد شنیدم و روزانه هم میتونه استفاده بشه، بیان کارها و فعالیتهایی هستش که انجام میدیم
ینی چی… مثلا نگاه میندازم به گوشیم و میبینم شارژ نداره؛ حین بلند شدن از روی صندلی و برداشتن سیم شارژر و…، تمام کارهایی ک دارم انجام میدم رو هم به زبون میارم (حداقل سعیمو میکنم راجع بهش:)
موقع ناهار و شام… موقع فعالیت بدنی… و…
برای ریدینگ هم افزایش دایره لغات و دیدن و خوندنشون تو contextهای مختلف جوابه
ما کتاب فارسی اول دبستان رو هم به سختی میخوندیم اما الان…؟! اتفاقی غیر از تمرین و تکرار نیفتاده این وسط؛
پاراگراف به پاراگراف بخونین، ینی هر چند خط یا هر پاراگراف رو چند بار بخونین بعد برید بعدی
روش تمرین زیاده برای هرکدوم
این دوتا برای خودم کارساز بودن
و البته روشهای دیگه که دوستان اشاره میکنن
سلام اسم رو عوض کردین درسته!!؟
سلام حالتون چطوره
خیلی وقت پیش عوضش کردم، اونقدری که نامکاربری قبلی رو یادم نیست! پروفایل رو اما، همین چند شب پیش
سلام وقت بخیر برای مهارت ریدینگ باید بخونید هر روز بخونید که در واقع میگن گسترده خوانی کنید.
ببینید به چی علاقه دارید: کتاب رمان، کمیک، روزنامه و خبر، وبلاگ، علمی و…
فقط متنی رو بخونید که بالای ۸۵ درصد رو متوجه بشید.
مقاله زیر در مورد گسترده خوانی رو مطالعه کنید
گسترده خوانی و نقش آن در یادگیری زبان انگلیسی
و در مورد مکالمه باید تمرین کنید و تکنیک سایه رو اجرا کنید تا ماهیچه های فک و زبانتون روان و هماهنگ بشه بعد میتونید راحت تر مکالمه کنید
وارد تاپیک زیر بشید و یه منبع مناسب سطح خودتون رو انتخاب کنید و طبق برنامه ریزی انجامش بدید
ممنون دوست عزیز
حتما راهکارهای که فرمودید رو به کار میگیرم
ممنون عزیزم، حتما این کارو انجام میدم